מקרה מוזר

Aerosmith2006

New member
מקרה מוזר ../images/Emo153.gif

כתבתי הודעה בפורום של AF1 על הקניה של הדיסקים GEMS ו RIAHP ... מלבד התגובות מישהו פנה אליי בהודעה פרטית ואמר שאם אני ארצה, הוא יוכל לשלוח לי בדואר את הדיסקים שחסרים לי להשלמת הדיסקוגרפיה... וזה מכיוון שהוא מודע לבעיה להשיג אותם בארץ, אני לא יודעת אם הוא ניחש שזו בעיה גדולה או שהוא מאמת יודע בוודאות אבל זה היה הנדון
שאלתי אותו איך אוכל לשלם לו והוא אמר שהוא לא מעוניין בכסף.... שהוא עושה את זה מתוך המודעות למצוקה הקשה של מעריצים מרוחקים... אז נתתי לו את הדיסקים שחזרים לי, הוא אמר שהוא לא מבטיח שהוא יוכל להשיג את כולם אבל שהוא ישתדל... נתתי לו את הכתובת והכל והוא טוען שפעם אחרונה שהוא שלח דיסקים למישהו מישראל (זו לא פעם ראשונה(!)) זה לקח בערך 10-15 ימים להגיע.
זה נשמע קצת מפוקפק אבל הוא היה נשמע מאוד בטוח בעצמו ובמטרה של כל זה.... הוא רואה בזה חסד גדול למען התפתחות והפצת המוזיקה (אירוסמית') בעולם (מילים מפיו). אז אני לא מפתחת ציפיות, זה נשמע לי פשוט מידיי - אבל מה כבר יכול לקרות

בָלבָל

New member
מו-זר.. והוא ישלח דיסקים מקוריים??.

זה מגניב מאוד אם כן הוא משתמש ותיק שם? ממש כל הכבוד לו אם זה יקרה

Aerosmith2006

New member
אני לא יודעת לא שאלתי אבל - - - - >

כתבתי לו הודעה אחת שבארץ דיסקים יכולים לעלות עד בערך 20 $ ושזה הרבה מאוד כסף. אז הוא כתב שזו לא בעיה מאיפה שהוא בא.... חוץ מזה הוא כתב שהוא "ישתדל מאוד למצוא את כולם, לא בטוח" כלומר שהוא הולך ומחפש אותם (?) אם הם היו שלו הוא היה כותב לי מה יש לו אני מניחה.... נו טוב. נראה... ואין לי שמץ אני אבדוק אם הוא משתמש ותיק יותר מאוחר

בָלבָל

New member
מנצל"שת ל2 דברים שקשורים לAF1

הראשון - עידכנו את הדמי משלוח של החנות שלהם... אם פעם היינו משלמים על כל דבר 10 דולר... וזה היה מבעס שזה יקר... היום הם עובדים לפי גודל ההזמנה... ויש גם אופציות של משלוחים.. השורה התחתונה שאפשר בקלות להגיע ל30 דולר משלוח
הדבר השני - גיליתי שג'ואי הוציא DVD ביוגרפי... הוא מגיע למי שעושה מנוי פלטיניום. לא מצאתי בשום מקום שאפשר לקנות אותו. קוראים לו It's About Time. כבר דיברתם על זה פה פעם ופספסתי?...

AeroTom

New member
האמת שגם אני לא שמעתי על זה

בטח משהו שעשו ב-AF1 ואפשר לקנות רק דרכם. אבל זה לא ממש נחמד שאפשר רק דרך עשיית מנוי. אבל יש כאלה דברים. שאין אותם באמזון ומקומות אחרים גם. בדיוק אתמול האמת הזמנתי משהו כזה, שזה DVD דוקומנטרי של צ'אק פאולניק (הסופר האהוב עלי), ואפשר לרכוש אותו רק דרך האתר הרשמי שלו (לפי פרסומים מגיע עכשיו עם חתימה מקורית שלו על זה גם. יש למה לצפות). אז קניתי את זה מהם. יש פרטים על ה-DVD? כי לא ראיתי גם. ממש מוזר (ולא יפה נראה לי) לשים את זה רק בפתיחת מנוי פלטיניום, או פתיחת מנוי בכלל. הם צריכים לשים את זה בחנות שלהם או משהו.

בָלבָל

New member
זה מה שכתוב בAF1

Joey Kramer "It's About Time" DVD "A band is only as good as its drummer, and Joey Kramer is the drummer in Aerosmith”- Steve Ferone Exclusive DVD available only to AF1 Platinum Club Members. "It's About Time" chronicles Joey’s history as Aerosmith’s Drummer, passion, influence and love of drumming. Including classic Aerosmith performance footage, testimonials from his Aero-brothers. and fellow drumming legends, Tommy Lee, Jason Bonham, Stephen Perkins, Carmen Appice, Matt Sorum and more. A must own for any Aerosmith fan and any fan of music.

בָלבָל

New member
עוד ../images/Emo207.gif בקשר לtom's scrapbook

קיבלתי מייל מהמארגנת.. Thanks again for wanting to be apart of Tom's gift. I want to get this out no later then the 2nd wk of November. Since we got a short notice on Tom we all needed some time to get the pages together. So even if he recieves his gift after he is back on the road that is fine...it is our thoughts that count! thanks again! Winona

SaintJohn

New member
../images/Emo45.gif

זה באמת לא משנה מתי הוא מקבל את זה, העיקר שהוא באמת יקבל את זה. המשיכי לעדכן אותנו בהתפתחויות

SaintJohn

New member
מוזר ביותר../images/Emo12.gif

שישלח גם לעוד אנשים פה שחסרים להם דיסקים

Aerosmith2006

New member
בהחלט! נראה שכל זה אמיתי, הוא צריך

הוא צריך להקים ארגון למען הנזקקים במדינות הפרימיטיביות שעוד לא התפתחו מבחינה מוזיקלית, ושהמגוון הרחב לא מגיע אליהן כיוון שהן מדינות קטנות ונידחות שאיש אינו מבין במוזיקה איכותית מלבד קבוצה מצומצמת של אנשיי חסד קטנים - שאותם כמובן האיש הגדול מ א-מ-ר-י-ק-ה הגדולה צריך לתפח ולאמץ אל ליבו הרחום.
כן כן, זה מה שהוא צריך לעשות

green plan

New member
יאא שישלח גמלי../images/Emo3.gif

חחח סתם
זה באמת מוזר.. מקווה שהוא ישלח לך=] ואם כן אז תגידי לנו!

Aerosmith2006

New member
ממה?../images/Emo2.gif

אם הכוונה לעובדה שיש לו את הכתובת שלי - הוא לא יכול לעשות עם זה שומדבר כי הוא בחו"ל ואני מאמינה לזה כי זו לא ההודעה הראשונה שלו בפורום... אבל לא הבנתי מה זה אנטרקס

בָלבָל

New member
סתם צחקו איתך...

נו אנטרקס... היתה תקופה שפחדו שהטאליבן או משו כזה שולחים אנטרקס (רעל) בצורת אבקה בדואר...

בָלבָל

New member
תשאלי את אבא שלך הוא יספר לך

או תריצי חיפוש בגוגל.. סתם בשביל הידע הכללי

למעלה