מקפיצה

ליבליב

New member
מתפקדת ../images/Emo13.gif

בת 29. נשואה כמעט 3 שנים. בן זוגי בן 30. מנסה שנה וחצי. 5 חודשים של טיפולי פוריות. מאמינה שיהיה טוב בסוף.

מתפקדת../images/Emo15.gif

כבר שנתיים באלישע, בעקבות בעית זרע קשה וגם "חשד" לשתי חצוצרות חסומות בימים אלה אחרי הטיפול ה-9 (6 שאיבות, 3 החזרות מוקפאים) ועד היום שום כלום, נאדה גורנישט, אפילו לא הריון אחד קטן
בטא בתאריך 16/6 בעזרת השם, שתהיה חיובית אמן אמן אמן

אושרתת

New member
גם מתפקדת...

אמנם כבר לא כותבת פה,,,למעט הודעה פה ושם,,,אבל עדיין נכנסת, קוראת כמה שאפשר,,, שמחה/עצובה עם כולן... בת 26, ילדה מהפריה חמישית... סימתי הפריה מס´ 8 (מקווה שלא טועה בספירה) לפני שבוע וחצי.. יום שלישי תשובות....מקווה לחיובי..

חושחש

New member
חוש חש מתפקדת

חוש חש בת 27.5 נשואה לחוש בן 31.5 מגורים אזור השרון נשואים 3.5 שנים מנסים להרות 3 שנים. החבילה שלנו מכילה: שחלות פולצסטיות, 4 הזרעות, 3 הפריות ואין סוף אהבה וכוח למשימה. נ.ב -המלאך הטוב שלנו בהמלצה : פרופ´ דב דיקר ממולץ בחום.

01ניב

New member
מתפקדת ../images/Emo124.gif

בת 26.5, בעלי היקר בן 29, נשואים 3.5 שנים,מנסים קרוב לשנתיים, אני פוליציסטית,כל הבדיקות תקינות, אין בעית זרע, אבל פשוט לא נקלט...אנחנו אחרי 4 מחזורי איקאקלומין, ועכשיו אחרי מחזור שלישי של זריקות גונל+ הזרעות, (שבוע שעבר נכשל הניסיון השלישי) בינתיים מקווים לטוב,אני מתלבטת עם עצמי מתי לעבור לIVF, ברגע כתיבת שורות אלה, אני רואה שדי התקדמתי בטיפוליי מזמן שגיליתי את הפורום הנפלא הזה, שאני מחוברת אליו כמעט כל יום אבל השתתפות פסיבית אך אופטימית.... (דרך אגב, אני רואה ייצוג נאה לפוליציסטיות ?!!!) בכל מקרה בהצלחה לכולן ניב

shirili1

New member
שירלי מתפקדת../images/Emo39.gif

היי לכולן אני שירלי בת 35 ללא ילדים, נמצאת כבר שנה וחצי בטיפולים כאשר לivf התחלתי רק לפני כחודש כאשר הטיפול הראשון נכשל, כעת ממתינה לתשובה לאחר החזרת המוקפאים. הלוואי וכולנו נצליח בקרוב.

חן (*_*)

New member
לאחר התלבטות וחשש- אני מתפקדת ו....

רוצה לספר מעט על עצמי. בת 40+ , נשואה לאדם מקסים. לאחר כ-4 שנים של טיפולי פריון עקב בעיית זרע (אישי עבר ניתוח וריקוצלה), פרגונל+כוריגון והזרעות, הריתי וילדתי בשבוע 36 פג, שגדל והוא כיום נער מקסים. שנה לאחר הלידה, הריתי ספונטנית, ההריון הלך למישרין, כל הבדיקות תקינות, בסקירת מערכות ראיתי את בני המושלם, ובביקורת רגילה, בשבוע 20, הסתבר שהוא מת ברחמי. עברתי גרידה, על ידי רופא צעיר ולא מיומן,אשר גרם לקרע ברחם, זיהום, צלקות והידבקויות. מאז- צילומי רחם, היסטרוסקופיות (6), גרידות לניקוי הרחם, לפרוסקופיות,(3), הפריות מבחנה 18!!! חלקן עם מיקרומניפולציות, ו................... 8 הריונות 5 הפלות טבעיות, 2 הריונות מחוץ לרחם, 1 הריון שהפסיק להתפתח. איתכן הסליחה, היה לי קשה לחשוף את הסיפור, והיה לי נוח יותר להתחבא מאחורי הפן המקצועי-מן הסתם טעות שלי. האם תקבלו אותי????????????????????

איך יש לך כוחות?

את שושי מספר שתיים תכנסי לפורום בנענע ותקראי את הסיפור של שושי אני לא יודעת מי יותר טראגי את שיש לך ילד או שושי שעדיין אין לה ילד אני במקומך הייתי תובעת את בית החולים ואת הרופא שעשה את הגרידה חיזקי ואימציוכפי שכבר הבנת פה זה בית חם לכל אחת שנמצאת בטיפולים למעט... חוץ מזה אני חושבת שלבנות יהיה יותר קל לקבל את העצות שלך אחרי שהן יודעות שאת אחת משלהן...

קט קט

New member
אני המומה

אני שפוט המומה מהכוחות שלך חן. באמת שלחתי לך מסר מפורט, ושולחת פה נשיקות עזות. קט קט

נקבל אותך באהבה רבה!

לא קל לספר סיפור כזה, ורק טבעי שאין חשק להתמודד עם כל הכאב הזה. את מוזמנת לשהות עמנו עד להצלחה וגם לאחריה. באמת שקשה לקרוא את סיפורך, וכל הכבוד על ההתמודדות והכוחות! את פשוט גיבורה! אתמול שמעתי על אישה שניסתה (עם הפסקות ) במשך 18 שנים להכנס להריון, בדרך אימצה בן ובת, ובסוף ילדה בן מקסים! אז אחרי סיפור עם סוף כזה, צריך להמשיך ולאגור כוחות, כמה שאפשר! שיהיה המון בהצלחה! פז.

גלית 2

New member
מתפקדת ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

בת 30, נשואה שנה וחצי.בעלי אף הוא בן 30. לאחר כמעט שנה של נסיונות רק הלכנו לבדיקה ע"מ לוודא שהכל בסדר, עשינו US והובלנו אחר כבוד מייד לIVF. לאימות הממצאים עברתי צילום רחם. עד כה שתי הפריות שלא הצליחו. ההחזרה השניה הייתה ביום הולדתו ה- 30 של בעלי, ובדיקת הבטא יומיים אחרי יום הולדתי ה-30, ולמרות שביקשנו שנינו מתנה ליומולדת שנצליח......... זה לא קרה. כעת לפני לפרוסקופיה ניתוחית. מאחלת ה- צ-ל-ח-ה לכולנו.

אור100

New member
גם אני פה

בת 32 נשואה 7 שנים. אמא לילד "פרגונל" בן שנתיים. מנסה כבר שנה. החודש התחלנו טיפול ראשון - פרגונל+כוריגון+הזרעות. זרע קצת חלש אבל מהנסיון הקודם זה בסוף מצליח. אופטימית מאוד ובטוחה שזה רק ענין של זמן. בהצלחה לכולנו!!!

למעלה