רק אל תכעס עלי...
ר רייסטלין מאגר New member 11/6/03 #19 את לקחת ברצינות? ../images/Emo12.gif זה היה בצחוק, ליסטה. תפרסמי, ומהר. נראה לי שהבנתי את הקטע של הסיפור, אבל אני לא אגלה. ולמה את לא מגיבה לפיק שלי?
את לקחת ברצינות? ../images/Emo12.gif זה היה בצחוק, ליסטה. תפרסמי, ומהר. נראה לי שהבנתי את הקטע של הסיפור, אבל אני לא אגלה. ולמה את לא מגיבה לפיק שלי?
D Digi Lista New member 11/6/03 #21 ידעתי שאתה לא רציני... אני מכירה אותך... מה הקטע של הסיפור לדעתך?ולמה כול הזמן רבים כאן כולם?...
ר רייסטלין מאגר New member 11/6/03 #22 אממ... אני חושב שבסוף יתגלה שהכל היה חלום, נכון? אם צדקתי או לא, תגלי לי במסרים, כי אני לא רוצה להרוס לכולם.
אממ... אני חושב שבסוף יתגלה שהכל היה חלום, נכון? אם צדקתי או לא, תגלי לי במסרים, כי אני לא רוצה להרוס לכולם.
D Digi Lista New member 11/6/03 #24 לא בטוח...אין סוף בינתיים... לא כתבתי אותו...אבל זה לא אמור להיות חלום אלא מציאות שתתחבר למציאות האמיתית...עכשיו צריך רק לכתוב את זה...
לא בטוח...אין סוף בינתיים... לא כתבתי אותו...אבל זה לא אמור להיות חלום אלא מציאות שתתחבר למציאות האמיתית...עכשיו צריך רק לכתוב את זה...
D Digi Lista New member 10/6/03 #7 מקפיצה... זה פשוט חשוב לי אחרת אני לא אזכור מאיפה אני צריכה להמשיך...תגובות יתקבלו בברכה...