מקפיצה...

Digi Lista

New member
בהתחלה היינו עשרה...

שאלתי מתישהו ואמרתם שאתם רוצים את ההמשך לסיפור שלי(שלא נגמר,יש לי עוד מלא להקליד מהמחברת וגם אז הסוף עוד רחוק...)אבל אתם יודעים (ולא מהיום)שיש לי סניליות בעייתית(רק על ההגדרה הזאת אני נשלחת לכלא,שוב
) ואני לא זוכרת(מה חדש?...)איפה עצרתי,הסיפור בעיקרון לא מחולק לפרקים ככה שאני חותכת אותו איפה שבא לי בהודעות כאן... אז אני אתחיל מההתחלה ונקווה שאני אעצור מההמשך... בהתחלה היינו עשרה, לאט לאט המספר ירד, נשארנו חמישה אבודים בלא נודע… לא הכרנו אחד את השני עד שקרה מה שקרה, היינו חייבים להתחבר כדי לשרוד… היה חורף קשה, המצב בארץ היה זוועתי- הם נמצאים בכול מקום, מחכים לטעות אנוש, ואנחנו? אנחנו רק המין האנושי החלש, ניאלץ לעשות משהו כי בעולם הזה- אתה שורד או נקבר!… מצטער ששכחתי את הפרטים עלינו… קוראים לי טאי, רק טאי, הייתי רוצה להרחיב אבל אני לא יכול, זה מסוכן מידיי!, אני סתם ילד רגיל, ילד רגיל שגורל העולם נמצא על כתפיו, וגם על כתפי שאר החבורה- טקאטו, הנרי ואחותו הקטנה והנדבקת סוזי(אם כי אני מעדיף לקרוא לה סוזאנית), ריקה, מאט, דיוויס, מימי, סורה ואחותי קארי. לא תיכננו באמצע החיים שאנחנו אלה שנצטרך להציל את העולם, למעשה בכלל לא ידענו שהוא בסכנה… על מה אני מדבר? חכו אני מיד מגיע לעיקר. "קארי, תעבירי כבר ל"חוליה החלשה"!" "טאי, אני באמצע משהו" "קארי, תעשי את זה עכשיו!" זה היה וויכוח אופייני ביני לבין קארי, אם רק היינו יודעים מה יקרה היינו צוחקים, אבל באותו הרגע לא היה לנו מושג מהי המציאות האמיתית שמנסים להסתיר מפנינו! התיישבתי וצפיתי וקארי שהשתעממה מהיויו שלה התיישבה לידי, המנחה נתנה חידה ואמרה שהזוכה יקבל פרס שווה אחרי מקבץ הפרסומות, בדרך כלל אני לא אוהב חידות(יש לי בעיה כשצריך לחשוב יותר מידיי, אני פועל לפי דחף רגעי) אבל החידה הייתה באמת קלה ואם אני אצליח אני אזכה בפרס!, אז התקשרתי ונשמע צליל חיוג תפוס, אוף בטח מישהו כבר פתר, לא נורא במילא עשיתי את זה רק בשביל הפרס, אני אחייג שוב ואם יהיה צליל זהה אני אעזוב את החידה, גם בחיוג החוזר הצליל שבקע מהשפורפרת היה תפוס, התכוננתי לנתק אבל משהו כאילו הדביק אותי לשפורפרת! אני חושב שצרחתי כי קארי התקרבה בפליאה לעברי, אתם צריכים להבין שכאשר מדובר בקארי לא תמיד צריך לתקשר בגלוי כדי שהיא תבין מה מרגישים אחרים, יש לה מין חוש שישי ואני לעולם לא אודה בפניה כמה אני מתרשם בכול פעם שהוא מופעל. "הלו, יש כאן מישהו?" "אני כאן!" "ומיזה אני?" "אתה בטוח שאתה רוצה לגלות?" ראיתי שקארי רועדת, משהו בקול הזה הפחיד אותה, אני עדיין לא הספקתי לחשוב שאני צריך לפחד, זה טיפשי אבל אני באמת כזה- אני שוכח לפעמים שאני אמור לפחד מדברים ועד שאני נזכר מסתבר שהם כבר עברו. "למה שאני לא ארצה לגלות?" תאמינו או לא, זה רק מה שהצלחתי להגיד. "כי אתה מסתבך במשהו שגדול עלייך" "אני ילד, להסתבך זאת המומחיות שלי!" "לא באופן כזה" "אתה לא מכיר אותי, אני רוצה לדעת מי אתה או מה אתה בכלל!!!" "ילד, שמך הוא טאי?" "כן" "ואחותך מכונה קארי?" "אני לא מכונה קארי, קוראים לי קארי!" קארי דיברה למרות שלא ממש נגעה בשפורפרת. "זה רק מה שנראה לך" זה כבר היה מרגיז, הקול מהשפורפרת ידע דברים שאני בכלל לא יודע, ואני יודע הרבה! "יאללה, תגיד לנו כבר מי אתה ומה אתה רוצה מאיתנו!" אני שונא לא לדעת דברים ולמרות שזה לא מנומס התחלתי להתעצבן. "תתכוננו, המשימה שלכם החלה!" השפורפרת נדבקה אל ידי עד שהרגשתי כאב, קארי נצמדה אליי והכול התחיל להשתגע מסביבנו, הרגשתי את הרעידות של קארי ואת פרק ידה האוחז בחוזקה בידי, היינו על רכבת הרים- זה מה שחשתי באותו הרגע, הסתובבנו והתפתלנו בלי שיכולנו לעשות משהו, אחרי כמה זמן נעצרנו והתחלנו לרחף, אני לא יודע מה אתם הייתם חושבים ברגע כזה אבל אני חשבתי "מגניב, אני עף", ואז נשמע הבום הגדול, נחתנו, "איייי זה כואב", הנחיתה הייתה איומה. "איפה אנחנו?" שאלה קארי "הלוואי וידעתי, תקשיבי לא משנה מה יקרה אנחנו נשארים ביחד ברור?" "טאי… תסתכל לשם!" קארי הצביעה לכיוונו של משהו אדום וגדול שהשמיע קולות, היה ברור לי שאנחנו צריכים להתקרב יותר לדבר האדום הזה, וכהרגלי בלי לחשוב פרצתי בריצה פראית קדימה. "טאי, תעצור אולי זאת מלכודת?" ידעתי שכדאי להקשיב לאינטואיציות של קארי, אבל כבר היה מאוחר מידיי, הרגליים שלי כאילו נעו מאליהן, קארי ניסתה להגביר את הקצב ולעזור לי לעצור, אני לא יודע איך בדיוק הדברים קרו, נגעתי בדבר האדום, היה לו מגע של ג'לי קריר ודביק, הכול התחיל שוב להסתובב…

