מקפיצה

דבורה1

New member
סוף סוף מתפקדת

אחרי כל כך הרבה זמן פה (עוד מעט שנה..) הגיע הזמן להתפקד: בת 27 נשואה שנתיים לבעל מקסים בשם רן. מנסה כבר שנתיים הגעתי "רק" לרמה של איקקלומין וכוריגון שעבדו עלי יפה מאוד. בהפסקה עכשיו ומנסה לאגור כוחות כדי להמשיך. בהצלחה לכולן. דבורה

ilee

New member
שלום לכולן.

הי. זמן מה לא נכנסתי. אני בת 32 נשואה כשנתיים וחצי. לפני שנה + הריון מחוץ לרחם והוצאת חצוצרה, חצוצרה הנותרת פגומה אי לכך --- IVF . אני לאחר החזרת 2 ,ממתינה לבדיקת דם. בהצלחה לכולן. אילי.

סקורפי

New member
גם אני, גם אני!../images/Emo6.gif

בת 29.5, נשואה שלוש שנים לבעל שפשוט נולד להיות אבא... מנסים בערך שנה וקצת (עם הפסקות). בינתיים ידוע שיש לי שחלות פוליציסטיות. 3 חודשים עם איקקלומין, כוריגון (חודשיים) ופרוגינון סי (חודש) - בתקווה שבית המרקחת הזה יוכיח את עצמו. שיהיה לכולנו בהצלחה ושנפגש בקרוב בפורומים אחרים (למרות שהפורום הזה פשוט מדהים)!

מיליקי

New member
גם אני מתפקדת../images/Emo39.gif

אני מילי, בת 32. בן זוגי היקר בן 35. נשואים 7 שנים. 6 שנים בטיפולים. עברתי לא מעט הזרעות, הפריות, מוקפאים (מדכא אותי לספור) שתי הפלות קצת בהפסקה כרגע אבל כבר מתחילה לגשש הלאה. לא תמיד יש לי גישה למחשב, אז אני נכנסת לפורום רק אחת לכמה ימים. אבל תמיד שמחה לראות את ההצלחות, ועצובה עם האכזבות. מאחלת בהצלחה לכולן! מילי

קט קט

New member
אפשר גם?

למרות שאתמול היתה לי בטא חיובית אני עוד לא מרגישה בחוץ. ובכלל, כלום עוד לא בטוח. אז אני מתפקדת בכל מקרה... (מקווה שזה בסדר). אז ככה: בת 29, נשואה 4 שנים לבעל בן 31, שאני הכי אוהבת בעולם כולו. אבל ממש. גם כלבה. מנסים להיכנס להריון כבר 20 חודשים, שבמהלכם התגלתה לי בעיה בבלוטת התריס שטופלה, אבל בכל זאת לא הועיל כלום, אז נסיון לטיפולים אלטרנטיביים שלא הועילו, אז איקקלומין 4 חודשים ש(למותר לציין) לא הועילו... ואז --- החלפתי רופא המקסים מכולם, והתחלתי גונל-פ, כוריגון והזרעה. חודש ראשון לא עבד. חודש שני - ע-ב-ד! לפחות בינתיים... בגלל תגובה מוגברת לזריקות לא עשינו הזרעה כדי למנוע ריבוי עוברים, ובכל זאת זה עבד. עוד דבר שונה החודש - תמיכת פרוגסטרון מיד עם הביוץ, שלדעתי היא זו שעשתה את רוב העבודה! זהו פחות או יותר. המון המון המון בהצלחה לכולן!!
קט קט

גם אני רוצה לתפקד!

כבר שנה מנסה להרות. עד כה החלפתי כמה רופאים וכל פעם התחילו מחדשש איקקלומין וגם כוריגון. החודש התחילו לדבר על IVF. אבל קודם אני צריכה ללכת לעבור צילום רחם - מקווה שהפעם באמת יהיה בלון (בפעם הקודמת פשוט לא הבינו אותי או אני לא הבנתי בגלל החרשות שלי אולי ועשיתי בלי בלון ולא הייתי מוכנה לכאבים). אז בהזדמנות זו אם יש מישהי שעשתה עם בלון ויכולה להגיד לי מה בדיוק קורה ומה זה הבלון הזה בכלל???? אז אני מאוד אודה לה.

