מקפיצה את זה..

amitooshacham

New member
זה לא ילך ככה...

אוסי? אופיר? ירון (עוד פעם)? גל (עוד פעם)? מישהוווו (?)

אוֹסי א

New member
מקפיצה את זה..../images/Emo142.gif

אני עדיין לא יכולה לכתוב פרק, אולי (אולי) בפעם אחרת. פשוט אין לי זמן. מישהו?

ofofofof

New member
תראו....

אני באמת הייתי רושם... אבל ממש אין לי זמן! אני ממש לחוץ עם מבחנים...אולי פעם אחרת... מצטער!
אופיר בכל מקרה אין לי כישרון לזה, זה ייצא דפוק.....

14מתן

New member
נו אז מה גם לי אין כישרון בכתיבה

תכתוב את זה ביום שישי בצהריים או משו כי אין מבחנים ביום שבת

amitooshacham

New member
טוב אז אני אכתוב

אבל באמת, צריך עוד אנשים. אם כבר בפרק 6 אנחנו נגמרים באנשים, אז מצבנו לא טוב.

amitooshacham

New member
משחק הפורום - פרק שש!

השקעתי הרבה מאוד, ובגלל זה יצא ארוך. אני מקווה שיהיה לכם כוח לקרוא... תגובות לפה, ואל תשכחו להצביע בסקר ברגע שאוסי תשנה אותו..

aya27

New member
מקסים מקסים!!!

אני מתנצלת על הנוכחות הדלה שלי לאחרונה...אני באמת מאוד עסוקה. גם לומדת, גם מלמדת, גם אמא, גם אופה וגם יפה. בכל מקרה עמיתוש פרק מקסים ומרתק. אני עוד לא החלטתי את מי להעיף. אני לא מתנדבת לכתוב פרק משתי סיבות א) כי אני באמת מאוד עמוסה ב) כי אני לא מבינה גדולה בהישרדות. אבל אתה צודק, עמית שזה לא פייר מצידנו שאנחנו לא משתפים כל כך פעולה אחרי שכל כך הרבה טרחת על הרעיון, החוקים, הביצוע, כתיבת הפרקים וכו´. המשחק מקסים וחבל שהוא ייפסק באמצע. ירון לפי דעתי רצה לכתוב עוד פרק, אז לך על זה. איה נ.ב גם לי יש אימייל חדש: [email protected]

ofofofof

New member
מ-ע-ו-ל-ה!!

עמית, הייתי מתנדב אבל אין לי זמן, יש לי תעודות עוד שבוע, וצריך לעבוד קשה, מצטער.... באמת פרק יפה! ואל תבטלו את המשחק.... אופיר

amitooshacham

New member
תודה :)

איה - אני מקווה שעוד תהיה לך הזדמנות לכתוב פרק. לא צריכים להיות מבינים גדולים.. מה שעולה לך בראש - תכתבי. ירון - הפרק שלך.. :)

Boran

New member
תגובות, ו...

פרק טוב
הפרק הבא אני רוצה לכתוב, אבל לא בגלל שזה האיחוד: קודם כל רציתי לכתוב פרקים אבל היה לי לחץ מבחנים אטומי שייגמר ביום ראשון הקרוב. דבר שני, יש קווים שרציתי להתחיל בפרק שכתבתי ושאחרים ימשיכו- החברות של ג´ף וקיילי וגם הברית של ארנולד, אריק ודניס ז"ל. הפרקים שאנשים כותבים מתרכזים יותר בתחרויות ופחות במה שקורה בחוף- מה אנשים חושבים, מה האסטרטגיות, מהלכי כוחות, יחסים, בריתות, ריבים, התפתחויות- כרגע זה הולך יותר כמו עץ או פאלי מי ינצח וסקר מי יעוף, בלי שום התחשבות בקוים שיימשכו לאורך הפרקים ובתכלס- הבשר של הפרקים. אותי לפחות זה לא מעניין מי יזכה בפרס נניח. מעניין אותי, מי חבר של מי. מי בוגד במי. מי משקר למי. למי יש ברית. מי חושב על מי- מה? אז כמו שאמרתי- אני רוצה את הפרק הבא.

Boran

New member
סליחה על השירשור!!!

הייתי בטוח ששירשרתי את זה לפרק של עמית. אוסי- שרשרי בבקשה

ofofofof

New member
הפרק בהודעה....

