מקצוע לעתיד

Tinkerblack

New member
מקצוע לעתיד

אם הדמויות היו חיות בעולמינו והם היו בגיל של לעבוד חחח במה לדעתכם כל אחד מהם היה עובד(אפשר גם להמציא עבודה לגמרי מטורפת אבל שתתאים)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאני רק לבינתיים כי אני צכה ללכת לאכול ארוחת בוקר../images/Emo21.gif ואד../images/Emo99.gif - משו כמו דודי בלסר, מהספורטאים../images/Emo87.gif השקסיים../images/Emo99.gif האלה שיום אחד../images/Emo42.gif מישו מגלה../images/Emo12.gif והופכים להיות דוגמנים במשרה חלקית... אבל שהוא עדיין יעסוק בספורט../images/Emo87.gif במשרה מלאה...כמה עונות בקטלוג של קסטרו, יספיקו לבינתיים../images/Emo123.gif... במילא בגיל 30-35 הוא ייאלץ לפרוש../images/Emo7.gif מהספורט../images/Emo87.gif כי הוא זקן../images/Emo150.gif מדי(אך לא פחות שקסי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif) ואז הם יוכלו לקחת אותו שוב../images/Emo9.gif... פאטץ'../images/Emo132.gif - טכנאי מחשבים סלין../images/Emo5.gif - אמא במשרה מלאה בריי../images/Emo47.gif - רוה"מ\הנשיא (לא נשיא כמו בישראל, כמו בארה"ב) אמבר../images/Emo68.gif../images/Emo62.gif - חברת כנסת\קונגרס ופעילה פמיניסטית לקס../images/Emo150.gif - מוכר דיסקים צרובים ג'ק../images/Emo132.gif - מדען אטום טאי-סאן../images/Emo121.gif - מורה בסדנאות 14 ימי שתיקה ויוגה בכל מיני חורים בארץ אלי../images/Emo68.gif - מוכרת בחנות אבזרי סקס סמי - לעד ילד מעצבן ג'יי../images/Emo67.gif - כמו בסדרה - פרוץ (מלשון פרוצה...) טרודי../images/Emo110.gif - עוד אמא במשרה מלאה... ראם../images/Emo5.gif - מהבוסים הסדיסטיים שחושבים שהם טובים יותר מכל אחד - הבוס של ג'ק מדען האטום... אבוני|שבוני| - חובבת סאדו וקונה קבועה בחנות של אלי(הבגדים האלה שלה בסדרה... היא אי פעם לבשה משהו שהוא לא עור בצבע אדום\שחור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חוץ מהתלבושת בעונה 2, אני לא מצליחה לחשוב על כלום אחר...שלא לדבר על קשירתו של בריי לאותו קרון רכבת בעונה 1, אני חושבת שזה די הראה את הצד האמיתי שלה../images/Emo6.gif) רובי../images/Emo68.gif../images/Emo7.gif - מנהלת בר כמו בסדרה סלייד../images/Emo61.gif - סלייד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לעבוד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif באותו משפט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif כן בטח...

Ivy Riddle

New member
מסכימה עם מה שאת אומרת

אבל כמה תיקונים ג'ל- מנהלת סלון יופי אלי- עיתונאית סלייד- רמטכ"ל של חברת מוכניות

קטרפי

New member
אממ ../images/Emo110.gif

אלי - עיתונאית
רובי - מנהלת מסעדה
לקס - מסאז`יסט, עם או בלי הסמכה
אליס - חקלאית
בריי- דוגמן
סלין - המנהלת קמפיין של בריי
אבוני - היא לא תעבוד אלא תתחתן עם בעלים עשירים, תנצל אותם עד תום ותזרוק אותם כשהם יהיו כבר עניים ותעבור לבעל העשיר הבא
מיי - מרגלת
פרייד - חוקר טבע
סלייד - בתור הבעל של גיטע לא יישאר לו זמן לעבוד כי.... יו נואו
ראם - מנהל חברת היי-טק
ג`ק - מדען
דאל - רופא
קייסי ולוטי - הערב בכלבוטק, נעקוב אחר מעלליהם של זוג קומבינטורים חלקלקים, שעוקצים ועוקצים בלי חשבון!
אמבר - אנתרופולוגית
זוט - ראש ממשלה שיהפוך את ישראל לדיקטטורה אבל יצליח סוף סוף להוציא אותנו מהזבל
טרודי - מאפיונרית (לא שזה מתאים לה העיקר שתעבוד אצלי! היא יכולה להיות בתפקיד של מאחורי הקלעים)

