מקפיצה

טוט

New member
הקפאת ביציות ורפואה סינית

שלום רב בנות היה נדמה לי שאתמול כבר שיגרתי שאלות בעניין זה. אבל אני לא מוצאת, אז אשגר שנית. שתי שאלות: 1. האם ידוע לכן, אם יש הקפאת ביציות בארץ? מומחה אחד השיב לי בשלילה, אך שמעתי מרופאים אחרים בתחום מידע סותר. 2. באיזה כתבה ב"ידיעות" בשבוע שעבר, הוזכרו שיטות של הרפואה הסינית להגברת הפוריות. מישהי שמעה על כך משהו, או על שיטות אלטרנטיביות בכלל. בתודה!!!

נועם@בת

New member
שלום טוט

בהדסה הר הצופים נולדו לפני שנה תאומים מביציות מוקפאות. הנושא נמצא בחיתוליו, אבל אם את רוצה אינפורמציה- פשוט תפני למחלקת הפוריות בהדסה הר הצופים. הרפואה הסינית בהחלט מטפלת בבעיות זרע. ניתן לטפל בעזרת דיקור או צמחי מרפא. ניתן לאבחן את הבעיה ולטפל בתזונה נכונה ועוד. תעשי חיפוש על סיני או סינית וסביר שתמצאי הודעות שכוללות פרטים מדוקים יותר. בהצלחה נועם

קליתאה

New member
דיקור סיני

טוט, אמנם תינוק לא יצא מזה, אבל כאחת שסובלת משחלות פוליציסטיות, ומקבלת מחזור לא סדיר, אחת ל35-50 יום, החלטתי לנסות דיקור אצל מטפל המתמחה בפוריות. אחרי 2 טיפולים בני חצי שעה, התחלתי לקבל מחזור אחרי 28 יום "על השעון"!!! בפעם הראשונה נורא נבהלתי מהדימום ועשיתי בדיקת דם, שהוכיחה שזהו וסת שהגיע לשם שינוי בדיוק בזמן ... שמו של המטפל: אייל פוליטי והוא מקבל בירושלים מדהים!!!

סיגל 01

New member
מכירה את אייל פוליטי.

הוא ידוע כמטפל אלטרניטיבי שמתמחה בבעיות פוריות. אני יודעת שהוא מתמחה בעיקר בצמחי מרפא. שמעתי עליו המון, הבעיה שהוא מאד מאד מאד יקרן. מחיר כל ביקור אצלו גבוהה יותר מביקור אצל מומחה פריון שהוא רופא בעל מוניטין.

נטאשה

New member
ואני שמעתי...

שהוא חזר בתשובה ולא נוגע בבנות אז איך הוא טיפל בך??? אני מטופלת אצל תלמידה שלו ומנהלת המעבדה של בר טוב בבר אילן מאוד מומלצת אם תרצי פרטים תחזרי אליי במסר דלית

סיגל 01

New member
נו? אז אם הוא חזר בתשובה הוא

לא יכול לטפל בצמחי מרפא? הייתי אצלו לפני חודש בדיוק.

קליתאה

New member
כן, גם אותי הוא שלח אליה

מכל הרופאים שנתקלתי בהם - הוא היחיד שהראה תוצאות הסכים עם כל היתר שאין בעיה, החליט שהסיבה לחוסר הפוריות היא טראומה שחוויתי בהפלה שהייתה לי - נקווה שהוא צודק בכל מקרה - הוא מומלץ מאוד

ונוס 34

New member
אייל פוליטי

מטופלת אצלו גם כן בצמחי מרפא בלבד - שלא יגע בי חו"ח רחמנא ליצלן שמעתי עליו ניסים ונפלאות ומקווה שגם לי יקרה נס קטן מיילל ובועט... ונוס

3אריק

New member
הקפאת בציות וטיפולי פוריות .

טוט ערב טוב . ישנה בירושלים בבנין שערי העיר ,קליניקה לטיפולי פוריות ,שאני יודע ממטופלות שלי שאכן יש בציות מוקפאות . בקשר לטיפולי דיקור או אלטרנטיבה , לא לכל אחת טיפול בדיקור מתאים ואפקטיבי ,אבל ישנם הרבה סוגי טיפולים אלטרנטיביים שיכולים ועוזרים מאד בטיפולי פוריות . אני מטפל בנשים בטיפולי פוריות ומחר אני נמצא עם מטופלת להחזרת ביציות מופרות בהדסה הר הצופים ואנסה לברר לך אם יש שם הקפאת ביציות . בהצלחה אריה ,רפלקסולוג ומטפל בכיר

ארי5

New member
הר הצופים ? ../images/Emo88.gifבינגו

פרופסור הורביץ בהר הצופים מיתמחה בנושא הזה ואף היו לו מיספר הצלחות בהפרייה מבציות מוקפאות

למעלה