Aerosmith2006
New member
מקרה מוזר ../images/Emo153.gif
כתבתי הודעה בפורום של AF1 על הקניה של הדיסקים GEMS ו RIAHP ... מלבד התגובות מישהו פנה אליי בהודעה פרטית ואמר שאם אני ארצה, הוא יוכל לשלוח לי בדואר את הדיסקים שחסרים לי להשלמת הדיסקוגרפיה... וזה מכיוון שהוא מודע לבעיה להשיג אותם בארץ, אני לא יודעת אם הוא ניחש שזו בעיה גדולה או שהוא מאמת יודע בוודאות אבל זה היה הנדון
שאלתי אותו איך אוכל לשלם לו והוא אמר שהוא לא מעוניין בכסף.... שהוא עושה את זה מתוך המודעות למצוקה הקשה של מעריצים מרוחקים... אז נתתי לו את הדיסקים שחזרים לי, הוא אמר שהוא לא מבטיח שהוא יוכל להשיג את כולם אבל שהוא ישתדל... נתתי לו את הכתובת והכל והוא טוען שפעם אחרונה שהוא שלח דיסקים למישהו מישראל (זו לא פעם ראשונה(!)) זה לקח בערך 10-15 ימים להגיע.
זה נשמע קצת מפוקפק אבל הוא היה נשמע מאוד בטוח בעצמו ובמטרה של כל זה.... הוא רואה בזה חסד גדול למען התפתחות והפצת המוזיקה (אירוסמית') בעולם (מילים מפיו). אז אני לא מפתחת ציפיות, זה נשמע לי פשוט מידיי - אבל מה כבר יכול לקרות
כתבתי הודעה בפורום של AF1 על הקניה של הדיסקים GEMS ו RIAHP ... מלבד התגובות מישהו פנה אליי בהודעה פרטית ואמר שאם אני ארצה, הוא יוכל לשלוח לי בדואר את הדיסקים שחסרים לי להשלמת הדיסקוגרפיה... וזה מכיוון שהוא מודע לבעיה להשיג אותם בארץ, אני לא יודעת אם הוא ניחש שזו בעיה גדולה או שהוא מאמת יודע בוודאות אבל זה היה הנדון