אני חושבת ש... ../images/Emo150.gif

לקס יכול להיות גנב/מנהל קזינו (מקורי אההה?!) סיבה יכולה להיות מורה לאומנויות הלחימה. ראם יכול להיות משו כמו ביל גייטס ומגה יכול להיות העוזר שלו או המתחרה שלו.. = P והשאר אין לי מושג

מורן 1986

New member
או קיי ../images/Emo9.gif

אממ
טרודי
מנהלת בית יתומים
בריי
ממן
את בית היתומים
ומנהל
צער
בעלי חים
, בית מחסה לנזקקים
וכל שאר
הדברים
שעוזרים לאחרים
אמבר
עוזרת לו
פרייד
מורה
לטאי צ'י
יחד עם טאי סאן
קלואי
דומנית
נוסח בריטני ספירס
גל
דומנית
/מנהלת מכון יופי
ג'יי
עובד סוציאלי
לקס
עבודה
עם הרבה כסף
כי הוא יהיה בעלי
.. חחח
ראם
סרסור
מיי
מוכרת בבורגראנץ'

willo1

New member
חחח יש פה כמה דברים

קורעים כמו למשל- ג'יי עובד סוציאלי חח איך לא חשבתי על זה קודם?? כל כך מתאים לו. ראם? סרסור? חחחחח
ומיי- בורגראנאנץ'- תפור עליה. אני רואה אותה עומדת עם התג הזה של השם ועם הכובע חחח לפני כן דפי אמרה שלקס יהיה מוכר דיסקים צרובים חח מאיפה באים לכם הרעיונות האלה??חחח אני לא מצליחה לחשוב על שום דבר

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifמממ ג'יי עובד סוציאלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מיי מוכרת בבורגראנץ'../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif גאון אתתתת מורןןןןן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אני דווקא חושבת על עבודה הרבה יותר מתאימה לקלואי../images/Emo107.gif../images/Emo46.gif, אבל לא../images/Emo128.gif יפה להזכיר את זה בפורום../images/Emo12.gif, אני רק אגיד שזה מקצוע מאוד עתיק../images/Emo150.gif, ולא../images/Emo128.gif, אני לא../images/Emo128.gif מתכוונת למיילדת../images/Emo95.gif...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאין לך מושג כמה... ויש לי סיבה טובה....

BecKiY

New member
אמממ מעניין

טוב, אזזזזזז
לקס היה סרסור לדעתי, שמאוד מממ קשור לעובדות שלו... בריי...ץבריי היה דוגמן. להה, הוא היה עורך דין אמבר הייתה פותחת מכון כושר ותזונה נכונה לחיות בית דאל...... מממ מיילד מי עוד? אאא כמובן, אבוני הייתה מממממ שחקנית. מתאים לה לאללה ג'יי רופא כזה סטייל אהרון בשיקגו הופ, וואד היה מוסכניק זאנדרה הייתה אחת המשתתפות בטופ מודל הבאה ומיי הייתה קוסמטיקאית. היא דומה פחד לקוסמטיקאית שאני מכירה מרטין היה בפרדסיה וריאן היה חותם קבע בצהל שלנו
התגעגעתי אגב חולה עליכם

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo12.gif בקעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif חזרתתתתתתתתת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זהווו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif|../images/Emo70.gif סופיתתתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ברוכה השווה מייי לאבבבב../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מזה התגעגעתיייי../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

Tinkerblack

New member
יה מכוערת

החלפת פלאפון? אז זהו שנראה לי שהבאת לי אותו הבעיה שזה נמחק לי מהמסרים(אין לי כוח לחפש את אחד משמונים אלף המסרים ששלחת לי) ואני מתקשרת לישן ומתקשרת ומתקשרת אך מי לא בא?!?! בקילה נו יאללה בקוש אני מתגעגעת עד ידי טירוף מטורף ומעווט איפה איפה המסרים שלך אני גם אליהם מתגעגעת יהה בקה אחת

faith2

New member
יייאי מאגניב!

אמבר- עובדת סוציאלית. פרייד- פעיל תנועת הירוקים. אבוני- רוצחת שכירה
. לקס- בעל קזינו מפוקפק. ראם- איש מחשבים משוחד. אממממממממממממממממממממממממממ................זהו לא עולה לי עוד

מ ש י נ ה

New member
זאת מייגן

חחחחחחחחחחח גיתית אהבתי ביותר
חחח עופר איזה קטילה ממש אתה לך לבית הספר אתה
יה מתפלחן(מי שמדברת)

למעלה