מקפיצה את הדיון...

ערן1987

New member
"דוגוויל" מצליח מאוד בישראל

הביא מעל ל-35 אלף צופים,וזה עוד סרט של סינמטקים והוא עדיין מציג.. כל זה ע"פ כתבה שפורסמה בוואלה

ערן1987

New member
נכון

כי זה קצת.. תראי כמה הוא הכניס בארה"ב,זה כלום(אבל בעולם זה יפה מאוד!)

shiray

New member
א-ב-ל

הוא מציג בממש מעט בתי קולנוע והוא די מרוויח את המקסימום שלו... חוץ מזה שאתה יכול לישון בשקט- הסרט מליון אחוז יעבור את העשרה מליון.

shiray

New member
חלק מהסרטים

דבר ראשון- האמריקאים שונאים סרטים זרים. זה התחיל פשוט מהעובדה שהם רגילים לראות סרטים בלי תרגום ואז כשיש תרגום זה מעצבן אותם והם פשוט לא הולכים וזה הפך לזה שהם פשוט החליטו שהם לא אוהבים סרטים מארצות אחרות- גם אם הסרט דובר אנגלית... זה משהו שיש להם. חוץ מזה ש: 1. אם מישהו כ"כ חיכה לסרט הוא כבר ראה אותו באיזו פרימיירה או ראה באיזו טיסה שלו לחו"ל. 2. אם מישהו סתם רוצה לראות את הסרט כי הסרט מעניין אותו סביר להניח שהוא לא יחכה שנה אלא יעלה משהו קצת לא חוקי והופה הסרט יהיה לו על המחשב. 3. יש לא מעט אמריקאים פטריוטים שרק שומעים שמישהו חושב שהסרט אנטי-אמריקאי והם לא ילכו אליו בשום מחיר. התוצאה: אלה שעכשיו רואים את הסרט הם כאלה שדי אדישים אליו ולא היה להם אכפת שהוא כבר שנה בכל העולם- סתם חשבו לאיזה סרט ללכת ויצא שהם בול במקום שמקרין את דוגוויל (אל תשכח שנדיר בנתיים למצוא מקומות כאלה) ואז סבבה להם. או שהולכים לראות אותו פעם שניה אחרי שראו בפרימיירה/ חו"ל/ מחשב...

Padme Amidala

New member
בקשר למס' 3- זה ממש נכון!

האמריקאים, עם כל הכבוד (ויש כבוד
) ידועים כעם שאוהב את עצמם. שמעתי באמת איפושהו (נראה לי שאפילו כאן בפורום) שזה מההתחלה ייצור בעיה כסרט מאוד אנטי אמריקאי.

shiray

New member
האמת שעם כל הכבוד

ויש כבוד- זו גם יכולה להיות הסיבה לסרטים אנטי אמריקאים מההתחלה. וזה לא שאני אומרת שמה שקורה בדוגוויל מייצג דווקא את העם האמריקאי, אני לא אומרת את זה, אבל אני כן אומרת שהרבה יותר כיף והרבה יותר קל לרדת על עם שאוהב את עצמו ולרדת עליו שהוא יהיר, מארש לרדת על כל עם אחר שהאנשים בו עצמם מבקרים את עצמם יותר מדי ולא אוהבים את המדינה שלהם... ככה זה.

galileo2003

New member
חח צודקת...

אני מסכימה עם המון דברים שנראמרו כאן, אני פשוט לא ממש ב"מוד" להתחיל להגיב, ראיתי "הפצוע האנגלי" לפני לא הרבה זמן ... הסרט הכבד הזה ממש השפיע עליי וקשה לי לצאת ממנו עכשיו (אני שונאת את ההרגשה הזאת, שונאת!!!) תוציאו אותי מזה.. פליייזזזזזז

Kidmaniac Liron

New member
OH MY GOD!

לא שמתי לב למה שכתבת פה... "הפצוע האנגלי" - איזה סרט מדהים!!!!!!!!!!!!!! אחד הסרטים האהובים עלי ביותר אי פעם!!! SPEAKING OF WHICH... ראיתי את "הפסנתר" לפני כמה ימים - בהחלט אחד הסרטים הכי טובים בכל הזמנים!! חובה לראות, דחוף, אין מילים!!!!!! אין שמחה ממני שניקול יכולה לזקוף לזכותה סרטים שנעשו ע"י במאים כאלה מבריקים כמו מינגלה וקמפיון!

Kidmaniac Liron

New member
צודקת!

ישבתי לקרוא כמה מהביקורות ה"רעות" על דוגוויל, ואני משתגעת מהטמטום. ממתי ביקורות הפכו להיות ביקורת לשם קטילה מאשר ביקורת בונה?! כלומר, הביקורות קוראות ללארס וון טרייר "יהיר" (שימוש באלמנט מהסרט, הו כמה שנון) וקוטלות אותו על זה שהוא יורד על אמריקה בלי לבקר שם. מה שמצחיק הוא שהמבקרים האלה כל כך נפגעו שאפילו לא טרחו לנסות להסביר למה הם חושבים שהוא טועה. רק לאמריקאים מותר לעשות סרטים שמציגים עמים אחרים בצורה מכלילה, בוטה ולעתים שקרית. למרות הכל, דוגוויל מקבל ביקורות יותר טובות ממה שציפיתי. אפשר להמשיך לקוות לטוב.

