מקצועות

• פותח הנושא zivsb
  • פורסם בתאריך

zivsb

New member
מקצועות

מקצועות: 1. סוציולוג זה אדם, שכשנכנסת יפיפיה לחדר וכולם מסתכלים עליה, הוא מסתכל על כולם. 2. פסיכולוג זה אדם שאתה משלם לו המון כסף כדי שישאל שאלות שאשתך שואלת חינם. 3. פסיכיאטר זה אדם שאין לו בעיות כל זמן שלאחרים יש. 4. גניקולוג זה אדם שמחפש בעיות במקום שאחרים מוצאים בו הנאה. 5. אחות מעשית זו אחות שמחפשת עבודה אחרת. 6. מבקר פנים זה אדם שמגיע לאחר שהקרב הסתיים, ודוקר בכידון את כל הפצועים. 7. יועץ זה אדם שכאשר תשאל אותו "מה השעה?" יסביר לך איך לבנות שעון. 8. כלכלן זה מומחה שיידע מחר מדוע תחזיותי ו מאתמול לא התגשמו היום. 9. ברוקר זה אדם שלוקח את כספך ומשקיע אותו עד שכולו נעלם. 10. בנקאי זה אדם שמשאיל לך מטריה כשהשמש זורחת, ותובע אותה בחזרה כשיורד גשם. 11. עורך דין זה אדם שכותב מסמך בן 10,000 מילים וקורא לו "תקציר". 12. אקטואר זה אדם שמביא פצצת סרק למטוס, כי זה מקטין את הסיכון שתהיה פצצה אחרת במטוס. 13. מתמטיקאי זה אדם עיוור בחדר חשוך המחפש חתול שחור שאינו שם. 14. סטטיסטיקאי זה אדם שטוב במספרים, אבל אין לו את האישיות הנחוצה כדי להיות רואה חשבון. 15. טופולוג זה אדם שאינו יודע מה ההבדל בין כעך לספל. 16. מומחה זה אדם שעשה את כל הטעויות האפשריות בתחום מסוים. 17. פרופסור זה אדם שמדבר תוך כדי שינה של אנשים אחרים. 18. אינסטלטור זה אדם שמכניס את ידיו לחרא ומוציא משם זהב. 19. היסטוריון זה אדם לא מעניין שחוקר ומדווח בצורה לא עניינית על אירועים בלתי חשובים. 20. שגריר זה אדם הגון הנשלח לחו"ל כדי לשקר למען מדינתך. 21. דיפלומט זה אדם שאומר לך ללכת לעזאזל בצורה כל כך מנומסת, שממש מתחשק לך ללכת לשם. 22. מתכנת זה אדם שפותר בעיה שעל קיומה לא ידעת, בדרך שאינך מבין. 23. אישה זה יצור שמתווכח אתך, עונה במקומך, ובסוף עוד אומר לך שתפסיק לבלבל את המוח.

zivsb

New member
סיכום שנת 2003 להפעיל רמקולים

hp://www.msnbc.com/modules/yip03/slideshow.asp?speed=lott

zivsb

New member
שאלה לעובדי הקלפיות לראש העיר

האם מי מהעובדים מזכיר ועדה,סדרן,מאבטח.קיבל שכר עבור יום הבחירות???? מי שקיבל שיקום אף אחד לא קם

zivsb

New member
חשבון מוגבל מה אמר החוק???

אני נדרש שוב להמחאה ע"ס 188 ש"ח נשאלות מכך מספר שאלות???? הזהוא חשבון המופיע בטופס משרד הפנים לפי חוק מימון מפלגות??? אם כן ? הנושא מאוד יעניין את מבקר המדינה. בעלי החשבון המוגבל. האם הם מוגבלים בכל חשבונותיהם??? אם כן? האם ראש העיר מוגבל גם בחבון של העירייה???? האם יש תוקף להמחאות חתומות ע"י ראש העיר???? איפה היועצים המשפטיים של העירייה בשעה זו?????? האם הבנק הזהיר את בעלי החשבון המוגבל????? יש לי הרבה שאלות?? היש משפטן בפורום שיכול לעזור???????????????

r68

New member
נשיקות../images/Emo25.gif

נשיקה על היד… -אני מעריץ אותך נשיקה על הלחי-... אני רק רוצה להיות ידיד שלך נשיקה בצוואר-... אני רוצה אותך נשיקה על השפתיים-... אני אוהב אותך נשיקה באוזן...- אני רק רוצה לשחק איתך נשיקה בכל מקום אחר-... בואי לא ניסחף מבט לתוך העיניים...- נשקי אותי ! משחק לך בשיער...- אני לא יכול לחיות בלעדייך ידיים מסביב למותניים-... אני אוהב אותך יותר מדי בשביל לתת לך ללכת מלטף את הלחי-... את חשובה לי נשיקה על האף...- את חמודה נשיקה במצח-... אני כאן בשבילך נשיקה על העיניים...- את יכולה לסמוך עלי מי שישלח הודעה זו לכל המחוברים ברשימה שלו יקבל מחר את הנשיקה של החיים ומי שלא אז הוא ישאר לבד לכל החייםםםםם לא אני התחלתי עם זה !!!

