מקרה מוזר ומרגיז

123נעמי

New member
מקרה מוזר ומרגיז

היום התחלתי את הפאזל הגדול של חברת castorland שכתבתי לכם עליה הפאזל הוא של 3000 חלקים שהגיע בשתי שקיות בקופסא פתחתי את כל החלקים של שתי השקיות על מגשים והתחלתי להרכיב את המסגרת וראיתי שמשהו מוזר קורה בהרכבה שמתי לב שאני מצליחה להרכיב פעמים רק את הצד הימני של התמונה כנראה שהכניסו לקופסא 2 שקיות זהות של חצי פאזל. עברתי בערך על כל החלקים ומצאתי חלקים כפולים בקיצור יש לי חצי פאזל ימני - פעמיים
אני מאוד מקווה שבחנות יחליפו לי אותו או שיפנו אותי ליבואן ששמו לא מופיע על הקופסא בכל אופן אני לא נשברת מהחברה הזו הפאזלים באיכות טובה והמחירים סבירים מישהו בנה פאזל של החברה הזו?

123נעמי

New member
בארץ

קניתי את הפאזל בארץ הייתי בחנות - הם יחליפו לי את הפאזל יביאו לי פאזל זהה - מה שרציתי בשבוע הבא מהמחסן הראשי כל הכבוד להם:)

123נעמי

New member
הפאזל הכפול

קיבלתי היום פאזל חדש במקום הפגום ואני מקווה שזו לא הקופסא עם החלקים הכפולים של הצד השמאלי של התמונה
מישהו בעולם בטוח יעלה בחכתו את החצי השני באותה הזדמנות קניתי לי עוד פאזל מהסידרה הזו הנה התמונה התמונות מוזרות ומענינות וכיפיות להרכבה

ssyוM

New member
אין ספק שמדובר בסגנון

מאוד מיוחד שאכן נראה כייפי להרכבה .

מממאיה35

New member
ואיך האיכות של החלקים?

ויש חלקים "מוזרים" או שכולם אותו הדבר? הפתמונות באמת שונות ויוצאות דופן, יפה לך. איפה קנית? אם אי אפשר להגיד פה בפורום, תשלחי לי מסר בבקשה.

123נעמי

New member
איכות החלקים מצויינת.

סליחה. רק עכשיו שמתי לב להודעה שלך. החלקים הם הארבע צורות הסטנדרטיות של פאזלים האיכות טובה - החלקים דקים יותר מאלו של החברות הגדולות אבל באיכות טובה. חתוכים יפה וכיפים לעבודה קניתי אותם כמו שכתבתי כבר בחנות ספרים רוסיים ברחובות ברחוב אחד העם 9 - אם יצא לך לבקר בעיר היפה שלי וכמו ש -Missy כתבה היא ראתה כאלו חניות גם באלנבי בת"א אני כותבת לך את המידע הזה בפורום עצמו ולא במסר פרטי מפני שאני בעד העברת כאלו אינפורמציות בפורום למרות שאני יודעת שיש התנגדות אני חושבת שהפורום הוא מקום גם להעברת כזו אינפורמציה ולא רק מי בנה מה ואיך הוא מסגר אותם. אני מקווה שאני לא אחטוף על הראש

למעלה