Padme Amidala

New member
שימו לב למשהו מגוחך:

הממוצע של המבקרים בארה"ב על דוגוויל זה B. אם תסתכלו בטבלה הזאת תראו איזה ביקורות מעולות הסרט קיבל, ושימו לב מי נתן לו F (שזה הציון הכי נמוך) והוריד לו את כל הביקורת- E! אונליין. אני לא יודעת מה איתכם, אבל לפי דעתי זה פשוט אבסורד.

Padme Amidala

New member
ותראו את הביקורת!! זה כ"כ מעצבן!!!

זה כאילו שנתנו לילד בן 10 לצפות בסרט ולבקר אותו: Is controversial Dogma 95 filmmaker Lars von Trier (Dancer in the Dark) playing games with us? It seems so, since the Danish director decided to shoot his Depression-era flick entirely on a dark soundstage, on what's basically a virtual game board which features a town's shops, streets and homes outlined in chalk on the ground. Get it, people? There's nothing there. Stars like on-the-run Nicole Kidman and domineering town moralist Paul Bettany knock on doors that don't exist and care for gooseberry bushes that aren't there. Oh, and the story's missing, too. Kidman stumbles into the small mining community and is put to work in exchange for some protection from the police and gangsters on her trail. It all goes wrong, the suspicious townsfolk turn on her, and, well, people talk about it. The acting is ice cold. The dialogue is lethargic. And if we're going to sit through any movie that's 177 minutes, it better have some Hobbits in it. There are no Hobbits here, so stay home "אין כאן הוביטים, אז תישארו בבית". WTF?!?

Kidmaniac Liron

New member
חחח.. מפגרים...

שמתי לב שיש מבקרים שאני חולקת על דעתם בצורה עקבית כמו רוג'ר אברט וחברו רופר, ההוא מה L.A TIMES, אוון וליסה מ EW וכו' ובדיוק להפך.. אז *בשבילי* האנשים האלה חסרי טעם לחלוטין, אז לפחות שיכתבו ביקורות מעניינות! הביקורת שהעלת נשמעת, בדיוק כמו שאמרת, שילד בן 10 כתב אותה.

shiray

New member
כן...

כל המבקרים האלה סתם אנשי קולנוע מתוסכלים שלא הצליחו להשלתב בתעשייה כמו שהם חלמו.... גם האמריקאים פשוט מסרבים לקבל את העובדה שהם פטריוטים מדי וכל פגיעה הכי קטנה בכבוד שלהם ישר הם יוצאים להתקפה.... הרי ברור שלארס במאי יהיר ומפגר, שכל הצופים בעולם שהלכו לסרט הזה ואהבו אותו הם סתם יהירים מטומטים ושכל המבקרים האחרים בעולם שהתלהבו מהסרט גם כן יהירים מפגרים אבל המבקרים האמריקאים לא יהירים בכלל והם הכי חכמים ומבינים בעולם.... אחרי חלק מהביקורות האלה אני ממש מבינה למה לארס החליט למקם את הסרט שלו דווקא שם....

galileo2003

New member
לפי דעתי...

אין שום דבר רע בביקורת הזאת, את למשל אהבת את הסרט ויותר מזה- התחברת אליו והוא השפיע עלייך ... אבל לעומתך, יש אנשים שראו בסרט הזה סה"כ תפאורה מינימלית , מצלמה רוטטת ומבחינתם אין שום היגיון בשמיעת טריקת דלת , כשבעצם הדלת לא קיימת בכלל. קודם כל אפשר להבין אותם, לא כל יום מציגים בקולנוע סרט בסגנון הזה. אז נכון, לאנשים כאלה אי אפשר לקרוא "חובבי קולנוע אמנותי" , ובשבילהם "שר הטבעות" זה הסרט, ודוגוויל זה כמו הצגת תיאטרון כושלת. ובואו נסכים עם זה שדוגוויל זה סרט שקשה מאוווד להתחבר אליו , עזבו אמריקאים/ לא אמריקאים.. דוגוויל זה סרט שלא כל אחד יצא ממנו בהרגשה של "וואו, זה היה סרט חזק וטוב" למרות שנתקלתי באנשים כאלה , אבל גם נתקלתי בהמון שאמרו " מה זה לעזאזל הסרט הזה". אז או שהסרט באמת מצליח לצבוט אותך במקום הנכון ואתה מבין ת'מסר והולך לישון עם זה. או שהסרט פשוט לא עושה לך את זה , אז אתה הולך הביתה ומתנחם ב"מטריקס". לכן לפי דעתי זו לא ביקורת שנשמעת כאילו היא יצאה מפה של ילד בן 10 אלא ממישהו שהסרט פשוט לא הצליח לדבר אליו - כי זו המטרה של הסרט , לתת לך את המסר בדרך עקיפה , ואם אתה לא קולט את המסר אז באמת לא היה שווה לשבת שעתיים ולצפות בסרט. הסרט לא בשבילך! אותו הדבר עם הסרט מלהולנד דרייב , אף אחד לא יכול לבוא ולהסביר לך מה היה מיוחד כ"כ בסרט! אז בואו לא נשפוט ביקורות של אנשים אחרים, במיוחד לא כשמדובר בדוגוויל! יש גם המון אנשים שנתנו לסרט הזה ביקורות מעולות.

galileo2003

New member
איזו דפוקה אני, הדגשתי חצי מההודעה

בטעות!!! תתעלמו... חחחחח

למעלה