מקס..

eti911

New member
מקס..

אני לא מוצאת כלום במוטאס, חוץ ממברג וגרזן. יש איזה רמז?

rinatt1

New member
../images/Emo3.gifבמקרה אני גם משחקת..

אם את נמצאת בשלב 14, ברחוב, אז בהמשך הרחוב יש פניה ימינה לפארק ואז לתחנת רוח, בתחנת רוח למטה יש חבל, תיקחי אותו עם הגרזן, ואח"כ תחזרי לרחוב ותמשיכי עוד קצת ישר ותגיעי לחדר שיש בו 4 מלבנים עם מים וסירה תקועה בפנים, את צריכה על ידי לחיצה על הכפתורים להוביל את הסירה עד לחלון הימני.. ואז תלכי לגשר והסירה תעבור, ברגע שהיא עוברת תלחצי עם החבל על הסירה ותיקחי משוט.. ואז תחזרי לתחילת הרחוב, ותיקחי בעזרת המשוט את המכנסים שתלויות על החבל.. ותקבלי מפתח ומשם תפתחי דלת חדשה ותעברי שלב... ושם... אני תקועה עם המוניטורים... מה עושים אחרי שהדלקתי אותם .. אני לא מצליחה... בטח צריך לסדר את המוניטורים בצורה מסויימת.. למישהו יש מושג??
בהצלחה.. מקווה שעזרתי. שבת שלום

rinatt1

New member
אההה... עוד משהו ששכחתי...חשוב!!

אחרי שתיקחי את החבל מתחנת הרוח היא תעבוד, והחשמל גם כן. תחזירי לחדר הראשון, איפה שהיה הכסא והפח (שעליו ד"א צריך ללחוץ בצד והוא זז, ואז מאחור יש חדר), ובחדר תראי על הקיר מספרים שאותם תצטרכי לרשום.... בסוף אחרי שקיבלת מפתח יהיה לך חדר עם קוד, שם תצטרכי לרשום את הקוד.

eti911

New member
אני מנסה

לחתוך את החבל עם הגרזן (חשבתי כבר על זה), אבל הגרזן לא חד מספיק..

rinatt1

New member
יש.. סיימתי, הגעתי לשלב 18..../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

אני מקווה שיוסיפו שלבים בהקדם.. אחלה משחק
תודה מקס

eti911

New member
רינת- מה קורה בשלב 16

בחדר עם המחשב? (יש שני חדרים, באחד יש 4 מפסקים על הקיר, עם פתק "1111" ) הורדתי את המפסקים.

מקס6

New member
היי ,,,,,

"סורי" שלא עניתי פשוט חוסר זמן ,,,,דרך אגב ניכנסת ישר לשלב 14 או ששיחקת מהתחלה

eti911

New member
סוף סוף סיימתי את המשחק..

היה קשה.. (התחלתי מהתחלה, אבל זאת לא היתה בעיה כי כבר זכרתי בע"פ את כל הפתרונות..

eti911

New member
סוף סוף סיימתי את המשחק..

היה קשה.. (התחלתי מהתחלה, אבל זאת לא היתה בעיה כי כבר זכרתי בע"פ את כל הפתרונות..

rinatt1

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד!! סליחה שלא עניתי..

אבל, הסתדרת לבד.. אחלה משחק

למעלה