מקרה חרום

dejavu

New member
מקרה חרום

חבר´ה יש לי מקרה חרום אני צריך להעביר את החיפו שלי טסט ואני לא בטוח שהברקסים במצב טוב ממש למרות שבטסט האחרון עשו לי בדיקה של הברקסים, לקחו לי 200 שקל הלכתי לטסט, נכשלתי, חזרתי כועס למוסך ושוב לקחו לי 200 שקל על 2 משאבות שמן אחוריות (!!!) ואח"כ שחזרתי לטסט לא בדקו לי שוב את הברקסים פשוט נתנו לי את הטפסים והעבירו אותי (בזכות אישור המוסך) כל זה קרה במוסך ברח´ אילת בת"א... אז עכשיו אני שואל איפה יש מוסך נורמלי ולא משחטה שיקח סכום נורמלי ויסדר לי ברקסים שיעברו טסט למרות שאני כמעט בטוח שאין שום בעיה בברקסים חוץ מזה שבבלימה ההגה מושך ימינה (כנראה צד אחד בולם חזק יותר)... אנשים תעזרו לי לא נשאר לי הרבה זמן עד הטסט וזה סה"כ הפעם השניה בחיים שלי שאני לוקח את אוטו לטסט (הפעם הראשונה לא הייתה נעימה כ"כ)...

kobix1

New member
הגה מושך ימינה

עם ברקסים לא מתעסקים ולא חוסכים!!!! אלו חוקים שנכתבו בדם חלק ממנו שייך לי ולראשי עם ה6 תפרים....

vq55205

New member
טםט

בפעם האחרונה שעשיתי טסט (עשו לי טסט - ראה להלן) הכשילו אותי על ברקסים הסיבה היא תקנות חדשות של משרד התחבורה המחייבות בדיקת לחצים בבלימה בכל גלגל בנפרד. אני מטפל במוסך "החיפושית" בירושלים שכבר המלצתי עליו בעבר הבעלים הוא ג´קי . אני משאיר לו את האוטו הוא מבצע את בדיקת התקינות במידה ויש צורך הוא מתקן או מחליף מה שצריך , לאחר מכן הוא ניגש למכון הרישוי ומעביר את האוטו טסט.עבור השירות הוא גובה כ -80 ש"ח. בפעם האחרונה כאמור האוטו נכשל בטסט מהסיבה שהזכרתי. המוסך עושה בעצמו את הטסט החוזר , ואני בא לקחת את האוטו עם רשיון הרכב חתום ומוכן , העלות לפי המצב של הרכב.בדיקת תקינות כ120 ש"ח וכאמור העברת הטסט כ-80 ש"ח. בגלל התקנות החדשות העובד שלו נאלץ לחכות בתור שעה ושלשת רבעי השעה בגלל ריבוי הטסטים החוזרים בגלל שינוי התקנות כאמור. בכל מקרה אני מצטרף לדעת קובי X שלנו לענין תקינות הבלמים. מה שכן כדאי לברר אם הסידור הזה של העברת הטסט ע"י המוסך קיים באזור שלך מה שמונע ממך טרטורים במקרה של כשלון בטסט. שווה כל אגורה.

dejavu

New member
80 ש"ח

בעל המוסך בירושלים גובה ממך 80 ש"ח על האישור והשירות של העברת טסט לרכב???! זה אחלה מחיר, כי כל מוסך שאני נכנס אליו באיזור שלי מבקשים 200 ש"ח על אישור ברקסים...

dejavu

New member
ו...

וכבר יצא לי לשלם 200 ש"ח על אישור ברקסים ולהיכשל על ברקסים....

redroze

New member
כמה טוב שיש קשרים . . . . .

בחופש עבדתי במוסך ולכן כל הבדיקות ברקסים שלי הן בחינם מכיוון שאבא שלי והבעלים של המוסך מכירים מילדות . . . . אני בכל מקרה ממליץ על המוסך שעבדתי בו, "מוסך גואטה" רחוב בן גוריון 14 ר"ג (ליד אוטודיפו), טלפון 03-7527063, הוא גם לוקח לטסט במחיר אפילו יותר נמוך מ-80 ש"ח (כדאי קודם כל לצלצל) מכיוון ש-מ.מ.מ. זה בדיוק דקה נסיעה מהמוסך. כשעבדתי שם ראיתי 2 חיפושיות מדהימות, אחת מהן הייתה בצבע טורכיז של נהג מונית שאוסף חיפושיות עם הגה מהמממממם שהוא הביא מטורקיה, גם ראיתי שם כמה פעמים חיפושית כסופה עם ניקלים (ג´אנטים, חלונות, פגושים וכו´) ישרים ומדהימים ומצוחצחים ועם פנסי ערפל כמו של דרור (אני בטוח שהוא חבר במועדון) . . . . .

vq55205

New member
העברת טסט

כנראה לא הבהרתי את עצמי . העברת טסט בלבד ללא אישור כלשהו עולה 80 ש"ח , אישור בדבר תקינות הרכב (מיושן) מערכת הגה בלמים וכ´ עולה עוד 120 ש"ח. כמובן אם נדרשים תיקונים או החלפות כלשהן משלמים על כך בנפרד.

למעלה