מקפיצה

משחק:הכנס את עצמך לסדרה

עשיתי את המשחק הזה כבר בשני פורומים,להגיד לכם את האמת המשחק לא הצליח מי יודע מה,לא יודעת אם עשיתם את זה כאן כבר אבל אני רוצה לתרום לפורום איכשהו אז....מקווה שכאן זה יסתדר.. אז המשחק הולך ככה: אתם פשוט מכניסים את עצמכם,כמו שאתם,בחיצוניות ובפנימיות לתוך הסדרה,ומשלבים את עצמכם בלילה.בסוף כל הדמיות של כולם משתלבות זו בזו וזה יוצא,מצחיק,מותח,מרגש וכו' וכו' אבל זה עובד רק אם יש כמה משתתפים,ולא רק אחד...אז מה אתם אומרים?

אני בעד ^^

זה נשמע ממש נחמד ^-^ זה מזכיר לי את המשחק שעשינו פעם עם זה שאיך היינו מגיבים אם נגיד..אממ מאט היה יושב לידנו בכיתה. או מה היה קורה אם שני דמויות היו נפגשות..^^

Digi Lista

New member
אני אסביר...../images/Emo13.gif

זה כמו פיק משותף,אבל אנחנו לוקחים את עצמנו ומכניסים כמו שאנחנו לאיזו סצינה בסדרה או לסידרה עצמה. למשל אני מכניסה את עצמי כחברה(לא במובן רומנטי)של ריקה,אני מגיעה לעונה השלישית עם התכונות שלי(שמזכירות אותה יותר מידיי לצערי או לשמחתי)למשל שאני אוהבת לכתוב ויש לי שני הורים, שני אחים(אם כי לאחד אני מתכחשת),כלב ואימפמון ואני אמורה לעזור לטיימרים לכסח את הצורה לריו(זה מה שיקרה כשאני אצטרף...אני אשכנע אותם כמה ריו לא חיוני ומעצבן
)... אבל אם יש רעיון אחר לפיתוח(כי אצלנו הפיקים לא נגמרים...)אז זה הזמן להציע... נ.ב. אורנית(...),מה לגביי ההצגה של הדמויות משכנים שמשווים לדיג'ימון?...

אמ כן....כשיהיה לי זמן.....אז אני

מקווה שאני אקח את הנושא של ההשוואה יותר ברצינות...

Kenny Girl

New member
אווווווווווקי...

אני מכניסה את עצמי בתור עצמי עם השם ננסי (נוסטלגיה *_*), אחותו התאומה של קן... ו... מתאהבת במאט (נוסטלגיה2 *_*) אישיות? האישיות האמיתית שלי? מממ... מצבי רוח משתנים בקיצוניות, פטפטנית, ו... זהו ^_^ מראה? שיער שחור עד החזה(כולל פן), מקדימה חלק אחד צבוע בבלונד וחלק אחד כתמתם. 1.61.. עם ציפורניים ארוכות... ושחורות... וזהו... בקיצקץ, זה היה טוב?

טוב...

אני מכניסה את עצמי בתור הידידה הכי טובה של טאקאטו שמאוהבת בקודי ומנסה להיות חברה שלו. החברה הכי טובה שלי היא ריקה,שכל הזמן מעצבנת אותי והיא אוהבת שלושה בנים,ריו,דייויס וטאקאטו,שהיחיד שאוהב אותה מהם הוא ריו. יש לי גם אויב שזה קן(שונאת אותך!) והוא כל הזמן מציק לי ולקודי החמוד ופעם אני רבתי איתו מכות (הלוואי שזה היה קורה באמת),הוא מאוהב בסתר בדייויס,שאוהב את קארי שאוהבת את טי.קיי. יולי היא אחותי הגדולה שגם מאוהבת בקודי,אבל קודי אוהב אותי ואנחנו נריב הרבה עליו. ו...זהו

אממ...

אני לא חושב שאת יכולה להחליט אם קן אוהב את דיוויס, או שדיוויס אוהב את קארי או שקארי אוהבת את טיקיי. את צריכה להחליט לגבי עצמך, וזהו.

הגבתי לחברה של קודי

את אמרת מי קשור אליך בקשר ישיר, כמו אח (קן), אבל לא אמרת מה עם דמויות אחרות.

יפה אנשים,תודה על כל התגובות!

אני שמחה שהבנתם את המשחק,עכשיו אתם מוזמנים להתחיל בו על פי העלילה שהמצאתם.

אוקי...

אני מכניסה את עצמי בתור דיג'ימונית.... אחרי שגטומון מתה, אני החלפתי אותה, ועכשיו אני הדיג'ימונית של קארי... תכונות אופי: אמממממ, כמו במציאות... מעופפת, בלאגניסטית, חברותית, ובעלת מצב רוח טוב ! :) נ.ב (זה בסדר להכניס את עצמי בתור דיג'ימון?)

