מקפיצה

פּוֹנְג

New member
קודם כל אני רוצה הסבר לזומבילעת ../images/Emo13.gif

אחר כך אני אחשוב. (אם אצליח)

neta2

New member
אני אנסה להסביר את זומבילעת

פוקוס=זום (זומ..) בתוכי= בי. לעת - לזמן. ונועם לא אחת כנתה עצמה= זומבילעת. יש מבין?

neta2

New member
אפשר לפתוח שרשור חדש.

הגדרות הגיון לדברים שקשורים בפוריות. ואני פותרנית של תשבצי הגיון כבר שנים- אז הזהרו
חושבת על הגדרה

פּוֹנְג

New member
../images/Emo45.gif האמת היא שבמקרה הזה אני לא

יכולה להאשים את ההורמונים, כך הייתי (נעל בתשבצים כאלו) מאז ומתמיד
תודה

תולו

New member
הנה אחת שלא קשורה לפוריות

סתם בשביל הכיף: זו הגדרת שמיעה, זאת אומרת שזה נשמע כמו.... להלן ההגדרה: איך מודיעה בלונדינית למשפחתה על אכזבתה מפולין 2 אותיות, 3 אותיות, 4 אותיות

תולו

New member
בתור בלונדינית אוריגינל

אני ארשה לעצמי לגלות לכן, כי לא יהיה זמן אחורי זה: התשובה היא: עם עבר שחור או אמא ורשה חור מגניב לא ? בלונדינית עם עבר שחור.

neta2

New member
האאא רק כעת ראיתי שהוספת עוד

הגדרה. חבל שלא ראיתי בבוקר. אחלה הגדרה

שווערצה

New member
../images/Emo47.gif ומה עם איזו מילה על המיקום?

מקום ראשון ומבוסס בפורום חברתי מקום ראשון ומבוסס בפורום תמיכה כיפאק לנועם - היי כיפאק לנועם - היי כיפאק לנועם - היי היי היי

neta2

New member
אכן כיפק היי../images/Emo127.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif

poli4

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפנטזיה אחת ואינטואיציה אחת

פנטזיה איזה כיף אם היה אולטרסאונד שהיה יכול לעקוב אחרי הביצית מהביוץ ועד ההשרשה ... אני לא מבינה למה זה כ"כ מסובך ????? אינטואיציה עברתי הפלה לפני שנתיים ואח"כ לקחתי גלולות
בזמן הגלולות היה לי מחזורים ארוכים ומשמעותיים.
מאז שהפסקתי המחזור שלי הוא מאוד חלש וקצר.
אני סובלת מרירית דקה רירית 5+
האם לדעתכן יש טעם לקחת חודש גלולות ולראות האם יש משהו בגלולות שגורם לרירית שלי להתעבות ולכן המחזור הוא כ"כ שונה

סביון1

New member
נדמה לי שבגלולות יש אסטרוגן ןלכן זה

הגיוני שהן יעבו את הרירית, אם הן ניתנות במינון מתאים. בכל אופן עדיף להתיעץ עם רופא.

עמית@

New member
הגלולות אכן עושות מחזור יותר

חזק, לא יודעת למה, גם אני שקלתי את זה תקופה מסויימת, אבל כאמור- הן גלוות *נגד* הריון ולכן מינון ההורמונים שבהן בהחלט עשוי לפגוע, מה שכן הייתי עושה- הוא לבקש תוספת אסטרוגן ולראות אם בעיית הרירית נפתרת.

poli4

New member
ההיפך ... ../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

בעיקרון גלולות לרירית ליהיות דקה באופן יחסי ולכן להרבה בנות יש מחזור מועט עם גלולות. ולכןזה מאוד מפתיע שאצלי זה הפוך.
גם אצלך זה היה כך

למעלה