Digi Lista

New member
המשך...

אולי באמת כדאי שאני אכניס את החלקים כמנו שהם עכשיו למאמרים ואז יהיה לי יותר קל... "מה זה, קארי איפה את?" "את מי אתה מחפש ילד?" נשמע קול מאי שם "את קארי אחותי" "איך קוראים לך?" עכשיו הגיחו מולי ילד בלונדיני וילדה ג'ינג'ית בחנתי אותם והם בחנו אותי, הם נראו אנושיים ומבולבלים לא פחות ממני. "אני טאי, מי אתם?" "אני ריקה והיפיוף זה מאט" הנער המכונה מאט הסמיק עד תנוכי אוזניו, אם כי הייתה לי הרגשה שריקה לא ממש נתנה מחמאה אלא דיברה בציניות, הרי אני יותר יפה! "יש לך מושג מה המקום הזה?" שאלה ריקה בישירות "אין לי מושג, רגע אחד הייתי בבית וניסיתי לחייג לשעשועון "החוליה החלשה" וברגע האחר הכול הסתחרר, קארי אחותי ואני מצאנו את עצמנו במקום הזה" "מוזר, זה בדיוק מה שקרה לנו" הרגשתי שמאט בוחן אותי, איזה ברנש מוזר! "אתם לא מכירים?" משום מה השניים האלה נראו לי כמו זוג חמוד לאללה, הייתי בטוח שהם זוג, על מה אני חושב במצב הזה? אני חייב למצוא את קארי! "יש לך מושג איך יוצאים מכאן?" "אם היה לי לא הייתי כבר יוצא מכאן?" אני יודע שלא הייתי נחמד במיוחד למאט, המקום הזה פשוט לא נתן לי ביטחון. ראיתי שריקה ומאט מביטים למקום מסוים, עקבתי אחרי מבטיהם המבוהלים, ואז ראיתי את זה, הוקפנו מכול עברינו בעצמים אדומים כמו זה שנתקלתי בו קודם. יופי, רק עכשיו מאט, ריקה ואני נפגשנו וכבר נמות, איזו דרך לסיים פגישה!, באותם הרגעים לא ידעתי שאנחנו נבלה עוד הרבה מאוד זמן ביחד, אם אפשר בכלל לקרוא לסכנת מוות תמידית בניסיון להצלת העולם בילוי…העצמים האדומים הלכו והתקרבו… הלכו והתקרבו בקצב מהיר… "למישהו יש רעיון?" שאלתי. העצמים התקדמו עוד יותר קרוב אלינו, וככול שהתקרבו הרעש שהשמיעו היה רב יותר, ראיתי שריקה ומאט ענו משהו, ליתר דיוק ראיתי את שפתיהם זזות אבל בגלל הרעש לא שמעתי כלום. לא היה לנו לאן לברוח, לא היה לנו היכן להסתתר…זה הסוף שלנו! ואני עדיין צריך למצוא את קארי ולהחזיר אותה בשלום הביתה אחרת ההורים שלי ירתקו אותי לכול החיים! העצמים המשיכו להתקרב…אנחנו אבודים…

Digi Lista

New member
המשך נוסף...(אין לי כותרת...)

