מקפיץ

מה זה / מי זה אלביס פרסלי בשבילכם?

אלביס פרסלי הוא המרגיע שלי. כשאני כועסת, עצובה, מתוסכלת או סתם משעמם לי, אני שמה דיסק של אלביס או קלטת עם סרט או הופעה של אלביס והחיוך פשוט מתפשט לו על הפנים ולא יורד גם שעות אחרי שסיימתי להקשיב או לראות את אלביס. יש משהו מחשמל בנוכחות ובקול של אלביס פרסלי שאני לא מוצאת אצל זמרים/זמרות/להקות/שחקנים אחרים. חבר טוב אמר לי פעם בשיחה שלנו, כשהייתי מאוד מדוכאת: "יש לך את אלביס, תני לו לשפר לך את המצב רוח" וזה כל כך נכון. אז מה אלביס עושה לכם?

בילביס

New member
אלביס עושה לי

אלביס מחזיר אותי לימים שאבי היה עדיין בחיים. אלביס מחזיר אותי לעבר שלי. בילביס

שלום!

בדיוק ביום שישי שעבר קרה לי משהו, ורציתי לכתוב על זה השבוע, אבל שכחתי. זה דיי קשור לשרשור הזה... ביום שישי שעבר בלילה ישבתי לי מול המחשב והאזנתי למוזיקה שאני אוהבת. באיזשהו שלב, כל מיני שירים התחילו להעלות בי זכרונות כואבים, ואפשר לומר שחטפתי דכאון. שירים טיפשיים ובכלל לא יפים במיוחד פתאום העלו לי דמעות בעיניים, רק בגלל שהם הזכירו לי כל מיני דברים כואבים. באיזשהו שלב החלטתי שנמאס לי וחיפשתי שירים לשמוע שיעודדו אותי. התחלתי לעבור על כל מיני שירים שיש לי במחשב, אבל כל שיר ששמעתי רק עשה אותי יותר עצובה. פתאום - נתקלתי באלוויס הגדול מכולם!
החלטתי ששום דבר כבר לא יעשה לי מצב רוח יותר רע ממה שהיה לי באותו רגע, אז למה לא לנסות גם אותו? שמתי איזה שיר של אלוויס (ואני לא זוכרת איזה שיר בדיוק זה היה). רק משמיעת קולו, המוזיקה, והכיף, גם אם אלה שירי אהבה עצובים, פשוט נהייתי שמחה! הדמעות פסקו, ועלה לי חיוך על הפנים! לא האמנתי שאלוויס עד כדי כך יוכל להשפיע עלי ככה! בקיצור, מאז יום שישי האחרון - אלוויס הוא המעודד הרשמי שלי!
הלוואי שהייתי יכולה להודות לו... שיהיה לכולם סופשבוע מאושר!

../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

היום ראיתי DVD Elvis Definitiv או משהו כזה. זה סדר של כמה דיסקים שמספרים על אלביס האדם, אלביס שמאחורי האגדה. הדיסק שראיתי היום היה של הנשים בחייו של אלביס. כל אחת ואחת מהן אמרה שאלביס היה ג'נטלמן, מקסים, מתחשב. כל מה שנראה ונשמע מאלביס בשירים ובסרטים שלו והכרזימה שעולה מההופעה שלו נובעים מהסיבה הפשוטה שהוא היה אדם מדהים באופיו. לפחות שני אנשים שהכירו את אלביס, ולו לרגע קצר בחייהם, אמרו את המשפט: כל מי שנמצא עם אלביס ברגע נתון מקבל את הרושם שעבור אלביס הוא האדם החשוב ביותר בעולם באותו רגע. גם אם הוא דיבר עם מישהו 5 דקות או שהיה חבר שלו מזה שנים, תמיד הרגשת שברגע המסויים הזה, אלביס מקשיב רק לך, מתעניין רק בך. כך גם עם השירים שלו, אפילו שהם בדיסק או במחשב, כל פעם שאני שומעת שירים של אלביס זה כאילו שהוא שר אותם רק לי.

shy-1

New member
גם אני כמו בילביס, לוקח אותי לזמן

אחר, טוב יותר מכל הבחינות

EINAV6

New member
../images/Emo168.gifאצלי זה אותו דבר

שאני עצובה שמשעמם לי או שאני שמחה אפילו אני שמה לי את...מייק בראנט רק אל תקטלו אותי כאן בפורום אני חסרת בית..חחחח...סתם אבל אין לי פורום משל עצמי (למייק בראנט) אז אני מתגנבת לכאן..אל תדאגו בעזרת השם עוד יהיה.. להתראות עינב

levron11

New member
אלוויס בשבילי הוא

אלוויס בשבילי הוא מקור שאני יכול להרגע,אחרי יום קשה בעבודה הוא עוזר לי לשכוח את כל הצרות שיש לי. אלוויס בשבילי זה מקור חיים כל פעם שאני שומע אותו ישר אני מקבל שימחה בכל הגוף וישר החיוך על הפנים לא יורד. אני בכלל לא יכול לדמיין את החיים שלי ללא המלך
אלוויס. בשבילי אלוויס זה סם ברגע ששמעתי אותו אני נתפסתי לזה חזק שאני לא יכול בלי זה. אני מאוד מעריך את כל מי שמעריץ את אלוויס המלך כי מי שלא מעריץ הוא לא יודע מה הוא מפסיד! אני יחזור עם סיפור מאוד מעניין לטעמי על הטיול בגרייסלנד פעם ראשונה עד כאן ערן לברון גרייסלנד

אלביס הוא הכל בשבילי וגם הקול בשביל

וגם הוא הסיבה שאין לי חברים בבסיס כי חושבים שאני מוזרה כי המשרד שלי מפוצץ בתמונות של המלך. אבל באמת אלביס זה תרופה, הוא יכול לשנות לי מצבי רוח כשבא לי.

למעלה