e k

New member
גם אני

שלום לכן אני חדשה כאן בת 28 נשואה 4 שנים בעלי בן 29 9 שנים יחד הסיפור שלי קצת מורכב נכנסתי להריון מאיקקלומין והזרעה ללא כוריגון הריון ארוך היו תאומים אחד נפל 8 שבועות של דימומים אחר כך שקיפות עורפית 1 ל 75 תסמונת דאון עשיתי מי שפיר ולאחר שצמחו לי קרניים קיבלתי תשובה שהכל בסדר. בשבוע 25 קיבלתי "מתנה נוספת" רעלת הריון מאוד קשה נותחתי ניתוח חרום בשבוע 26 נולדה לי בת במשקל 380 גר´ היא נפטרה אחרי 10 ימים. השבוע ביום שהייתי צריכה להתחיל חודש 9 שבוע 36 חזרתי לרופא למעקב זקיקים ואנשים מספרים לי שהחיים יפים השבוע אני מניחה שאני יעשה הזרעה איזה כיף הא סליחה על הדיכאון מקווה שתכניסו אותי לחיקכם

אופה3

New member
ek היקרה, בטח שמקבלים אותך לחיקנו

ובזרועות פתוחות והרבה תקווה שהשבוע שתעשי הזרעה, לא תחזרי לכאן יותר, סיפורך לא קל, ואני חייבת להגיד לך, שלמרות הדיכאון, מסתתרת בחורה חזקה, שיש בידיה הכוחות להמשיך קדימה לעבר המטרה הנכספת, טמונות בחיקך הרבה כוחות ואופטימיות, אני רק מקווה שתמצאי אותם במהרה, ותצליחי בגדול, אנחנו פה שומעים והכל. מחזקת את ידיך, ומחזיקה לך אצבעות, האופה

קצת באיחור אבל אם יש עוד מקום..../images/Emo41.gif

אהלן, אני מיכאלה בת (24) נשואה לפיצי* ( *תומר) (31) כבר שנה וחצי. פוליצסטית עם הרבה תקווה - טופלתי חודשיים עם איקקלומין ועכשיו עוברים לגונל F ( רופא פרטי בבאר-שבע) נקודת אור בכל הטיפולים היא אני- ( אחי הגדול ואחותי התאומה) תוצאה של טיפולים הורמונלים שאמא שלי עברה ( פרוגנל ושאר החיות..) כך שיש לקוות.. אני מהנדסת תוכנה ובעלי ביולוג חוקר מקווים להביא צאצאים לרוב (אם אפשר בבודדים)

אולי כדאי שארשום שוב בשמי החדש

ממה להתחיל? לפני קצת יותר משלוש שנים גיליתי את פורום פוריות בIOL והרגשתי שמצאתי שם בית. הסיפור שלנו התחיל עם בעית זרע קשה שהובילה ישירות לIVF איקסי. בניסיון השלישי הצלחנו. יומיים לפני הלידה גיליתי את הפורום. מצאתי בו את כל מה שהיה חסר לי בתקופת הטיפולים והציפיה והתחלתי לכתוב תחת השם "אמא מאושרת", שהיה הדבר היחיד, חוץ משמי האמיתי, שיכולתי לומר על עצמי. לפני למעלה משנתיים, כשהילדה הייתה בת שנה, חזרנו שוב למסלול הטיפולים. מאז מאחוריי כבר 8 נסיונות כושלים. לפני כשלושה חודשים עברתי היסטרוסקופיה שגילתה הדבקויות מרובות ברחם, כנראה כתוצאה מהניתוח הקיסרי שעברתי. קיוויתי שהפרדת ההדבקויות תביא במהרה לתוצאה המיוחלת, אך בינתיים זה עוד לא עבד. אוספת כוחות להמשך. אופטימית תמיד.

ziziub

New member
שלום בנות - שמי סיגל ואני חדשה

היי, קודם ביקרתי בפורום פוריות ב"וואלה", אני בת 31 וחצי, נשואה שלוש שנים, מנסה כבר שנתיים, אך עם הפסקות. בעלת "עבר עשיר", רק על קצה המזלג: הדבקויות, אנדומטריוזיס, צ´יסטות, זיהום באגן בעקבות צילום רחם ועוד... טופלתי בתל-השומר אצל ד"ר רבינוביץ, כיוון שגרתי רחוק, הטיפול היה לקוי ומזלזל, (עם שלושה מחזורי זריקות:מטרודין וכוריגון),לכן עברתי לב"ח "לין" בחיפה, שם הופנתי לבדיקות הכנה ל- ivf וכבר שבוע שאני מסניפה (מדכא) ומקווה מאוד מאוד מאוד.... שאהיה כבר החודש מוכנה להפרייה (שתתבצע בבית חולים "כרמל") ולהריון כמובן. הצלחה לכולן/ם - להשתמע סיגל

רוצהילד

New member
מתפקד (לא ,זו לא טעות כתיב...)