כשכבר ממש הרגשתי את המוות העצמים האדומים נעצרו ממש צמוד לגופנו, היססתי אם לגעת בהם, שלחתי את קצה אצבעי ונגעתי ברפרוף בעצם שהיה הכי קרוב אליי, מאט וריקה עשו כמוני, המגע עדיין הזכיר לי ג'לי, אם אי פעם נצא מכאן אני כבר לא חושב שאני אסתכל על ג'לי באותה הצורה!. מאחורי העצמים יצאו לפתע דמויות, ילדים- כמונו, הם נראו המומים ומופתעים. "אני טאי ואלה ריקה ומאט ומי אתם?" אין לי מושג למה אני היחיד שהחליט לדבר, זה נראה לי הדבר הנכון באותו הרגע. בזה אחר זה הציגו את עצמם הילדים, גם סיפור הגעתם למקום הזה היה זהה כמעט לחלוטין לשלי. "הנרי, אני רוצה גלידה עכשיו!" ילדה קטנה עם קוקיות ורודות שהציגה את עצמה כסוזי פנתה אל אחיה, ילד עם שיער כחול שנקרא הנרי. "סוזי, מה שחשוב עכשיו זה לצאת מכאן! אין פה גלידה!" הוא ענה באיפוק שהדהים אותי, אצלי כשקארי רק עושה משהו שלא מתאים לי אני מתפרץ ועונה בגסות, והוא שומר על קור רוח בצורה מהממת! "אני אוצה הביתה, לשחק עם בובת ארנב!" קבלו תיקון, קארי אחותי כמו שאמרתי יודעת גם להבין דברים ובעיקר רגשות של אחרים בצורה טובה, למרות כול המריבות שלנו היא לא נודניקית כול כך, איך הוא סובל אותה בכלל? אני הייתי משתגע! אוף, שוב נזכרתי בקארי, אני חייב למצוא אותה ולהחזיר אותה הביתה כמה שיותר מהר, ההורים שלי לא יקבלו את העניין בטוב, נזכרתי באירוע שקרה כשקארי ואני היינו קטנים, קארי הייתה חולה ואני הוכרחתי לשמור עליה, אני משתעמם בקלות והיה לי חשק עז לצאת ולשחק כדורגל, קארי הסכימה לבוא איתי החוצה כדי שאני אהיה מאושר, כזאת היא קארי מוותרת על דברים שלה בשביל אחרים, ירדנו למגרש בעטתי וניסיתי ללמד את קארי לבעוט טוב כמוני, קארי ניסתה ויצאה לה בעיטה מצחיקה ועקומה אני ישר התרגזתי עליה- איזה חוסר נחמדות מצידי, כשהחזרתי את הכדור מצאתי את קארי מעולפת על הריצפה, אחד השכנים הזמין אמבולנס ופינו אותה לבית החולים, כשהגעתי לבית החולים ההורים שלי לא הפסיקו להאשים אותי, חטפתי מנה הגונה, אני עדיין יכול להרגיש את כאבי הסטירה שחטפתי מאימא שלי- אבל בכנות זה הגיע לי! ואם עכשיו אני לא אמצא אותה ואחזיר אותה לבית אימא לא תסתפק רק בסטירה, אני אקבל עונש כול כך גדול שאני לעולם לא אראה יותר את אור השמש! "טאי, תחזור אלינו" ריקה הבחינה שאני מאבד ריכוז. " מ..ממההה? אהה כן, מצטער דאגתי לקארי" "מי זאת קארי?" ילדה יפה בשם מימי עם קול צרחני שנראתה לי כאילו רק בגדים מעניינים אותה התעניינה. "היא יפה?" ילד שדיי הזכיר אותי בשם דיוויס שאל את השאלה הטיפשית הזאת לגביי היופי של קארי, למרות הכול נראה לי שאני והוא יכולים להסתדר מצויין! שכחתי שלא סיפרתי לשאר הילדים מי זאת קארי, אולי הם ראו אותה? "קארי זאת אחותי הקטנה, מישהו ממכם הבחין בה?" "אני בכלל לא ראיתי אף ילד במקום הזה עד שנתקלתי בכולכם" "תזכיר לי רק איך קוראים לך?" מה אני אשם שאני סנילי כשמדובר בלזכור הרבה שמות בבת אחת? "טקאטו" "אני מצטער שלא זכרתי" "זה בסדר, גם אני לא זוכר את כול השמות" "גם אני, גם אני" נשמעו קולותיהם של שאר הילדים. "אז בואו נזכיר את השמות" הציעה ילדה