מקצבי תופים

Tombac

New member
מקצבי תופים

טוב אני מניח שבSX 3 יש מקצבי תופים מוכנים אבל אני לא רוצה להתעסק איתה בנתיים,אז רציתי לדעת איפה אוכל למצוא מאגר של מקצבי תופים לסגנונות שונים של מוזיקה? (אני מנגן על גיטרה בס,רוצה לאלתר) ברור שיש בפרוטי לופס אבל אני לא יודע מאיפה להשיג סמפלים...יש רעיונות? ואתם מכירים עוד תוכנות שהם מעין מכונות תופים?קלות לשימוש?

pcp1

New member
באינטרנט יש מלא

ויש חבילות סאונדים הכי טוב זה להכין לבד מקצבי תופים מה גם שלהכין מקצב תופים שיורכב יענו רק מתופים ויחזור בלופ זה לא משהו קשה כל כך לעשייה

talgreen1

New member
../images/Emo92.gif

למרבה הפלא קיובייס לא באה עם מקצבים. אתה יכול לחפש באינטרנט מקצבים (drum loops) בפורמטים שונים: wav, rex ועוד. אופציה נוספת היא להשתמש ב:Steinberg Groove Agent 2. זהו מודול תופים המכיל מקצבים מכל הסוגים. הנה לינק לאתר: http://www.steinberg.de/ProductPage_sbe4d6.html?Product_ID=2442&Langue_ID=4

Tombac

New member
הורדתי כל מיני..

וכאילו וואו כמה יש הורדתי מלא מלא לופים אבל התאכזבתי מתוך 500 שהורדתי רק איזה 10 היו נורמליים,הכל היה רק צלילי מצילות ותופים שנמשכים 3 שניות... אני צריך קצב של לפחות דקה ואז שיעשה ריפיט...באיזה תוכנה הכי קל לבנות קצב תופים? אני מוריד עכשיו את גרוב אייג'נט אבל הייתי רוצה לבנות לבד...

talgreen1

New member
לבנות לבד

אתה יכול לבנות כל דבר עם ה-Groove Agent. יש לו מקצבים מוכנים, אבל יש לו גם סטים של תופים, ואתה יכול לתופף בעצמך.

למעלה