יאללה, שיר חדש
ח חייכנית מקסימה New member 10/5/05 #659 שם למעלההההההההההההה בא לוהדליקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כמה כוכביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
שם למעלההההההההההההה בא לוהדליקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כמה כוכביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ח חייכנית מקסימה New member 10/5/05 #663 שםםםםםםםםםםםםםם שם ראיתי קשת בענןןןןןןןןןןןןן שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ח חייכנית מקסימה New member 10/5/05 #665 הפכתי מישהווווווווו אחררררררררררררר אני חומקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק בשתיקההההההההההההההההההההההה |בוכה שכזה|
הפכתי מישהווווווווו אחררררררררררררר אני חומקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק בשתיקההההההההההההההההההההההה |בוכה שכזה|
ח חייכנית מקסימה New member 10/5/05 #666 אתה הייה לי מצבהההההההההההההה כבר אמרתי פעם שזה פשוט שיר ממיס?
ח חייכנית מקסימה New member 10/5/05 #667 אבל בחוץ יש רקקקקקקקקקקקקקקקקקק שלללללללללללללללללללללכתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
ח חייכנית מקסימה New member 10/5/05 #668 כאילו האויררררררררררר נותן לך הגנהההההההההההה כאילו הצצצצצצצצצצצצצרותתתתתתתתתתת כבר מתגבשותתתתתתתתתת ליוווווווווווווופייייייייייייייייי
כאילו האויררררררררררר נותן לך הגנהההההההההההה כאילו הצצצצצצצצצצצצצרותתתתתתתתתתת כבר מתגבשותתתתתתתתתת ליוווווווווווווופייייייייייייייייי
ח חייכנית מקסימה New member 10/5/05 #669 כמו אפשר לשטוחחחחחחחחחחחחח את הפגיעותתתתתתתתתתתתתתת מבלי לחשוששששששששש מהשפלהההההההההההה כאילו הפגיעות עצמההההההההההה היא סוגגגגגגגג של כחחחחחחחחחחחחחח
כמו אפשר לשטוחחחחחחחחחחחחח את הפגיעותתתתתתתתתתתתתתת מבלי לחשוששששששששש מהשפלהההההההההההה כאילו הפגיעות עצמההההההההההה היא סוגגגגגגגג של כחחחחחחחחחחחחחח
ח חייכנית מקסימה New member 10/5/05 #671 שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שם נמצא ביחד את הגןןןןןןןןןןןןןןן אתתתתתתתתתתתתתתתתתת גן האהבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שם נמצא ביחד את הגןןןןןןןןןןןןןןן אתתתתתתתתתתתתתתתתתת גן האהבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
• •°•CoRaL•°• New member 9/5/05 #643 אח שלי מת עליהם../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif אני תכף אכתוב איזה שיר או שניים לא של הראל
ח חייכנית מקסימה New member 10/5/05 #662 גל אני מקדישה לך את השורה הבאה- (זה שהקדשתי אותה כבר לכל הגלים שאני מכירה לא אומר כלום ) גל של הזיות בטבעעעעעעעעע מקסים, הא?
גל אני מקדישה לך את השורה הבאה- (זה שהקדשתי אותה כבר לכל הגלים שאני מכירה לא אומר כלום ) גל של הזיות בטבעעעעעעעעע מקסים, הא?
ח חייכנית מקסימה New member 10/5/05 #664 אוי זאת להקה שולטת |שולט שכזה| ואם אני אומרת את זה, אז זה בטוח נכון
ח חייכנית מקסימה New member 10/5/05 #670 הבלוג שלי קרוי על שם השיר הזה ../images/Emo9.gif טוב, כמעט. שיניתי את זה מ"אני אחלום לנצח" ל"אני ארקוד לנצח" מדהים, הא?
הבלוג שלי קרוי על שם השיר הזה ../images/Emo9.gif טוב, כמעט. שיניתי את זה מ"אני אחלום לנצח" ל"אני ארקוד לנצח" מדהים, הא?