עם כובע דמוי קסדה בצבע כחול, דווקא את השם שלה זכרתי בבירור, סורה, הרגשתי שכבר נפגשנו פעם, דז'ה וו – אני חושב שזאת ההגדרה. "טוב" אישרנו "אני דיוויס, מה קורה חבר'ה?" הוא לקח לי את המילים מהפה, כבר אמרתי שהוא דומה לי? "היה יכול להיות יותר טוב אם היינו יודעים איפה אנחנו ואיך יוצאים מכאן, דרך אגב אני מאט" "זאת סוזי אחותי הקטנה ולי קוראים הנרי" "מימי"- "ריקה" אמרו ריקה ומימי ביחד. "סורה" "טקאטו" "ואני אם שכחתם טאי, ואני חייב למצוא את קארי אחותי" "סוזי, את מבינה כמה חשוב שתהיי לידינו כול הזמן?" הבנתי את הנרי, אחוות אחים גדולים… "מה הלאה?" השאלה של ריקה נשארה תלויה באוויר, לאף אחד מאיתנו לא היה רעיון, ואיך יהיו לנו רעיונות כשאין לנו מושג מה אנחנו עושים במקום הזה במקום לצפות בבית בטלוויזיה ולגלות את הפרס שניתן לזוכה שפתר את החידה שניתנה לפני הפרסומות ב"חוליה החלשה" . "פשוט נלך לאן שיובילו אותנו הרגליים" "אני מסכים עם טאי, בואו לא נלך אלא נרוץ עד שנמצא את הדרך בחזרה הביתה" זה היה תאומי דיוויס כמובן, האחרים התלבטו עדיין. "דיוויס, טאי צריך לחשוב לפני שמסתובבים במקום שלא מכירים" המאט הזה מתחיל להרגיז אותי! מה הוא חושב שהוא? אני יודע שאני לא מכיר את המקום וכשחושבים על זה אין לי מושג איך לצאת מכאן ולאן לפנות אבל דבר אחד ברור לי- זה עדיף על ישיבה באותו מקום כול היום או הלילה או מה שיש במקום הזה, וחוץ מיזה אם סתם נשב אני לא אמצא את קארי בחיים! "אני חושבת שאתה צודק מאט" "תודה, אמממ..אה, כן השם שלך זה סורה" "אני עדיין חושב שאי אפשר לשבת באפס מעשה, צריך להסתובב באיזור אולי נמצא את הדרך הביתה?!" "הנרי, אוצה דרך הביתה" "סוזי, כולנו רוצים" "אז מה החלטנו?" "הבעיה טקאטו, שעוד לא החלטנו!" זאת הייתה ריקה העוקצנית, או שהיא פשוט הייתה לחוצה. "הבגדים שלי מתלכלכים כאן, אני חייבת ללכת לשופינג" אני מודה שמימי הצחיקה אותי מאוד באותו הרגע אבל לא היה נעים לי ממנה, אולי היא סתם עושה את עצמה כזאת כדי שנתרכז בדברים מצחיקים במקום לשקוע במחשבות על העובדה שאין לנו מושג איפה אנחנו ולאן ממשיכים מכאן. דיוויס בניגוד אליי לא הצליח להחניק את צחוקו. "דיוויס, זאת גסות" העיר הנרי בשקט ומאט הוסיף "אני חושב שזה חסר טאקט…" דיוויס השתתק בסוף והמשכנו לנסות לחשוב מה לעשות, לא היו לנו רעיונות מעשיים, אז התחלתי ללכת מה שיהיה יהיה אני כבר לא יכול להישאר באותו המקום, פשוט לא מסוגל, משעמם לי כאן ואני רוצה למצוא את קארי ולחזור הביתה!. האחרים ובראשם דיוויס כמובן הלכו בצעדים מהססים(למעט דיוויס שנראה בטוח בעצמו) אחריי, הלכנו דיי הרבה(אם כי השעון שלי השתגע וכול המספרים התערבלו אז לא יכולתי לדעת בוודאות כמה זמן הלכנו), עכשיו כבר לא היינו לבד, הרגשתי מעליי שמישהו עוקב אחרינו. אני אשמח אם תגיבו איפה עצרתי כי אני באמת לא זוכרת,אני מחלקת עכשיו באופן ספונטני וזה לא בהכרח יעיל...אני זוכרת(כבוד,אני זוכרת משהו!
)שעד כאן לפחות פירסמתי,אבל אני לא זוכרת(שמחתי לפני הזמן...)אם המשכתי לפרסם מכאן או לא...עזרתכם נדרשת-עיזרו עוד היום לסנילית במצוקה

