מקפיצה...

Digi Lista

New member
דיוויס.

כי ברור שהתשובה ההגיונית היא מאט,אבל גם דיוויס לדעתי חבר טוב ולא בוחרים בו בכלל,אני מתקנת את האפליה
... איזה אוכל של אימא של טאי יותר גרוע- מיץ בשר מיובש או עוגת אצות(או שזה מצות...אני סנילית...)?

Kenny Girl

New member
מיץ בשר מיובש... X_X

אני שונאת בשר... מה יותר עלוב? המורה למטמטיכסה, או קארי?

Digi Lista

New member
לא מכירה את כול המורים למתמטיקה....

לי היו מורות טובות ואחרות שהן מפלצות,כרגע המורה שלי למתמטיקה ממש נחמדה וכיף לי ללמוד איתה(לעומת המכשפה לאנגלית)... אני אלך על קארי כדי לא לעשות הכללות מיותרות. גם אני אגב לא מתה על בשר. מה היה יותר עצוב- כשליאומון מת בעונה הראשונה או כשהוא מת בשלישית?(רק לי הוא מזכיר את קני מסאות' פארק?
)

Kenny Girl

New member
בעונה הראשונה

זה היה יותר מרגש... נראה לי מי יותר מעצבנת, אמא של טאי וקארי או אמא של קן?

אמא של טאי וקארי

כי את אמא של קן בקושי מראים. מה יותר מגניב, דיג'ימון חרק או דיג'ימון מים (חרק, כמובן! קאבוטרימון שולת!!1 סטינגמון שולת!!1 וגם אנג'מון שולת(!!1), אבל הוא לא קשור כרגע)?

קן בהחלט

תראו את הבגדים שלו! הוא נראה כמו דתי (בערך)! אין ליי כוח לכתוב שאלה כי אין לי מצברוח. שמישהו אחר יכתוב.

טיקיי

New member
הוא לא נראה כמו דתי.

וגם אם כן, אז מה? הייתי כותב שאלה, אבל אין לי רעיון כרגע...

מה "אז מה"? אמרתי שזה רע?

אבל תחשוב: ג'ו-חולצה קצרה, מכנסיים קצרות קן-לבוש לגמרי ואין פיסת עור חשופה חוץ מהידיים והפנים. קן יותר שמרן בלבוש.

Digi Lista

New member
ריקה.

לי בכלל אין ספק בנושא
מה יותר מעצבן שיבש כאן או שאנשים כאלה רצינים כאן? (מצטערת,אין לי כרגע שאלה אחרת)

Digi Lista

New member
שמתי לב...

שהשאלה על נער המשקפת שנייקו שאלה היא בדיוק השאלה שאני שאלתי דיי בתחילת השרשור הזה...חפיף
...

ובאמת היה זכור לי שעניתי באותה צורה

אם תסתכלי בתחילת השרשור תראי שכששאלת את השאלה הזאת עניתי לך באותה דרך: "טאי הוא הראשון והמקורי". ועכשיו כשחושבים על זה, בזמן שכתבתי את התגובה לנייקו באמת זה נשמע לי מוכר. היה נדמה לי שכבר כתבתי את זה איפשהו.

Digi Lista

New member
כן כתבתי שאלה...

אומנם קצת מתוחכמת(זאת בנושא מי יעביר את השרשור...
)אבל יאללה חפיף מתקדמים הלאה
...

Digi Lista

New member
שנייה,לא הבנתי את השאלה...

מי יותר חננה ג'ו או קודי? לזה התכוונת? יכול להיות שזה גם מי יותר עדיף ג'ו או קודי? וגם...

למעלה