D i g i Q u i n

New member
אני מכנסה את עצמי ...

בתור אחותה הגדולה של מימי...(שמסוכסכת איתה קשות)... אמ....קוראים לי ג'ני....עם שיער חום אסוף בצמה (מראה לארה קרופט כזה...חחח) ואני מאוהבת במאט אבל הוא לא שם עליי כי הוא עם סורה (או טאי) ואני אוהבת להרביץ למימי....(אני גדולה ממנה בשנה) ויש לי דיג'מונית שועלית כזאת (תנו לי רעיונות לשם) תכונות בולטות: עקשנית, בעלת חוש הומור עוקצני, אגרסיבית....בקיצור, כל מה שאני בחיים האמיתיים...

D i g i Q u i n

New member
עוד משהו...

אני לא דומה למימי באופי.... ואני שונאת את קארי....ואני החברה הכי טובה של סורה....

אמ כן,אני מניחה שזה כן

מצוין חבר'ה,אבל עכשיו אתם צריכים לפתח את זה,תנסו ליצור דיאלוגים עם הדמויות או משהו כזה....שיהיה מעניין.... ואז גם אני אוכל להיכנס כי כרגע אין לי מושג איך אני מכניסה את עצמי לסדרה הזו.

Digi Lista

New member
טוב,אתם רוצים שאני אתחיל?...

פשוט תצטרפו אליי. אני נכנסת בתחילת העונה השלישית,כרגע ריקה לא בדיוק חברותית לאף אחד וגם אימפמון מנסה להיראות רע למרות שברור לכולם שהוא מתוק אמיתי. ריקה:"הוא רק טירון"(בקרב עם טקאטו וגילמון לראשונה),טקאטו וגילמון מוצאים עצמם צמודים לגדר(נראה לי שזאת הייתה גדר)"ריינמון,תעשי ממנו אפס!" בשלב הזה אני מגיעה עם הנרי וטריירמון. "ריקה,זה מספיק!" טריירמון:"כן,ריגעון" אני בינתיים שותקת,זה לא ענייני אז למה שאני אתערב? ריקה וריינמון מתכננות ללכת אחרי שטריירמון הבהיר כמה עניינים(אני לא זוכרת מדויק כרגע,מצויין בדיוק הזמן להיות סנילית...). ריקה וריינמון מסתובבות והולכות,אני הולכת אחריהן בגלל שריקה נורא מזכירה לי אותי ואני רוצה לבחון את העניין,נראה לי שאני יכולה לקלוט מה עובר לה בראש, טוב אני עוקבת אחריה בשקט ובמקביל משאירה להנרי וטקאטו סימני דרך... אנחנו הולכים למקום ההוא("תחלום חלום")בו גילמון נעלם,אני שמה משקפיי שמש(כמו האחרים שיהיה מתאים לעלילה,אפילו שמשקפיים ומשקפי שמש הם לא הסגנון שלי אבל נניח...),מה הולך כאן?... תתעלמו,זה יצא זוועה,אני אמחק את ההודעה(שלי) הזאת ונתחיל מחדש...

ממשיכה...

אני בנתיים מסתובבת לי לבד ברחוב, מובואסת, ומקופחת, שאני רואה שקארי לא התגברה על מותה של גטומון, ואני בעדיפות השניה שלה... ופתאום אני רואה את ריקה רצה במהירות הבזק מעבר לרחוב מבוהלת..

Kenny Girl

New member
אני מתחילה את שלי וממשיכה

4:00, אני קמה לקולו הבעעעעעע של קן, אחי. "ננסי! ננסי! קומי נו!" "מה אתה רוצה?" "כבר אחר הצהריים עם לא שמת לב ואת עדיין במיטה!" "אוי'ש! אתה נשמע כמו אמא!!!" אני יורדת המהמיטה בעייפות ומתלבשת. אני יוצאת החוצה ופתאום רואה איזה ג'ינג'ה רצה, אני רצה אחריה.

D i g i Q u i n

New member
ואני ממשיכה

לצורך העיניין אני יקרא לדיג'ימונית שלי פוקסימון... ואני ממשיכה... אני נמצאת בבית שלי (לא באמריקה....יש לי בית לבד, בלי מימי) ואני אוכלת ארוחת בוקר... פוקסימון: טוב נו ... אכלת מספיק...תביאי לי גם קצת! אני: קחי...זללנית *מביאה לה חתיכת פנקייק* פוקסימון: *גורסת את הפנקייק בשקט* אני: הדבר היחיד שיכול להשתיק אותך....אוכל פוקסימון: בואי נצא קצת...מחניק פה... אני: *יוצאת החוצה עם פוקסימון ורואה את הדיג'מונית של קארי...אניעצמיואנימון* פיקסימון: מעניין למה הדיג'ימונית הזאת מסתובבת לבד..

למעלה