מקפיץ את משחק התפקידים.... טוב נו לא מקפיץ...
א אבוד עצות New member 9/2/03 #2 תראה... אתה רוצה להיות אחראי על המשחק? סבבה אבל נראה לי שקודם כדאי שתספר איך משחקים ומה העלילה וכמה שחקנים צריך וכו'...אחר כך נראה לי שזה יתפתח כבר
תראה... אתה רוצה להיות אחראי על המשחק? סבבה אבל נראה לי שקודם כדאי שתספר איך משחקים ומה העלילה וכמה שחקנים צריך וכו'...אחר כך נראה לי שזה יתפתח כבר
H hyper beam New member 9/2/03 #5 משחקי תפקידים? זה לא מיועד למבוגרים בודדים? טוב אולי אני קצת מיושן... מה עושים עם זה בכלל? פרטים
א אבוד עצות New member 12/2/03 #10 כן, כאילו RPG אבל הם מתכוונים למשחקי תפקידים סטייל מבוכים ודרקונים...נראה לי לפחות
A ash 1 New member 13/2/03 #12 השתגעת? ניראה לך שמישהו כאן יודע את החוקים של DND? אני דווקא חשבתי שזה יהיה פריפורם...
M moon flower New member 17/2/03 #14 *אהם אהם* קודם כל אור אתה לא פוזל! (רק מנהל עם טונות של פורוזאק מיובא מוויאטנם) ושנית אם אתה רוצה או.קיי מילא המורה למחשבים מנג'ס לנו על *זכויות יוצרים >-<* אז בא לי להפר קצת חוקים ^-^ אם זה ככה אז כחיכיתי הרבה מאד זמן להיות וואבפט עם פיצול אישיות >_<
*אהם אהם* קודם כל אור אתה לא פוזל! (רק מנהל עם טונות של פורוזאק מיובא מוויאטנם) ושנית אם אתה רוצה או.קיי מילא המורה למחשבים מנג'ס לנו על *זכויות יוצרים >-<* אז בא לי להפר קצת חוקים ^-^ אם זה ככה אז כחיכיתי הרבה מאד זמן להיות וואבפט עם פיצול אישיות >_<