מקפיצה את ה-

מרוויחים ובגדול... היום בתפוז../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 תוכלו לפגוש את המנצח של פרוייקט Y, פיראס חורי, שיתארח Live בצ'ט של פורום YTV ויענה לשאלותיכם. ניתן כבר עכשיו להשאיר שאלות בפורום.
לכבוד הוא לנו לארח הערב ב-21:00 גם את הזמרת יהודית רביץ בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, שתענה לשאלותיכם הנערמות כבר עכשיו בפורום. יהודית מופיעה עכשיו עם המופע המקסים "ילדות" המשלב שירה ומשחק...
מקווים שלא שכחתם את חידון הבוסה נובה הישראלית. כנסו עכשיו לפורום מוזיקה ברזילאית והשיבו על החידה היומית... תוכלו לזכות בדיסק האוסף החדש "בוסה נובה ישראלית"
וגם פרסי בריטני ספירס ממתינים לכם בפורום בריטני ספירס אם רק תזהו מאיזה קליפ לקוחה "תמונת היום"...

Padme Amidala

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

אני אנצל את השרשור הזה כדאי להפנות את כולכם לכאן כן, אני יודעת שזה שובר קופות, אני יודעת שזה בטח יקבל ביקורות נוראיות, אבל הטריילר ממש יפה!!!

SofyTofy

New member
../images/Emo32.gifשנה של כוכבים וטלויזיה../images/Emo103.gif

ידין חורב, מגיש פינת הטלוויזיה, הקולנוע והסלבס בתוכנית אקזיט מגיע לפורום אקזיט שמספרו 828 כדי לענות על שאלותיכם בנושא אקזיט, בנושאים הקשורים אליו וגם יסכם לנו שנה של טלוויזיה
אל תשכחו להיות שם
31.12.03 - היום האחרון בשנה - 19:00 - מסכמים שנה של טלוויזיה עם ידין חורב - האיש והאגדה - Be there or be square

מדליקים נרות חנוכה עם הליקון ../images/Emo137.gif

גולשים יקרים אתם מוזמנים לחידון הטריוויה הנוצץ של חנוכה, בשיתוף עם חברת הליקון, שמעניקה לזוכים במשחק 8 דיסקים לוהטים של מיטב ככובי הפופ. כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לעמוד החידון מדי יום במהלך כל החג, לענות על 10 שאלות חדשות בנושא פופ וחנוכה, ולצבור נקודות. בסוף החג, הגולשים שצברו את מירב הנקודות, יזכו בחבילת הדיסקים הנכספת. בהצלחה לכולכם!

Padme Amidala

New member
מזל טוב לדניאל!! ../images/Emo65.gif

דניאל מהפורום חוגגת היום יום הולדת... מזל טוב!!

shiray

New member
מזל טוב דניאל!!!!!!!

עכשיו תצטרכי לשנות את הניק-ניים שלך.....

תודה../images/Emo24.gif

האמת שחשבתי על זה וזה מה זה מבאס כי עכשיו אני גם צריכה להיות מקורית ומגניבה ולחשוב על כינוי חדש (הפעם אני לא הולכת על הנוסח דניאל בת17...) וגם כי אני מנהלת פורום אז זה צורך ממני להודיע למנהלת הפורומים בתפוז וכל זה.... סתם תהליך מייגע.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

פורום משחקי שירים עורך במהלך החג חידון שירים מיוחד שבו עליכם לזהות שירים ע"פ שורה אחת מתוכם. חושבים שאתם יכולים להשתתף בניסוי??? כנסו עכשיו לפורום. פורום שורשים משפחתיים מארח היום ב- 16:00 את חיים גיוזלי, מנהל מחלקת אינטרנט ומאגרי מידע ואחראי על המרכז לגנאלוגיה היהודית ב"בית התפוצות". אם יש לכם שאלות בנושא פרוש שם המשפחה שלכם, אתם צריכים הדרכה בתוכנת "אילנות" או הפניה למקורות מידע שונים לגבי איתור קרובי משפחה- יכול מאד להיות שתקבלו היום תשובה! הערב ב-20:00 פורום ריצה ותריאטלון מארח את את איינר, סגנית אלופת ישראל במרתון, ובעלה יורם איינר- ספורטאי ואצן מקצועי. כל זאת לקראת "מרתון טבריה" שיערך בתחילת ינואר 2004. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו. פורום WWE מסכם את שנת 2003 בהאבקות, ומאפשר לכם לזכות בפרסי DVD מתנת לייזר קלאב. כנסו עכשיו לפורום והערכו כבר עכשיו למשחק "המרוץ למליון" שיערך שם בשבוע הבא...

netaK

New member
../images/Emo32.gif טפט של גו'ד לאו

כי מנהלת מסויימת הזכירה אותו אבל לא חזרה לראות אם יש לה תגובות

N i c o l e

New member
ואוו!

הבחור מהמם!!! איך אפשר לראות כזה דבר ברחוב ולא להתעלף במקום?? ולמה אין לי כאלה בנים בבית הספר?!

אני לא חושבת שיש כאלה בנים

בשום ביה"ס אמיתי... איכשהוא תמיד בסרטים יש כיתות שלמות של חתיכים... לצערי המציאות שונה לגמרי

American Girl

New member
../images/Emo99.gif צאו מזה../images/Emo70.gif

אם כבר הם לא בידיוק נמצאים בישראל.... טוב, חוץ מהמתקן מזגנים שתיקן לנו את המזגן בבצפר

למעלה