מקצועיות?

oillamp11

New member
מקצועיות?

התקשרתי למספר מתקיני צלחות. אף אחד לא שאל אם מדובר בבית פרטי או משותף. לא שאלו איזו קומה. לא שאלו אם אני מעוניינת בסחורה מסוג X או Y. לא בכמה נקודות אני מעוניינת ולא כלום. כולם ישר שלפו מחיר. ועוד יותר מעניין, כולם שלפו את אותו מחיר.

geostant

New member
לרוב נהוג

מצד המתקין לשאול מה הלקוח מעוניין לצפות, אילו שפות או ערוצים ספציפיים ולפי זה לבנות ללקוח את "החבילה" שהוא מעוניין. ב-99% מדובר רק ב-2 לווינים - AMOS + HOTBIRD

oillamp11

New member
עלות

צלחת מטר מכוונת לעמוס + ממיר דיגיטלי 1750-1800. לי זה יקר מדי אז התקשרתי להרבה מתקינים.

lnb

New member
זה רק התקנה ?

או שזה כולל המקלט והצלחת והLNB?

scart

New member
זה יקר מאוד! צלחת עולה

בסביבות 200 ש"ח lnb=בערך 150 וממיר דיגיטלי בערך 700 ש"ח. סך כל העיסקה אמורה להיות כולל עבודה בין 1000-1400 ש"ח לכל היותר. אז...שלא יעבדו עליכם.

starlight01

New member
זה זול? זה יקר? ועוד שאלות משלי

אני גם אשמח לקבל המלצה על מתקינים טובים וזולים יותר, אם מישהו מכיר. עוד שתי שאלות שלא מצאתי להן תשובה בפורום: - הבנתי משיטוט בפורום שעמוס 2 עוד לא משדר. אם מתקינים צלחת לעמוס 1 זה יהיה טוב גם ל 2 או שיהיה צורך בציוד נוסף או כוונון מחדש? - אפשר להתקין צלחת על קיר הבית (ליד חלון) או שחייבים על הגג?

mr dish

New member
אלי לא התקשרתם....סתאם...תשובה.

עמוס 1 ו-2 נמצאים בדיוק באותו מיקום-שמיים, כך שכל המשודר משם ייקלט ע"י אותה הצלחת. לגבי מחירים - למרות הרבה מאד שטויות ומריחות שנשפכו כאן לאחרונה - יש הבדלי מחיר לא קטנים, אשר מוצדקים מאד (במידה והמתקין הוא איש מקצוע רציני וישר) הנובעים מהבדלי איכות בכל המרכיבים של החומרה, ובודאי הבדלי-איכות בהתקנה עצמה!!!

mr dish

New member
אה..כן...אם החלון פונה לכוון דרום א

דרום-מערב, ניתן להתקין גם לקיר. אבל...חייבים לבדוק את האתר עצמו כדי לתת תשובה נחרצת.

oillamp11

New member
קיר?

ניתן להתקין גם על קיר לבנים? מה בכלל המשקל של צלחת אלומיניום בקוטר 90-100 ס"מ ?

geostant

New member
בערך 8 - 14 קילו

תלוי בסוג הצלחת (אלומניום או פח) ובמיוחד בסוג הגב

למעלה