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifתודה|../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

אני מסמיקה כולי
אז אתם רוצים את ההמשך אפילו שלא עזרתם לי לגלות מאיפה הפסקתי?(בואו לא נהיה פרנואידים אבל ברור שזה משהו אישי נגדי...
)...

Digi Lista

New member
ממשיכים...

"אתם מרגישים את מה שאני מרגיש?" פניתי אחורה "אני מרגישה כאילו יש כאן עוד מישהו" ענתה סורה. "בואו נקבע שלא משנה מה קורה אנחנו נשבעים לדאוג אחד לשני ולחזור למקום מפגש מסוים שנקבע" "רעיון מעולה טקאטו" "כמו שלושת המוסקטרים?" דיוויס נראה מאושר מהקטע הזה. "אנחנו תשעה אם עוד לא הבחנת" קטלה אותו ריקה "הוא לא התכוון למספר, נכון?" הרגשתי שאני מבין אותו. " בואו נקבע במקום כמה שיותר נקי, אחרת הבגדים שלי יהרסו, אלה בגדי מעצבים!" "מימי, אל תדאגי כרגע לבגדים" סורה התקרבה אל מימי ונתנה לה את ידה כדי שלא תפחד, או שאולי היה זה משהו אחר, אני לא יודע. "הנרי…" וואו כמה קרצייתית אחות קטנה יכולה להיות? אבל הנרי נשאר רגוע, אני נדהם כול פעם, איך הוא עושה את זה? "סוזי…תתנהגי יפה בבקשה, לכולנו קשה כאן" " בואי סוזי, תעזבי קצת את אחיך" "תודה ,מאט" נראה היה שלמרות הקרירות שהפגין הנרי דווקא שמח שמאט הציע לסוזי להחליף אותו לכמה זמן, אולי מאט לא כזה מעצבן כמו שחשבתי. הגענו למקום עם הרבה סלעים ועצמים בכול מיני צבעים, מימי הייתה הראשונה להתיישב "אני חייבת לשבת", זה היה כמו האות לכולנו שמצאנו מקום לנוח, עד שהתיישבנו לא הרגשתי כמה הייתי עייף. "מעכשיו זה מקום המפגש שלנו, מסכימים?" האחרים הנהנו בחיוב וזה נתן לי מוטיבציה להמשיך "כרגע אנחנו צריכים להשתדל לא להיפרד, מי יודע מה יכול להיות במקום הזה" "אני רעבה, אוצה גלידה, הנרי!" למרות שסוזי עצבנה אותי כי אין לי סבלנות לילדים קטנים בדבר אחד היא צדקה, חייבים למצוא אוכל אני גווע ברעב. "אמממ…" פתחתי את השיחה מחדש, אבל דיוויס כפילי כרגיל ידע בדיוק מה אני הולך להגיד, התפרץ לדבריי ודיבר במקומי, וויתרתי, בדרך כלל אני שונא לוותר זאת חולשה מבחינתי להראות שניצחו אותי, משום מה כשדיוויס קטע אותי באותו הרגע דווקא שמחתי, הייתי עייף ורעב ולא היה לי כוח להמשיך, אני מרגיש קרוב אליו בנפש. "אז ככה, אני רעב וכולנו רעבים צריך ללכת ולחפש אוכל, חלק מאיתנו ילכו לחפש מזון, האחרים מקום לנוח למרות שאין לי מושג אם יש כאן דבר שנקרא "לילה" אבל בעצם אין לאף אחד מאיתנו מושג מה המקום הזה וכמה זמן נשאר בו, לכן לכול קבוצה יהיה תפקיד, תיזכרו שמקום המפגש כאן!" "אבל דיוויס, נצטרך להתפצל וקבענו שעדיף שלא נפרק את הקבוצה" הייתי חייב להסכים עם טקאטו, למעשה יש משהו בדבריו, רק שאנחנו חייבים לאכול, אני חייב בכול אופן כי אם לא בעוד שנייה אני אתעלף!. "אני לא רוצה לאבד אתכם!, מילא הבגדים התלכלכו לי ואני לא מוצאת את הדרך הביתה…" "דיי מימי, כבר אמרתי לך שבגדים לא חשובים כאן" סורה הזאת תמיד יודעת להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון. "ואם זה יעודד אותך אז אני חושב שאת באמת נראית טוב גם בלי ללבוש בגדים נקיים ויקרים" כבר אמרתי שמאט מעצבן אותי? "טוב, אז בואו נתחלק כבר לקבוצות" ריקה היא אולי בת אבל היא ג'ינג'ית וכנראה שלהיות ג'ינג'י באמת משפיע על האופי כי היא לא ממש כמו שאר הבנות שאני מכיר, היא לוחמת מטבעה ,החלטית וישירה, ואני חושב שאני אוהב את זה. "אני עם הנרי" "כן, סוזי ברור שאת איתי" "מי עוד עם סוזי והנרי?" שאלתי, לי באמת לא הפריע עם אני אהיה בקבוצה, אפילו אם זה יהיה עם מאט ומימי שמשהו בהתנהגות שלהם גורם לי להתמרמר, בכול מקרה הם נראים לי בסדר, כולם, וגם אם לא חייבים להיות חברים, בעיקר כשאנחנו במקום מוזר, לא בטוח על כדור הארץ ולא רואים באופק את הפתרון שיוביל אותנו הביתה, אני אסתדר איתם גם עם סוזי המנג'סת ומימי ומאט, אנחנו צוות עכשיו ונצא מפה בכוחות משותפים(אלא אם אני אמצא את היציאה לבד, אני מאמין שאני יכול לעשות כול מה שארצה). דיוויס ראה שאני שוקע במחשבות ולקח על עצמו את תפקיד החלוקה: "מימי, סורה ומאט- קבוצה ראשונה אתם הולכים לסרוק את האיזור ולמצוא אוכל, ריקה את איתי ועם טאי אנחנו הולכים לחפש מקום לנוח וסתם לסרוק את האיזור, ומי נשאר… טקאטו, אתה עם הנרי וסוזי שומרים על המקום, אה רגע עוד משהו טקאטו תחפש משהו להבערת אש מתחיל להיות כאן קר!, יופי אז כול אחד יודע איפה הוא ומה המשימה שלו?, נתחיל" אני מזכירה שאני חותכת את הסיפור השלם באופן ספונטני לכן מתחים לא בהכרח יהיו בסוף כול הודעה,אבל אני משתדלת...

Digi Lista

New member
המשך נוסף...