zivsb

New member
קבלתי במייל מלודאי לשעבר

איש תמיכה : "שלום, אפשר לעזור לך?" לקוח : " כן טוב, יש לי בעיה עם WORD במחשב". איש תמיכה : "איזו בעיה?" לקוח : "טוב, אני הדפסתי במחשב ופתאום כל המילים ברחו" איש תמיכה : "ברחו?" לקוח : "נעלמו" איש תמיכה : "אז איך המסך שלך נראה עכשיו?" לקוח : "כלום" איש תמיכה : "כלום?" לקוח : "הוא ריק. הוא לא מקבל שום דבר שאני מדפיס" איש תמיכה : "האם אתה עדיין ב - WORD או שכבר יצאת משם?" לקוח : "איך אני יודע?" איש תמיכה : "האם אתה יכול להזיז את הסמן שלך ע"ג המסך?" לקוח : "אין שום סמן, אמרתי לך, הוא לא מקבל שום דבר שאני מדפיס" איש תמיכה : "האם למוניטור שלך יש מד כוח?" לקוח : "מה זה מוניטור?" איש תמיכה : "זה המסך שנראה כמו טלוויזיה, האם יש לו אור קטן שמראה שהוא פועל?" לקוח : "אני לא יודע" איש תמיכה : "טוב, אם כך תסתכל בגב המוניטור ותראה לאן מוביל חוט החשמל שמחובר אליו. האם אתה רואה אותו?" לקוח : "כן, אני חושב שכן" איש תמיכה : "מצוין, תעקוב אחר החוט ותגיד לי אם הוא מחובר אל הקיר" לקוח : "כן, הוא מחובר" איש תמיכה : "כשהסתכלת בגב המוניטור, האם ראית שני כבלים מחוברים אליו?" לקוח : "לא" איש תמיכה : "טוב, אז יש שניים. אני צריך שתסתכל לשם שוב ותמצא את הכבל השני" לקוח : "או. קיי. מצאתי" איש תמיכה : "עכשיו תעקוב אחריו ותראה אם הוא מחובר היטב לגב המחשב שלך" לקוח : "אני לא יכול להגיע אליו" איש תמיכה : "אהה...אתה אולי יכול לראות." לקוח : "לא" איש תמיכה : "גם אם אתה מניח את ברכך על משהו ומתכופף?" לקוח : "או, זה לא בגלל שאין לי זווית נכונה זה בגלל שחשוך" איש תמיכה : "חשוך?" לקוח : "כן, האור במשרד כבוי והאור היחידי שיש בא מהחלון" איש תמיכה : "אז לך בבקשה ותדליק את האור במשרד" לקוח : "אני לא יכול" איש תמיכה : "לא? למה?" לקוח : "משום שיש הפסקת חשמל" איש תמיכה : "הפס...הפסקת חשמל? אהה, אוקיי, עכשיו אנחנו מבינים. האם עדיין נמצאים ברשותך הקופסאות וספרי ההדרכה שקיבלת כאשר קנית את המחשב?" לקוח : "כן, אני שומר אותם בארון" איש תמיכה : "יופי!, אז לך תביא אותם, תנתק את המערכת שלך, תארוז בקופסאות בדיוק כפי שקיבלת אותה, אחר כך תיקח את הקופסאות ותחזיר לחנות ממנה קנית את המחשב" לקוח : "באמת? זה כל כך חמור?" איש תמיכה : "כן, אני חושש שכן" לקוח : "אם כך, בסדר, מה אני אומר להם?" איש תמיכה : "תגיד להם שאתה יותר מידי מטומטם מכדי שיהיה לך מחשב"

zivsb

New member
חשבון מוגבל חוקית

מה ההשלכות המשפטיות? מוגבל עד 12.2004

zivsb

New member
חבר מועצה בכיר פורש בימים הקרובים

חבר מועצה בכיק בהנהלת העיר נשמע אומר כי הוא פורש מהמועצה בימים הקרובים "בגילי ללכת לכלא?" "הוא מנהל את העירייה?" השם המלא שמור אצלנו

zivsb

New member
לשימוש עצמי!! רוצים לבדוק חשבונות

לנוחיותכם מוגש כאן האתר של בנק ישראל תוכלו לבדוק כל חשבון לבד!!!

zivsb

New member
זה עתה הסתיימה ישיבת המועצה!!!!

לאחר 4 שעות בהם היה חבר המועצה שבתאי קטש דובר האופוזיציה ובכל פעם ניצל את מלוא 10 הדקות נשמעו במהלך הישיבה מילים ומשפטים הדורשים תביעות על הוצאת דיבה. ואנו נעקוב ונפרסמן ברבים כמעט כל חברי המועצה הטילו רפש איש באחיו. אם ככה תתנהל האופוזיציה יהייה שמח הישבה שלא מן המנין לא התקיימה בגלל הזמן ונדחתה למועד אחר המועצה לא דנה בפרישה מרצון של 16 עובדים והמנכל שכח כי הודיע על התפטרותו ואנחנו כאן ונזכיר

zivsb

New member
מופע כזה שנית אני מזמין כרטיס!!!../images/Emo41.gif

וממעל יושב חבר" האופוזיציה" הסגן מהמרפסת
עדיין בכסאו ובתפקידו!!!!!

zivsb

New member
מבחן אישיות קצר ונחמד כדאי!!

לחץ על הקישורית ומלא ההוראות תהנו!!!!!!

למעלה