מקסמקס, חנן - כנסו כאן !!!

שאלת אחוזי שמן מנוע בשתי פעימות

EXC 250 מקבל בסטנדרט מינון של 2% שמן. התמקדות ברכיבה טכנית גורמת לפיוח ה-FMF. אוריה אמר - רד ל- 1.7 - 1.8 אחוז שמן. מה ההשלכות האפשריות? האם אני מסכן המנוע? מה יקרה למנוע בישורות בהם אני נותן לאם אם אם אמא שלו? מה רע בעצם בקצת פיח? מקסמקס, חנן ושות´... נא דעתכם המלומדה...

MexMex

New member
שאלה שאלתית ביותר...

אישית, תמיד שמתי 2%, לא יותר ולא פחות... מכיוון שברגע היציאה מהבית, לא היה לי מושג קלוש את אני הולך לרכב שבילים, סלעים או עצים...מה גם שלפעמים זה מעורב בזה.... שמים 2%, ומקסימום יש קצת יותר מדי פיח, אז מה? פותחים ומנקים, לא אסון לאומי... אדיוס

תגיד לאן נעלמת ?

עושה בלאגן ונמוג אל תוך החשיכה הוירטואלית ?

STIVENZ 426

New member
באמת ברמן.. לא יפה... אגב-

ה"מצב" הוא מצב לקצת מידע על יוון על אופנועים.. שכן זכור לך (או לא, ) שאני וג´וני הצלמן שטח ועוד כמה חברים רוצים לעשות טיול כזה.. אז יש כמה שאלות.. מבינת´י? אז תגיד- האם זה באמת נכון כל בלבולי האשכים על עניין הגבלות גיל להשכרת אופנועים וכו´? איפה היית? האם ביבן עצמה או באחד האיים? כמה עלה? איפה ישנת? האם לקחת בסוף את אותו אפריליה מדוברת או שמא...??? יש עוד.. אבל קודם כל אלה.. סטיב

כRובי

New member
"מה רע בעצם בקצת פיח?" ?!?!?!?

אתם קורסים במהירות.. קודם קולרגול כופר ורוכש CBR ועכשיו חליל מראה סימני שבירה ??

כRובי

New member
המעיין מתגבר ../images/Emo6.gif עכשיו חליל מצרף

לדבריו את האות הקדושה ללוגמי הפיח ?!?

theshark

New member
לחליל......

אכן מומלץ באינדורו צפוף לרדת ל-1.8-1.6. מה שכן ברגע שאתה עובר לשבילים מהירים דיונות וכו´ ששם המצערת פתוחה, מומלץ 2%. אין סכנה ממשית כל עוד תקפיד. ממה שאני יודע במרוצים הם ירודים ל-1.4%. סוף שבוע נעים. ברכות לקולRגול.

hananlv

New member
מקרה שהיה

אחד ד.ק שידוע שקורא את כל הספרים ושואל את כל השאלות נהג ליסוע בסלעים עם 1.7 ואפילו 1.6 (האמת שלהבחין ביניהם צריך תואר שלישי בכימיה אנליטית) נסע אותו ד.ק בסלעים ובדרך הבייתה נתקל בקטע שביל מהיר שכמובן גרם ליד ימין שלו להדבק לחיכה- אחרי בערך ק"מ מה שנדבק הייתה הבוכנה לצילנדר ובמהירות תלת ספרתית המסקנה - מכיוון שאנחנו תמיד נוסעים במגוון סוגי שטח ומתי שהוא גם בסלעיה הכי טורפת יש סיכוי להגיע לשביל מהיר (ועוד לא נולד האיש שיוסיף את כמות השמן החסרה לפני שהוא פותח מצערת) עדיף מעט התפייחות (שהיא שולית שבשולית מאשר תפיסת מנוע)

למעלה