מקפיצה

American Girl

New member
היום הנחמד שלי.

קודם כל אני שמחה שנהנית
גם אצלי עבר יום טוב למדיי הלכתי היום עם חברה לספרייה בתקווה שיהיה את פרחים הצמיחו קוצים. והיה אוות אני מה זה שמחתי! אחרי כ"כ הרבה זמן שלא היה אותו. ואז אנחנו הולכות לכיוון הספרנית כדאי להחזיר את הספריה הקודמים שלקחתי ומי עומדת שם? המורה שלי לאנגלית שאני והחברות שלי מריצות בדיחות עליה בלי הפסקה... וגם אני שומרת לה טינה שהיא נתנה לי 98 בתעודה במקום 100!(עזבו אני יודעת שזה טיפשי אבל הייתי מדוכאת במשך יומיים בגלל זה כ"כ רציתי שיהיה לי 100 עגול אני פרפקציוניסטית מטורפת) והיא כזה אמרה לנו "היי!" ואנחנו אמרנו לה שלום ומיד היתחלנו להיתפקע מצחוק כמה מטורפותת!!!!!! אני פשוט לא יכלתי לשלוט בעצמי לא נראה לי ששרפתי כל כך הרבה קלוריות כשעשיתי אירובי נראה לי הורדתי קילו בכל כך הרבה צחוק! חברה שלי כמובן ברחה לשירותים כי להיתפוצץ שם מצחוק והשאירה אותי לבד... ואני הלכתי להחזיר בנתיים את הספרים לא הצלחתי לשלוט בעצמי וגיחחתי לספרנית מול הפרצוף זה היה כל כך לא נעים... אבל בהחלט לא היה לי יום משעמם....!

gloria23

New member
חחחח

הסיפור שלך הצחיק אותי...לי ולאחותי קרה בדיוק אותו דבר, רק עם הספרנית, במקום מורה, ולנו לא היה לאן לברוח חחחחח היום שלי, די עבר מהר, בגלל כשהתחלתי אותו בערך בשעה אחת. נו טוב, אבל גם אצלי לא היה משעמם

American Girl

New member
גם אני לא בידיוק יכלתי לברוח....

היו לי ספרים בידיים חלק שהייתי צריכה להחזיר וחלק שלקחתי וואי אני נשארתי לצחוק שם לבד ולא היה נעים אנשים היסתכלו עליי ולא הבינו מה עובר עליי כמובן שאני היסתובבתי לכיוון שבו המורה לא תראה אותי
.... והספרנית האי מהזקנות הממורמרות האלה.... מה קרה לך עם הספרנית?

American Girl

New member
ד"א....

רק היום חשבתי "גאד... אני בטוחה שלאף אחד בארץ עדיין לא יצא להיתפקע מצחוק מול הספרנית איזה פאדיחה..."

gloria23

New member
חחחחח את לא היחידה חחח

הספרנית,היא מדברת בטלפון עם אימא שלה,ועושה לנו ככה שקט עם אצבע על הפה, והיא צורחת בטלפון עם אימא שלה ועוד מעיזה להגיד לנו שקט...איזה פוסטמה, אז בקיצור אני ואחותי שם, וזה היה כזה רציני, וצחקנו ביננו, ואז היא באה לחפש מאיפה בא הצחוק, ומצאה אותנו שם, ליד איזשהו מדף, ואז היא עשתה לנו "שקט" ואנחנו רק צחקנו עוד יותר, חחחח תפסה אותנו התקפת צחוק ואנחנו לא היינו יכולות להתחבא חחח

American Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

עם אמא שלה?! חחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי!!!!! בהחלט הייתה לכם סיבה טובה לצחוק גם אני במקומכם הייתי מתפקעת...

gloria23

New member
הקטע הוא שלא צחקנו ממנה בהתחלה

אני לא זוכרת על מה צחקנו, ושהיא באה לחפש אותנו, גאד, אי אפשר היה לברוח ממנהההההה חחחח

American Girl

New member
חחחחח...../images/Emo13.gif

ואז היא כישפה אותכן.... חחחחחח למה היא חיפשה אותכן בגלל? היא חיפשה מאיפה בא הרעש..?

American Girl

New member
אהה חחחחחח

הבנתי הבנתי... פשוט ברח לי מהראש למה היא חיפשה אותכן... בספרייה שלנו יש רעש והרבה.... הטלפון אצל הספרניות מצלצלים כל דקה ילדים צוציקים קטנים מתרוצצים בספרייה וצורחים זה ממש לא ספרייה טיפוסית שעושים לך שששששששששש.... אבל אני לא קוראת שם אני רק לוקחת ספר ובורחת לי.

Padme Amidala

New member
חבר'ה

בהתחלה לא שרשרתי את זה כי היה קשר לניקול, אבל מכיוון שזה נעשה שרשור חברתי לכל דבר כבר שרשרתי ל
הקיים בעמוד, שאותו פתחתי רק אתמול. להבא תשרשרו בעצמכם ל
, בטח ובטח אם הוא מופיע בראש העמוד.

שלומית16

New member
אני רציתי שעדי המלכה תנצח!!אין כמוה

אבל בגלל שידעתי שהיא לא תזכה העדפתי את סקעת על פני מויאל סקעת הוא גם מדהים והוא כמה רמות מעל מויאל וכך גם כל הביצועים שלו לעומת הביצועים של מויאל שלא הוכיח בכלל את העליה שלו לחצי גמר בקיצר סקעת היה צריך לנצח סקעת הוא הכוכב וזה ממש לא הגיוני שמויאל ניצח ממש לא

American Girl

New member
יש שמועות שהוא הומו....

אין לי שוב דבר נגד זה אבל סתם בישביל ידע כללי.

למעלה