שמחתי על החלוקה, אבל כמו שאמרתי הייתי עייף ורעב, ובאמת לא היו לי כוחות להתרכז במי איתי בקבוצה. התחלנו ללכת, אני ראשון, דיוויס אחריי וריקה שלישית, ריקה נראתה זועפת כנראה היא מתרגשת להיות ליד חתיך כמוני. "איזה מקום לנוח בעצם אנחנו מחפשים?" שאל דיוויס ריקה מיהרה להשיב לו "מקום לנוח" "כמו מה?" "כמו מקום לנוח, אתה יודע" "אולי תפסיקו, בקצב הזה בחיים לא נמצא אחד כזה " אני מודה שהפתעתי את עצמי, אני שאחד הדברים האהובים עליי הוא להתכסח קלות עם אנשים ,אפילו כשאין סיבה ממשית לכך אני עדיין עושה את זה, והינה כשהלכנו שלושתנו במקום הזה ההקנטות נשמעו לי טיפשיות, אני חייב לנוח אחרת אני לא אזהה את עצמי! הפעם מצאתי את עצמי אחרון ומה שהיה יותר גרוע זה שלא ראיתי כבר את דיוויס וריקה. "דיייייווווווווווווווייייייייייסססססססססססס איפפפפפפפפפההההההה אתתתתההההה? ריקקקהההה אאאתתת שוווומממעעעעתתתת אותי?" לא נשמעה תשובה, נהדר עכשיו גם אותם איבדתי לא רק את קארי, זה הגורל שלי? תהיתי ביני לבין עצמי, "דיי כבר לתהות" אמר לי קולי הפנימי "ככה אתה מאבד דברים, אתה אדם מעשי טאי!" , "אז מה לעשות?" שאלתי את עצמי, שתי אפשרויות עמדו לנגד עיניי להמשיך קדימה ולמצוא את ריקה ודיוויס או לחזור להתחלה לכיוונם של הנרי, אחותו הקטנה והמעצבנת מאוד סוזי וטקאטו. "ריייייקקקקההההההה, דייייווווייייייייייסססס מישהו?" כנראה שחלמתי על כול ההרפתקאה הזאת כי פתאום מצאתי את עצמי במיטה שלי בבית וקארי אחותי מנסה להעיר אותי. "טאי, חלמת משהו רע?" "קארי את חיה! רציתי להגיד לך שאת האחות הכי טובה בעולם!" קארי נראתה מבולבלת, ממתי אני אומר לה דברים כאלה? האמת שמי שהיה המבולבל האמיתי מבין שנינו היה אני, כבר חלמתי דברים בעבר אבל משהו בחלום הזה היה מציאותי!, אני יכול להישבע בזה! "קארי, אני חוזר לישון קצת משהו לא מסתדר לי!" ברגע שעצמתי עיניים כבר לא הייתי יותר בחדר שלי, חזרתי לעולם השני, בדיוק לאותו המצב בו הייתי קודם. "דייייוווווווייייסססס, רררריייקקקהההההה בבקשה תגידו משהו!" גם הפעם לא נשמעה תשובה, טוב אז נחזור להתחלה לטקאטו, סוזי והנרי. נראה שהדרך נמשכת נצח, זה התיש אותי , אבל בסוף הגעתי. סורה,מאט,מימי, הנרי, טקאטו וסוזי היו שם, משהו בהם נראה לא בסדר, הם נראו חיוורים. "חבר'ה, מצאתם אוכל?" הם לא ענו לי, החיוורון שעל פניהם גרם להם להיראות כמו רוחות, ממתי התחלתי להאמין ברוחות?, אני צריך להפסיק לראות סרטי אימה ישנים ברגע שאני אהיה שוב בבית, אם אני אצליח להבין איך יוצאים מהדבר הזה, מהחלום הזה שנראה כמו נצח!. ניסיתי להזיז אותם, ראשון נגעתי במאט- טלטלתי אותו ונראה היה שבבת אחת הוא התעורר ו…נעלם לכיוון שהוא סורה ומימי נשלחו כדי לחפש לנו אוכל, אני מודה שהחרדה שעטפה אותי הייתה עצומה. החלטתי לנסות להעיר את סורה, היא בטוח תדע את הדבר הנכון להגיד ואני צריך דברים נכונים, עכשיו! כשנגעתי בסורה והיא בדיוק כמו מאט התעוררה ופוףףףף נעלמה באופק למקום בו מאט נראה לאחרונה, מה הולך כאן? הרגשתי שאני חייב להמשיך לנסות. "הנרי" צעקתי לו באוזן " תתעורר!", הנרי קם מבוהל כולו, רק חסר לי שגם הוא יעלם! הנרי דווקא לא נעלם אולם לקח לו זמן להתאושש "איך חזרתי לכאן?" שאל "אני לא חושב שהלכת מכאן" "אבל הייתי בבית, שיחקתי במחשב וסוזי הייתה לידי ושיחקה בבובת הארנב הסגולה שלה" "אני לא יודע מה הולך כאן, גם אני הייתי קודם בבית שלי" הייתי המום מהגילוי שזה היה אמיתי, או שעכשיו זה אמיתי, הלוואי ולא הייתי מבולבל כול כך מהי המציאות האמיתית, אם בכלל יש משהו אמיתי בכול הדבר הזה. הנרי נראה בדיוק כמו שאני הרגשתי, המום, מבוהל, מפוחד מבולבל ומופתע מהגילוי בו זמנית. "איפה דיוויס וריקה? חשבתי שהלכתם ביחד, ולמה מאט וסורה לא כאן?" הנרי עדיין שמר על קור רוח ודיבר בשקט מבלי לאבד את העשתונות(אני הייתי על סף התפוצצות!) " את דיוויס וריקה לא ראיתי אחרי ששקעתי במחשבות הם פשוט התקדמו הלאה ולמרות כול קריאותיי לא התאחדנו שוב, לגביי סורה ומאט אני לא בטוח שאני יכול להסביר, ניסיתי להעיר אותם כמו שהערתי אותך, הם נראו כאילו הנשמה שלהם חזרה הם התעוררו ונעלמו לכיוון אליו נשלחו לחפש לנו אוכל" הנרי לא ידע מה להגיד ובעצם גם אני לא, מעולם לא התמודדתי עם דברים כול כך מוזרים. ככה אני מקדמת את הסיפור...

