מקס ברנר - בירור נוסף

daniela21

New member
מקס ברנר - בירור נוסף

אני רוצה לנסוע לשם (פעם ראשונה) עם חברים. אני מוכנה אפילו לאכול שם משהו חלבי.. (בתקווה שכדורי הלקטוקל יועילו). מה אפשר להזמין שם מבחינת אוכל (לא שתייה)? האם הפונדו מותר? יש שם גלידה?

daniela21

New member
התקשרתי לברר.. ממש מוזר..

האחראי בסניף הרצליה טוען שאף אחד מהמוצרים שלהם לא מכיל גלוטן. "אפילו המשקאות החמים??" -"כן". "וכל השוקולדים? בטוח?" -"בטוח - בטוח". "אבל אתם לא שמים גלוטן כדי להסמיך את המשקאות?" -"לא, שמים וניל". נשמע לי תמוה מאוד, בייחוד אחרי שקראתי כאן שרוב המוצרים כן מכילים גלוטן.

וניל?

איך בדיוק וניל מסמיך את המשקאות? אם כבר אני יודעת שברוב המקומות מוסיפים קורנפלור כדי להסמיך, אבל זאת לא בעיה. כשהייתי במקס ברנר ניסיתי לשאול את המלצרית, אבל היא ענתה בנחרצות שאסור לצליאקים את המשקאות, וכשניסיתי לשאול אותה יותר בפירוט, נוצרה אצלה בעיית שמיעה מוזרה כשכל פעם אחרי ששאלתי אם מוסיפים משהו למשקאות חוץ מקורנפלור, היא הגיבה ב"אז אמרת שאת רוצה את הטרייפל?" עד שהתייאשתי אחרי הפעם השלישית שהיא לא ענתה לי. אני מציעה לדרוש לדבר עם המנהל או עם הטבח הראשי, כדי לברר מה בדיוק שמים. אני אגב חושבת שיהיה טוב אם מישהו יפנה להנהלה הראשית של מקס ברנר ויברר בשביל העמותה, כדי שיהיה מידע חד משמעי. אני יודעת שעל השוקולדים הארוזים כתוב במפורש שמכיל גלוטן.

daniela21

New member
בכלל עושה רושם שהם חסרי מודעות

לפי שדיברתי עם האחראי, שאלתי את אחד העובדים בטלפון ותוך כדי שמעתי את אחת המלצריות אומרת: "מה אנחנו בדיוק? קופת חולים?!". ממש התעצבנתי.. ככה הם מתייחסים ללקוחות שרוצים לבוא לסעוד אצליהם.. אחראי המשמרת שאל אם גלוטן זה קמח והתחיל להסביר שהוא מתחייב שאין וכו'. מאוד מוזר, אני לא מאמינה לו כ"כ.. אם אנשים מספרים שאת מרבית המוצרים אנחנו לא יכולים לצרוך, אז איך הגיוני שפתאום הכל חוץ מהבצקים מותר לנו? ממש מעצבן, אני רוצה לצאת לשם פעם ולא למצוא את עצמי חוקרת ומתענה, כן להזמין או לא. פשוט לבוא לשם כשאני יודעת מה מותר לי ומה לא.

זה בדיוק העניין

שגלוטן זה לא רק קמח. הכי קל בשבילו להגיד שאין והכל בטוח, כי מה אכפת לו, הוא לא זה שיחטוף כאב בטן. בהזדמנות הקרובה אני אתקשר למישהו בהנהלה ואבדוק את העניין. עד אז, יש מקומות אחרים שווים לא פחות לאכול בהם.

נצר1

New member
עם כזה יחס לא הייתי רוצה ללכת בכלל

או כמו שאמרה אלפקה בשרשור אחר, צריך להיות לצרכנים קצת כבוד לעצמם, ומקום שככה מזלזל ולא טורח לתת תשובה ברורה ועוד מתלוצץ על חשבון לקוחותיו, לא מגיע לו שניתן לו את כספנו בכלל
ומנסיוני, ישבתי שם פעמיים. בפעם הראשונה אמרו לי שאסור הכל (כולל משקאות שוקולד למינהם) ורק דבר אחד היה מותר (מעיין כדור שוקולד כזה). בפעם השניה, הזמנתי בכל זאת משקה שוקולד סמיך כזה כי קצת פיקפקתי בזה שהוא מכיל גלוטן ואכן סבלתי משלשולים והתכווצויות בבטן במשך יום יומיים למחרת. פני בובה, אני חושבת שזאת יוזמה נפלאה מצדך לנסות לברר בשביל כולנו מול ההנהלה מה מותר ומה אסור
, ובאותה הזדמנות את יכולה גם להתלונן על היחס המזלזל של צוות העובדים במקום.

daniela21

New member
אני באמת לא רוצה כבר ללכת לשם..

יצא לגמרי החשק. מישהו מכיר מקום נחמד שאפשר להזמין בו קינוחים (עוגות שוקולדים וכו') באיזור ת"א? לא מזמן הייתי ב"אייסברג" ואכלתי שם גלידת תותים בשמנת - היה מדהים.. מאז נפתח התיאבון לקינוחים שכאלה.

meytab

New member
קיוטו

אני יודעת שבמסעדת קיוטו בתל אביב (לא זוכרת כתובת מדויקת) אין כמעט כלום שמותר לנו לאכול...אבל יש שם סופלה שוקולד מ ע ו ל ה שמותר לנו לאכול ללא חשש. שאלתי 20 פעם והביאו לי את השף שהבטיח לי שהסופלה ללא קמח. ממש טעים

מתי אנחנו הולכות לשם?

אני מתה לטעום את הסופלה! (תשאילי לי לקטוטל? נבדוק אם הוא עובד...)

daniela21

New member
../images/Emo212.gif גם אני רוצה לטעום את הסופלה

אין לי בעיה לנסוע החל משבוע הבא (אחרי הבחינה שמצפה לי ביום חמישי, אני באמת אזדקק למנה טעימה שתפצה על זה..). עוד מישהו רוצה להצטרף? (וכן, אני אשאיל לך את הלטקוקל, מקווה שיעבוד
).

למעלה