משחק הפורום שבט קיימונו חזרו מתחרות החסינות עצובים לאחר שהפסידו בפעם השלישית ברציפות. ולא מספיק הם היו עצובים, הם פחדו לשמיעת רחשים בין העצים. ארנולד האמיץ הלך לבדוק מה יש בעצים, כלפתע יצא משהו מהעצים וצעק: "חזרתיייייייייי". "לימור, אהובתנו, כמה התגעגנו אליך!" אמרה מיכל, ואריק הנהן בהסכמה. "כן, כן. אחרי ששמעתי שדניס הקרציה הלך, הבנתי שמקומי כאן! כאן נולדתי, כאן נולדו לי ילדי, כאן בניתי את ביתי, בשתי ידי!" "מדברים על בית, עוד מעט יש איחוד ועדיין אין לנו מחסה" אמר אריק. "טפשון קטן של לימור. אתה חושב שירד גשם באמצע הקיץ? חם לייי" ענתה לו לימור. כולם הסכימו עם לימור – זה היה אמצע הקיץ באותה תקופה. הם רק היו צריכים מקום לישון בו. אבל, נו מילא, אם הם מצאו עד הפרק של היום, למה שהם לא ימצאו היום... בשבט סוג´י חזרו עייפים אך מרוצים מהחסינות. "חסינות שלישית ברציפות!!! גוווו סוג´יייי" קרא מיקי מאוס. כולם שמחו וחגגו. ביום למחרת קיימונו הגיעו לבית הדין. למרות שזה היה קשה, הם היו חייבים להעיף מישהו משלהם. למרות... שלחלק מהם זה לא היה כל כך קשה... לימור: "אני מצביעה לארנולד. אני כבר גיליתי ממזמן את הברית שלך עם דניס ואריק נגדי. מה אתה חושב שלא הבנתי?? הלוואי שתעוף כבר היום מפה" ארנולד: "אני מצביע ללימור. הלוואי שהיא תעוף, היא מעצבנת אותי וכבר הרבה זמן אני רוצה להעיף אותה." פנימה התחילה לקרוא את הקולות: "קול ראשון... יפית!" "קול שני... לימור!" "קול שלישי... מיכל!" "קול רביעי... ארנולד" ארנולד הסתכל על לימור בכעס. "זו הצבעה צמודה. קול אחד למיכל, קול אחד ללימור, קול אחד לארנולד וקול אחד ליפית. הקול הבא יקבע הכל" "קול חמישי וקובע... יפית! את החוליה החלשה... שלום!" ג. יפית לקחה את ההעפה שלה בצורה יפה, ואמרה לכולם שלום. ביום למחרת בקיימונו היו עצובים על העפתה של ג. "היא הייתה חברה טובה" בכתה מיכל. "כן, היא דווקא נחמדה" אישרה לימור. בסוג´י כבר חשבו על התחרות פרס. "חייבים לנצח ולשבור את הקיימונו האלה!" אמר ג´ף. "לפי דעתי לא נשבור אותם אם ננצח, אבל באמת צריך לנצח." אמר חיים יבין. "אני רעב!" קרא ג´ואי "הלוואי שהתחרות תהיה על אוכל!!!!" הסכימו כולם. "הגיע הזמן לתחרות הפרס" אמרה פנימה. "התחרות שלכם היום תהיה לבנות מגדל מהלבנים שמופיעות לפניכם. השבט הראשון שבונה את המגדל, מקבל פרס שעליו אני אדבר כשתסתיים התחרות" "שורדים מוכנים? היכון. צא!" שבט קיימונו התחילו ישר בפעולה ובניסיון וטעיה, לעומת זאת שבט סוג´י התחילו קודם כל לחשוב מה הם עושים, ורק אחר כך התחילו לעשות. זה היה נראה כאילו האסטרטגיה הטובה ביותר תיתן לאחד השבטים ניצחון. האם לבנות בניסיון וטעיה נכון יותר? או אולי לחשוב ואז לעשות יותר טוב? התוצאה הייתה צמודה, אך קריאת "סוג´י, פרס" נשמעה. שבט קיימונו התאכזבו מהפסדם השני ברציפות. שבט סוג´י ציפו מאוד לאוכל כפרס. "הפרס שלכם לתחרות הזאת הוא רשת דייג וסנורקלים כדי שיהיה לכם יותר קל לצוד דגים" שבט סוג´י הראו פרצופים עצובים קצת. "למה אתם עצובים?" שאלה פנימה. "אנחנו רעבים!" מיהר ג´ואי לקפוץ לענות. "מישהו אמר לכם שסיימתי לדבר? אתם מקבלים גם פיקניק של כל השבט!" "יששששששששששש" כולם צרחו בסוג´י. אחרי הפיקניק הנהדר שהיה להם, שבט סוג´י חזר שבע למחנה. "עכשיו חיים, תודֵה שאפשר לשבור אותם אם מנצחים בחסינות" אמר ג´ף. "לא. כי אין עוד תחרויות. יש איחוד אחרי התחרות הזאת." השיב חיים, מחייך. שבט קיימונו לא נשבר, והחליט שהוא חייב לתת הכל כדי לנצח בחסינות הבאה. "אם ננצח, אנחנו נגיע לאיחוד של 5 שלנו ו5 שלהם. אם נפסיד, הם יעיפו כל אחד מאיתנו אחד אחרי השני אחרי האיחוד." אמרה מיכל. הגיעה התחרות הכי חשובה במשחק עד כה – החסינות השישית. "שלום לכם. התחרות שלכם היום היא ליצור שלט SOS. השלט הכי בולט לפי דעתו של קברניט הספינה שלנו, יזכה את השבט שלו בחסינות! מותר לכם להשתמש רק בפריטי מותרות שלכם ובגורמים טבעיים מסביב." הסבירה פנימה את חוקי החסינות. "יש לכם רבע שעה לעשות זאת. צאו!" קיימונו השתמשו יותר בחפצי המותרות שלהם ולא בגורמי טבע. סוג´י, לעומת זאת, כמעט ולא השתמשו בפריטי המותרות שלהם, והשתמשו הרבה בגורמי טבע. אחרי ששני השבטים סיימו את מלאכתם, הגיע קברניט הספינה לראות את קיימונו. קברניט: "שלט גדול ובולט. יפה" לאחר מכן הגיע הקברניט לשבט סוג´י. קברניט: השלט יפה ובולט. קשה להחליט. אבל מכיוון שהשלט של קיימונו יותר גדול ויותר מקורי, אני חושב שלהם מגיע לזכות. פנימה חזרה לאזור שבו נפגשו שני השבטים, ובישרה את תוצאות המשימה: "קיימונו, חסינות!" שבט קיימונו מעולם לא היה שמח יותר. הם צרחו והתגלגלו על הרצפה מרוב אושר. "יופי! ניצחנו! עכשיו נגיע לאיחוד בשיוויון!" אמר יגאל. מי השלישי שיעוף משבט סוג´י? מיקי? באפי? ג´ואי? ג´ף? קיילי? חיים?

למעלה