מקצוע- מקצוע יוקרה

Dror Bar

New member
מקצוע- מקצוע יוקרה

עלה לי רעיון למקצוע - שילוב בין נזיר לברברי ורציתי לדעת אם יש כזה דבר או שאני יכול לעבוד עליו ולהעלות אותו לפורום לתגובות.

0Pandemonium0

New member
תעבוד. מה זה משנה אם יש או אין? זה לא כאילו

אתה הולך להציע את שלך ליוצרי המשחק. במידה וכבר יש מקצוע כזה, התוספת שלך רק תאפשר לאנשים בחירה בין השניים. וחוץ מזה, אתה לא חייב לבנות אותו מבחינה מכנית שמתאימה רק לשיטה מסוימת, אלא יכול להציג את המקצוע בצורה עמוקה ו"פלאפית" יותר.

רמץ

New member
עוד טיפת לימון לצנצנת החומץ

מקצועות היוקרה במו"ד אמורים (לדעתי) להשלים מערכות משחק מסויימות ולייחד אותן לעומת אחרות. לכל מקצוע יוקרה יש סיפור רקע שאמור להוות את הבסיס שלו, כך שללא קשר ליכולות המיוחדות שהוא מציע, כל מקצוע יוקרה יהיה בסבירות רבה שונה מאחרים. כמובן שבמצב הקיים המגוחך שבו אף אדם לעולם לא יזכה במשך תקופת חיים אחת לקרוא את כל מקצועות היוקרה הקיימים, ותוספת הטעם השנויה במחלוקת הזאת של מקצועות יוקרה יצאה לחלוטין מכל פרופורציה, הסבירות לחפיפה עולה - אבל במקביל, לאף אחד לא באמת אכפת. בוא נגיד שהסיכוי שאדם אחד יתקל גם במקצוע היוקרה שלך וגם באחד (או השניים או השלושה) הדומה(/ים) לו, גם הוא נמוך ומקסימום - כמו שנאמר מעלי - יותר בחירה. אכן אין פלא שיוצא מו"ד 4. כבר אי אפשר לראות את מו"ד מבעד לכמויות התבניות, המקצועות, המצבים המשוכללים והספאם של מו"ד3. ...לא שהייתי בונה על מו"ד 4 שיהיה נקי ותמים יותר... טוב. נעשיתי מריר. השורה התחתונה: יש לך רעיון - כתוב אותו.

ogmios

New member
שילוב ברברי-נזיר

אאל"ט יש משהו כזה בספר High Favor: Half Orcs מבית Bad Axe Games. אבל זה לא אומר שאתה לא יכול לכתוב גם אחד כזה בעצמך

Dror Bar

New member
אוקי נתחיל לעבוד

נראה לי אני אכתוב את זה בתור יומן של אחד מהאנשים בשבטי הברברים שהופך להיות כזה. יהיה מוכן עוד שבוע בערך

למעלה