מקרה מוזר עם סיאנס

gray wolf

New member
מקרה מוזר עם סיאנס

היי, כשהייתי קטנה עשיתי כמה פעמים סיאנס וקראו כל מיני דברים מוזרים, לא ממש האמנתי בדברים אבל פתאום עכשיו דברים שקשורים לזה מתחילים להתממש... הייתי בשבעה של סבתא של חברה שלי, בן דוד שלה היא ואני עשינו סיאנס ספר תנך, בסיאנס אמרו לנו שתוך שלוש שנים יהיה לבן דוד של חברה שלי חברה, שהוא יכיר אותה בעבודה, ושהוא כבר הכיר אותה פעם אבל לא יזהה אותה... לפני מספר ימים הלכתי לאזכרה של הסבתא, בינתיים חברתי ואני איבדנו כל קשר ורק מתוך החברות הישנה החלטתי לבוא... ביציאה מבית הקברות ראיתי את בן דוד שלה, דיברנו קצת, וכל מה שהרוח אמרה קרה.... לא הוא ולא אני זכרנו את זה עד שלא דיברנו...... היום אני נפגשת שוב עם שניהם... מישהו יכול להגיד לי איך עושים סיאנס ספר תנך, אנחנו מרגישים שאנחנו חייבים לעשות שוב.... זה ממש ממש מוזר, ואנחנו קצת מפחדים - אז בבקשה תענו

I am a freak

New member
סיאנס ספר תנ"ך../images/Emo35.gif

כלומר, שתוקעים בתוכו מפתח עם חוט ומחזיקים בשני האצבעות
קודם כל, זה לא סינאס- זה רעידות של היד שלך בנוסף לרוח ולחצים מסויימים. אבל, אם כבר אז כבר- את פשוט צריכה לתקוע מפתח בתוך הספר ובעזרת חוט לוודא שהמפתח לא ייצא. ששני אנשים צריכים להחזיק את הפתח עם האצבע המורה שלהם, משני צדדיו של ראש המפתח ולשאול שאלות סגורות, לאחר שקבעתם עם עצמכם מהו הצד שמורה על "נכון" ומשו הצד שמורה על "לא נכון". בינינו, לא הספר הוא שנותן את התשובות, אלא אתם בעצמכם. אבל, תאמינו למה שתרצו, העיקר שתצאו מסופקים ולא תעשו שטויות. הפריק.

רעות 85

New member
ככה חושבים שעושים את זה

ברוכה הבאה לפורום-אני. לעולם לא אסתכן בסיאנס- שמעתי מספיק. אך הסיאנס ספר תנ"ך הוא יותר מאשר חוט תקוע בין דפים. יש עמוד מסוים בו החוט צריך לעבור ופסוק מסוים אותו צריך לקרוא. מעטים היודעים זאת. חברותי הטפשות עשו את זה והעלו את סבתא של אחת מהן. האור נדלק ונכבה וכשהן בקשו מהסבתא להוכיח שזו היא- היא סימנה להן שתוך רבע שעה השעון יחל להסתובב נגד כיוונו. וזה מה שקרה. השעון הסתובב במהירות מטורפת לכיוון ההפוך. חברתי בוכה בכל פעם שהיא מספרת את הסיפור שלה- מה שלא קרה יותר מידי פעמים, היא מבועתת. לטובתכם- מספיק עם הסיאנסים.

anatt29

New member
גם אני עשיתי סיאנס כזה

גם אני עשיתי סיאנס עם ספר תנך ואני יודעת בדיוק את הפסוק שצריך שהמפתח יהיה בו. בדיעבד אני מצטערת על שעשיתי את זה כיוון שהיום אני סובלת ממחלה נדירה חשוכת מרפא (תסמונת המעי הרגיז) . ואני יודעת שזה מהסיאנס. יש עלי קללה שמקשה עלי באיכות החיים.

למעלה