מקפיצה את ה-

Padme Amidala

New member
מקפיצה את ה-../images/Emo32.gif

כדי שהפירסום לאקזיט לא ירד למטה וכדי שתראו את הטפט של ג'וד!!

מזל טוב../images/Emo65.gif

איזה כיף לך... אני מתה כבר מה חודשים לגשת לתיאוריה ולא יכולה בגלל השביתה הדפוקה הזאת...

shiray

New member
יווו מזל טוב!!!!

ספרי- איזה טסט זה?? אחרי כמה שיעורים??? אני עכשיו בשיעור 16 ומתחילה ללמוד לתאוריה בשעה טובה ומוצלחת... מזה אין לי זמן ללמוד לזה!

N i c o l e

New member
תודה :)

נראה לי שהפסקתי לספור את השיעורים אחרי השיעור ה-40.... טסט שלישי.... מה שעיצבן אותי זה שזאת שנבחנה יחד איתי נהגה מזה גרוע וזה היה טסט ראשון שלה וגם אותה הוא העביר!! אני אומרת לכן בננות- זה הכל עניין של מזל, אם נפלתם על טסטר נחמד, מזלכן, אם נפלתן על טסטר מניאק, באסה....זה נכון למחצה...תמיד אפשר להוכיח לטסטר המניאק שאין לו על מה להכשיל אתכן :)

SaintJohn

New member
../images/Emo32.gifנפתח פורום אירוסמית'!

לידיעת כולם: נפתח פורום למעריצי להקת אירוסמית'! בואו בהמוניכם! הקישור לפורום בתחתית ההודעה

פאקינג אין לאב ב-2003!../images/Emo44.gif ../images/Emo23.gif

הערב ב-19:00 זה קורה בצ'ט של פורום אקזיט: קאמילה פאליי מ"פרוייקט Y" מארחת את ידין חורב מ"אקזיט" וביחד הם מסכמים את שנת 2003 בטלוויזיה. אתם יכולים כבר עכשיו להכניס את השאלות שלכם בפורום: שאלות לידין חורב, שאלות על תוכניות טלוויזיה שהייתם רוצים שיתייחסו אליהם במהלך השידור, וכמובן... שאלות על "אקזיט"...
היום זוהי ההזדמנות האחרונה שלכם להצביע למצעד השנתי של האינטרנט: הקופסא השנתית לשנת 2003: מי היה זמר השנה? זמרת השנה? להקת השנה? פרסי סינגלים יוגרלו בין המדרגים אז...קדימה!
עם מי תתנשקו היום ב-12:00 בלילה? מה עוד אין עם מי??? כנסו לפורום סינגלס, לפרוייקט הדייטינג המיוחד לערב השנה החדשה!

היום בתפוז

הזמר דודי לוי מגיע הערב ב-18:30 לפורום רוק ישראלי, לשיחה איתכם! אתם יכולים כבר עכשיו להכניס שאלות ולתפוס מקומכם בדיון!
הערב ב-21:00 תערך הטריוויה הגדולה בצ'ט של פורום wwe. במהלך הצ'ט יחולקו פרסי DVD מתנת לייזרקלאב. שווה להיות.
ערוץ yes real עלה ב-YES, ואנחנו, בתפוז אנשים, חוגגים באתר חדש ומקסים לערוץ. במסגרת האתר תוכלו גם אתם לפתוח תוכנית ריאליטי משלכם. כל מה שאתם צריכים זה מצלמת רשת ומיקרופון... אז קדימה! דקות התהילה שלכם התחילו עכ-שיו

שינוי בחיווי הפורומים - קיפול שרשור

בשעות הקרובות ישתנה החיווי בפורומים, על מנת להקל על המערכת. השינוי יראה בדרך הבאה: באופן אוטומטי ובכל הפורומים, ברירת המחדל של הצפיה תהיה כאשר שרשורים בעלי יותר מ-35 הודעות, יתקפלו להודעה אחת, שממנה ניתן יהיה להגיע לשרשור כולו. מצב זה ניתן לבחירת המשתמש, כלומר, הגולשים יוכלו לקבוע לעצמם את החיווי המועדף עליהם בצורה הבאה:
ניתן יהיה לשנות את הצפיה למצב הישן על ידי הקלקה בצד שמאל עליון של עמוד הפורום, (מתחת לחלון החיפוש המתקדם, ליד חלון המועדפים).
כל משתתף יוכל לשנות את גודל השרשור שיתקפל, לפי שיקולו. המשך גלישה נעימה!

למעלה