מקפיצים עניינים

Yael Floyd

New member
הגיבור שלי ../images/Emo9.gif

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=344057&path=22

חבר על ארבע...

חברים וחברות,לאחר שהשתפר מצבו של צע"ב רחובות,עליי להודיע על עוד עמותה לעזרה לבע"ח שעומדת בפני קשיים כלכליים-עמותת "חבר על ארבע" שבמושב קדרון. ביום שישי יערך שם הפנינג אימוץ,אתם מוזמנים להגיע ועוד יותר מוזמנים לאמץ. הודיעו לכל מי שאתם יכולים. (כל העמותות נזכרות באותו זמן,רוכבות על הסוס אחת של השניה או משו..?). טלטול

dylan

New member
../images/Emo51.gif על הקישור

והנה הוא לעצלנים... כיף לקרוא סיפורים כאלה, מקווה שהוא יצא מזה בשלום (אני לא ממש מבין למה צריך להטיס עכברים אגב, לא בדיוק חיה נדירה...).. בכל מקרה, מצאתי תמונה שלו רגע לפני הבריחה, משאיר מכתב לחוקרים וחברת התעופה...

../images/Emo186.gif../images/Emo150.gif רצים לקו הגמר

היום ב-17:00 יתארח קובי ויינברג בפורום ריצה וטריאתלון לקראת חצי מרתון עין גדי ומרוץ ה-10 ק"מ, שיתקיימו ב- 8 בפברואר 2003, קובי ויינברג, מומחה לפתרון בעיות רגליים ולשיפור יכולות אצל ספורטאים, יענה לשאלות הגולשים בענייני ספורט, בריאות ושיפור יכולות. ערן סלע הוא הכתב והפרשן המוביל של מעריב לענייני כדורסל שמכסה את הכדורסל בארץ ובחו"ל. בנוסף לפרשנות שלו, הפינה שלו "סיפרה בסלע" הפכה לקאלט. לאחרונה הוא סיים לכתוב ספר חדש על כדורסל שיצא לאור לקראת הקיץ. היום ב-20:30 הוא יתארח בפורום כדורסל ויענה לשאלותיכם. נפתח פורום חדש בתפוז המוקדש לאסטרונאוט הישראלי הראשון- אילן רמון. אתם מוזמנים לכתוב את מחשבותיכם ותחושותכם ולדון בנושא. הפורום יועבר לאשתו, רונה רמון, כאשר תגיע לארץ. ובעניין אחר לגמרי... לפני שיוצאים לטיול, לפני שמחליטים באיזה צימר לנפוש או באיזו מסעדה לאכול, לפני שבוחרים חופש לכל המשפחה ואטרקציות לילדים ולגדולים... עוברים דרך תפוז טריפ.

Neta558

New member
פרטים על יום האימוץ

עמותת "חבר על ארבע" נקלעה לקשיים ומעוניינת למסור לבתים חמים ואחראים בלבד כמה שיותר בעלי חיים. בעמותה הרבה כלבים, חתולים וחיות משק. כל מי שמעוניין לבוא לעזור או לבוא ולאמץ- מוזמן בחום! יום האימוץ ביום שישי הקרוב, במושב קדרון, בין 10:00 ל 16:00 העבירו את ההודעה הלאה...

Neta558

New member
מפרסמת - פורום מודיעין ../images/Emo13.gif

נראה לי שלתושבי האיזור שבפורום כבר הצקתי בנושא, אבל.. מה אכפת לי לאשר לעצמי פרסום?
בקיצור, בואו בהמוניכם לפורום מודיעין ועיזרו לו לעמוד על הרגליים כמו שצריך (הוא לא טבעוני, הוא צריך חיזוקים אחרים...). מי שגר באיזור - ראה הודעה זו כמחייבת. מי שלא גר באיזור - צר לי, אך יקשה עליך להנות מפורום נוסף בניהולי. כפיצוי, תוכל לפרסם את הפורום בין חבריך. ושימו
- מבצע לשבוע הקרוב! כל המביא חבר חדש לפורום (תושב האיזור!) יזכה במתנה מרנינה ובכבוד רב! כל המביא 4 חברים שאינם תושב האיזור ורק יכנסו לברך את הפורום ולהגיד שלום, עשוי לזכות בשרשור ההודעות זו לזו
(הודעת ניהול ללא איום בשרשור איננה הודעה ניהול!
) יום טוב לכולם! נטע

Neta558

New member
../images/Emo150.gif שיפורים בפורום! ../images/Emo150.gif

לבקשתכם - לוח החלפת ספרים!
לוח האירועים עודכן! יש כמה אירועים כבר בשבוע הבא - רוצו לבדוק. אם יש אירוע שאתם רוצים ללכת אליו ואין לכם עם מי, פרסמו הודעה בפורום כדי שאנשים יוכלו ללכת יחד
שיפורים נוספים ידווחו מחר בעידכון השבועי ה-18
יום טוב ולא לשכוח לשרשר!!!
נטע

למעלה