חחח שאני ארגע?
והאמת שיותר דיברתי על חמש ילדות יפות והרבה פחות על אבודים בטוקיו... למרות שתשמעי- לאבודים בטוקיו יש את הסוף הכי מפגר ומאכזב שיש, יש שם המון סצנות מיותרות, יש תחושה שהיה אפשר לערוך את כל הסצנות באמצע בסדר שונה ולא היו שמים לב וכ"ו, אבל כן היו שם כמה קטעים טובים. כמה שוטים נחמדים, האווירה של הסרט התאימה (חבל שזה בערך כל מה שהיה לסרט) והיו גם כמה קטעים משעשעים... חמש ילדות יפות לדעתי הוא סרט יותר טוב, למרות שכשראיתי אותו חשבתי שזה הולך להיות סרט עלילתי נורמלי ואז גיליתי שכמעט ואין עלילה, אבל איכשהו בכל זאת די אהבתי את הסרט. והאמת שדי כואב לי להודות אבל במקום מסויים אני מבינה למה אין הרבה במאיות, למרות שממש לא טוב לי עם המצב, אבל גם אני לא אוהבת לביים. בכיתתה י' בחרו את התסריט שלי (אף אחד עוד לא מבין למה... בהתחלה הוא היה אחלה אבל הוא עבר יותר מדי שינויים עד שהתנתקתי ממנו לגמרי ואז הוא יצא כ"כ רחוק מהמקור והרבה פחות טוב) ואז פחדתי לביים כי אני פרפקציוניסטית ופחדתי שאני אלחץ יותר מדי ואלחיץ את שאר הצוות וסתם כולם יתעצבנו על כולם בגלל הלחץ שלי, אז העדפתי להיות עורכת והיה סבבה (חוץ מזה שהביאו איזה סטלן לביים ואז יצא סרט גרוע... אבל בעריכה עצמה נהניתי). השנה בחרו את התסריט שלי והחלטתי לביים כי הוא בעריפין מבוסס על משהו שקרה לי ובגלל זה מאוד התחברתי אליו והרגשתי שרק אני אוכל לעשות אותו כמו שאני רואה אותו, ולמרות שלא היו בעיות מיוחדות בהפקה, הגעתי למסקנה ששנה הבאה אני לא רוצה לביים אלא לערוך, ואם יבחרו את התסריט שלי זה גם יהיה אחלה... אבל אני לא רוצה להיות דוגמה!!! רוצה יותר במאיות!!! וגם לדעתי רוב הסיכויים שמתישהו ניקול תביים או לפחות תכתוב תסריט (וסיכוי גדול שתבצע את שני התפקידים, אם היא תבחר לבצע אחד מהם...) כי היא הביעה בזה עניין כמה פעמים, חוץ מזה שהיא אמרה שהיא מתה על במאים שגם כותבים את התסריט, ונראה לי שניקול עצמה לא רואה את עצמה רק בתור שחקנית...