אני נציג המשפחה ברשת... בן 36, רעייתי בת 28. נשואים 4 שנים, מנסים כמעט 3. היתה הצלחה אחת, טבעית, אבל העובר לא התפתח... מאז - רק טיפולים - איקקלומין, זריקות מטרודין+כוריגון. אנחנו אחרי סיבוב רביעי שהפעם כלל גם הזרעה, מקווים לטוב.

niris

New member
NIRIS מתפקדת

אני בת 28.5 ובעלי 29.5, נשואים שנה (עוד 10 ימים), מנסים חצי שנה. אני פוליציסטית - פרופיל הורמונלי תקין לחלוטין, אבל אין מחזור ללא ארגסט ואין ביוץ ללא איקקלומין. ולקינוח יש לי מחיצה ברחם. אנחנו אחרי טיפול שני של איקקלומין+ כוריגון+ הזרעה, מחר אני עושה ביטא, בתקווה ל..... אני מורה ובעלי עובד בהיי טייק גרים בנס ציונה.

לימי5

New member
חוזרת לכאן ומתפקדת../images/Emo127.gif

אני אני שוב בשמחה כאן אחרי חזרה "מחופשה" של חצי שנה בעקבות CMV , עדיין התשובה לא חיובית אבל הייתי אצל זיהומולוג ונאמר לי שהערכים קטנים ולא משמעותיים ושאני יכולה לחזור לטיפול כי אני יכולה לסחוב את הערכים האלה שנה שנתיים.בקיצור מיד לקחתי אישור בכתב ורצתי למחלקה. אני מטופלת באיכילוב. התחלנו טיפול נוסף בהזרעה למעשה מספר 5 אחרי 2 איקקלומין ו-2 מונוגון. התחלתי להזריק אבל הוחלט שזה ניסיון אחד ואחרון אם הוא לא מצליח אנחנו עוברים לIVF שמכך אני פחת פחד מוות ונוקהה שלא אצטרך. זהו, צריך להיות אופטימים אז בהצלחה לכולנו

michal301

New member
גם אני מתפקדת..

נשואה באושר 4 שנים אני מדריכת מחשבים ןבעלי שף במסעדה. עברתי 2 היסטורסקופיות, לפרוסקופיה, צילום רחם (פעמיים), 3 מחזורי ivf, חמחזור אחד מוקפא, 1 גרידה. התחלתי טיפול רביעי ביום חמישי. מטופלת בבלינסון. בת 31. בעלת רחם חד קרני.

ליאת.ס

New member
מתפקדת גם כן

חדשה פה בת 28 וחצי נשואה ואם לילד בן 3 מנסה כבר שנה ולא הולך , עדיין לא יודעים למה , באוד חודש צילום רחם ובנתיים ממשיכה מחזור שלילשי עם איקקלומין. הפורום הזה ממש מדהים ובהצלחה לכולנו

ronylew

New member
מתפקדת../images/Emo141.gif

אני בת 29 בעלי בן 30 נשואים 4 שנים שנתיים וחצי בטיפולים כבר עשיתי 2 שאיבות והחזרת מוקפאים מתכוננת לשאיבה שלישית אני ובעלי מהבלתי מוסברים

ש מ י י ם

New member
גם אני מתפקדת

בת 32, בעלי המקסים 43 . נשואים חצי שנה. הזרעה אחת עם איקקלומין + כוריגון. עוד יומיים הזרעה נוספת. מקווה שהפעם יצליח....

שיוויתי

New member
מתפקדת

בת 27, בעלי היקר 30, ירושלמים, נשואים שנתיים וחצי, נכנסתי להריון טבעי צ´יק צ´אק- 3 חודשים אחרי החתונה אבל העובר הפסיק להתפתח בשבוע 8 ובוצעה גרידה. מאז ניסינו וחשבנו שזה רק עניין של זמן.. אבל בבדיקת זרע לפני חצי שנה גילינו תנועה גרועה של הזרע (1% טוב, 5% חלש והשאר ללא תנועה..) בעלי עם וריקוצלה דו-צדדית ועם תור לצינתור אצל ד"ר גת בעוד כחצי שנה. בינתיים עשינו 5 הזרעות, 2 על בסיס מחזור טבעי ו-3 עם איקקלומין, והחודש פעם ראשונה עם זריקות (גונל-F)- ובע"ה החודש יהיה החודש... בין לבין צילום רחם שיצא בסה"כ תקין, סדרה של 8 טיפולים אצל רפלקסולוגית שאיבחנה רחם חלשה ופעלנו קצת לחזק אותה וזהו, מתפללים לטוב. "שיוויתי ה´ לנגדי תמיד"!

shira p

New member
גם אני

בת 27 (עוד שבועיים), בעלי בן 28, נשואים באושר שנתיים וחצי, מנסים שנה וחצי, מתוכם 4 חודשים בטיפולים שכוללים 2 מחזורי איקקלומין, מחזור גונל F +כוריגון, מחזור פיוריגון+כוריגון, שתוצאותיו יתגלו בסוף השבוע הזה! מקווה לטוב, לכולנו!!!!

למעלה