DiGiHiLa

New member
אחותי....

אני לא זוכרת אם כבר קראתי את זה או לא...אבל קראתי שוב....וזה מאוד יפההה תמשיכי עם זה....יש לך כישרון בכתיבה...באמת...

אני אוהב את הקטע שאפשר גם לקרוא

את הדעה האישית של המספר (טאי) ולהבין מה הוא חושב (כנראה שזה לא אירוע נדיר כל-כך, פשוט בסדרה לא ממש שומעים את זה), להבין מה הוא מרגיש בקשר לכל דבר, מה דעתו על כל מיני דברים. זה נחמד.

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

אני באמת שמחה שמישהו קורא(ומגיב שאני אדע שהוא קורא...)
הילה אחותי היקרה,את קראת את זה כבר,קראת כול מה שהוקלד עד עכשיו,אני חייבת לסיים לפרסם כאן כול מה שהוקלד כדי לדרבן את עצמי לשבת ולהקליד חצי יום בערך את ההמשך שכתוב על גביי חצי מחברת...(וכמובן שמדובר בי אז סוף הסיפור לא נראה באופק,לפחות בראש שלי הוא נראה אבל עד שבפועל הוא יגיע אם יגיע...
) לגביי מה שכתבת מיליהו(
)על טאי,אני אוהבת להיכנס לראש של הגיבורים(ובכלל של אנשים...),השאלה היא אם הצלחתי והאם טאי(וגם האחרים,אבל בעיקר טאי)נשמע וחושב כמו שטאי היה חושב ומגיב בסדרה?אם כן אז הצלחתי לקלוט אותו ולנתח אותו לעומק ואם לא ממש...לא נורא,ככה אני רואה אותו ומבחינתי זה בסדר

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gif

אהה כן,מיליהו...אני אוהבת שמות בסגנון הזה ובכלל אני הורסת שמות בשניות,לא מרוב
(ממש...)אלא כי זה נוח(הסבר דפוק...)- גם להנרי וקודי שיניתי את הסיומת והוספתי את ה"הו",לסוזי אני קוראת סוזאנית ובכלל כשמדובר בי אין יותר מידיי מה לצפות/להסביר אני פסיכית ואין ברירה אלא להשלים עם העניין...
אבל אם זה מפריע לך אני אפסיק(ואמצא כינוי אחר,לא תקופח...)
והינה ההמשך(מוקדש להילה אחותי שכבר קראה את זה כמה פעמים ולמיליהו שהם היחידים שהגיבו הפעם,תגידו שזה לא יפה,תקטלו בקיצוניות אבל תגיבו...)... "בוא ננסה להעיר את מימי סוזי וטקאטו" אני יודע זה לא היה מבריק אבל מה יכולתי להגיד במצב המבולבל הזה? "סוזי, זמן לקום" הנרי ניסה את כוחו, רק שלא תיעלם, רק שלא תיעלם התפללתי בליבי ללא קול. "הנרי… תכין לי כבר ארוחת ערב,ביקשתי לחם מטוגן!" סוזי התעוררה, יופי!, לקח לה כמה שניות ופתאום מין הכרה במקום שאלה "למה אני שוב כאן?" הנרי ואני החלפנו מבטים שואלים, הבנתי שהכי טוב יהיה שהנרי ינסה לענות לה, הוא שקול, רציני וקר רוח ואני… בואו לא נדבר על המצב שלי באותו הרגע במקום המוזר הזה בו אחותי קארי נעלמה, ומאט,וסורה, ודיוויס וריקה לא מראים סימני חיים, וחוץ מיזה שהנרי הוא אחיה וטבעי שהוא ירגיע אותה יותר טוב ממני (להרגיע, איזו מילה יפה אולי שמישהו ירגיע אותי???). "סוזי, תצטרכי להבטיח לי להיות חזקה מעכשיו, כולנו נצטרך להיות חזקים" "הנרי… אני לא מבינה" "מה שהוא מנסה להגיד זה ש…" וכאן עצרתי, מימי וטקאטו קמו בבת אחת, זה הקפיץ אותי. "למה אני לא בבית מורחת לק על הציפורניים?" קולה הצפצפני של מימי נשמע באוזניי ,אני יודע שזה לא היה במקום גם אני חיפשתי תשובות לעניין הבית או המימד הזה, המציאות הזאת , העולם הזה(או המה שזה לא יהיה הזה…)בדיוק כמוה רק שכבר לא יכולתי לעצור בעצמי, זה מה שהיא עושה\ עשתה בבית? (או שזה הבית? )לק? "מימי, תפסיקי לחשוב על לקים, מה שחשוב עכשיו זה למצוא את הדרך לצאת מכאן! ולמצוא את האחרים, בעיקר את אחותי קארי!!!" ברגע שהמשפט הזה יצא מפי התחרטתי עליו מאוד, אני טיפש חסר טאקט גערתי בעצמי בלב, מה המסכנה כבר אמרה שהצריך תשובה כזאת? אני לא היחיד שמבולבל, זהו החלטתי ביני לבין עצמי אם עלינו להישאר בדבר הזה אנחנו חייבים להסתדר טוב ולעבוד ביחד הרי לכול אחד יש את הרצון לחזור "לחיים הנורמליים"( אין כאן דבר נורמלי, הכול פה לא נורמלי!), לסביבה המוכרת לנו, למציאות שלנו(אם היה לי מושג מהי…) ואנחנו נצליח! או שלא… "אה מימי? אני מצטער לא התכוונתי למה שאמרתי זה פשוט תסכול בגלל הרצון שלי להבין תמיד איפה אני ומה מצבי ולשלוט בעניינים…את סולחת? בבקשה תסלחי!" " אה" הפטירה מימי תשובה סתמית ממנה לא יכולתי להבין אם סלחה לי או לא על פליטת הפה, מגיע לי, אני והפה הגדול שלי! "אני אקבל את העניין כאילו שסלחת" חייכתי, זה היה קצת עוקצני, אבל ציניות היא חלק מהחיים, לפחות החיים שלי – החיים הרגילים והאמיתיים שלי במידה כמובן ולא הייתה לי סחרחורת מתהיות ומחשבות בנוסח "מה מקומי כאן" . הנרי קלט מה עלול לקרות ומיהר לנסות לפייס את המהומה ולהסביר את מה שהבין(אני מתערב שזה בערך מה שאני הבנתי, כלום! כלום ענק וגדול בריבוע!). "כרגע אנחנו כאן, אבל כולנו טענו שהיינו בבית ועסקנו בדברים שיגרתים בחיינו, פתאום מצאנו את עצמנו שוב כאן וזה הפליא ובלבל אותנו מאוד, טאי טוען שדיוויס וריקה נעלמו עוד לפני שהוא מצא את עצמו בבית ושסורה ומאט ברגע שניסה להעיר אותם חזרו למקום בו הטלנו עליהם לחפש את האוכל, זה כול הסיפור, בערך, השאלה היא מה עושים הלאה?" טקאטו, סוזי ומימי נראו בערך כמו שאני הרגשתי. "יש למישהו רעיונות מה עושים?" שאל טקאטו לאחר כמה דקות של הלם. "לי יש!, אנחנו נחפש את כולם וגם נמצא, וכול אחד יחזור לבית שלו בריא ושלם!" " הלוואי שזה היה כול כך פשוט, טאי" העיר הנרי "אני מאמין שאנחנו במקום הזה לא במקרה" " אתה יודע משהו שאני לא יודע?" " אני לא יכולה להישאר כאן הרבה זמן יש לי תור למספרה בחמש" " מימי, זה פשוט, נעשה הכול מהר, נלך לחפש את האחרים, נמצא ונספיק לחזור בזמן כדי שתלכי למספרה, גם לי יש דברים לעשות, ואני שונא פשוט שונא כשעובדים לאט" זה כנראה קשה להשתנות כול כך מהר ואני עדיין ציני אליה. "מה קורה חבר'ה?" קולו של דיוויס נשמע ממרחקים. "דיוויס, זה באמת אתה?" "טאי, לאן נעלמת לנו?" "אני נעלמתי לכם? לא נכון, אתם נעלמתם לי!" "אנחנו כבר באים…" והם הגיעו, ריקה ודיוויס הם לבשו בגדים אחרים מאלה שזכרתי (ואולי לא זכרתי נכון?…מה, יש לי סניליות כמו לסבא?)ואיתם איזומי(אתם חייבים לדעת מי זאת איזומי, איזומי היא הילדה הכי מקובלת ויפה בביה"ס שלנו כול הבנים רוצים לשהות בקרבתה וללטף את שערה הבלונדיני והנוצץ, בדרך כלל היא מסתובבת עם שתי החברות שלה- יולי חננת מחשבים שיודעת הכול וג'רי שהיא דיי ביישנית מעולם לא הבנתי איך שלושתן מסתדרות הן כול כך שונות! אם תשאלו אותי איזומי בחרה בהן כדי שיראו כמה היא זוהרת ומוצלחת, ככה בסוד אני אספר לכם שאני והחבר הכי טוב שלי איזי מכנים אותן מאחורי הגב "שלישיית הזהב" ולאיזומי יש לנו שלל שמות גנאי, זה לא שהיא עשתה לנו משהו באופן אישי אבל יש בה משהו סנובי), הופתעתי לראות את איזומי במקום הזה ועוד בלי שתי צלעות המשולש נראה היה שהזוהר שלה ירד, היא אומנם הייתה עדיין בלונדינית והעיניים שלה נצצו רק שמשהו היה חסר בהן. לא הייתה לה הבעה בעיניים!... רוצים את ההמשך?...

למעלה