מקסי בערום!

GypsyGirl

New member
lolz

נשמע ספר ענק. תמיד חשבתי שזה של חננות (מד"ב וזה וגם יש ציור של שחמט ענק על הכריכה, אז זה לא השאיר הרבה אופציות אחרות) מה זה סנדספייס? *אול לוסט אנד קונפיוזד* אה, הלינק לא מוביל להורדה.. זה קישור לפוסט שיש בו את כל הרשימה וגם קישור להורדה אומייגד מזל טוב נשמה! וואי, אפילו השמות שלהם נשמעים כמו איזה מחלה זיהומית. אבל, אמ, ברור שהן היו משעממות. כאילו, בלי פייסבוק, טלוויזיה ופורנו ביתי לא קשה להאשים אותם שהדבר היחיד שהיה להם לעשות הוא חיטוט בצלחות פטרי. להפך, זה מובן לגמרי. בכיף (אה, ושלחתי לך הודעה בפייסבוק. כנראה פעמיים, אבל אני לא בטוחה כי אני והממשק של פ"ב לא מסתדרים הכי טוב)

חחח אני חננת מד"ב

אז זה לא ממש סותר.. סתם אני לא כזה קוראת נלהבת חוץ מטרי פראצ'ט וניל גאימן.קניתי תספר הזה בשבוע הספר לפני שנתיים מאיזה טרקי מחוצקן שלא היו לו קונים אז זאת הייתה קניית רחמים אבל הספר באמת הפתיע אותי ממש ממש לטובה! הוא ממש אדיר!אה ואם את כבר בקטע תקראי את "בשורות טובות" של גאימן ופראצ'ט.שני החננות הכי שנונים מתאחדים לספר אחד. כ"כ הרבה ציטוטים למחברת הציטוטים החננית שלי :) תמליצי לי גם! קראתי כבר את כל הספריה היישובית המעפנה שלנו פעמיים (כן כן אפילו קראתי את יומני הנסיכה:הנסיכה מאוהבת!. הרגשתי את האייקיו שלי יורד עם כל פיסקה). סנדספייס זה משהו כזה שאפשר לשלוח בו לינקים שמובילים בסופו של דבר לשירים (את בטח מבינה שיכולת ההתבטאות העצמי שלי בקנטים) והפייסבוק צריך לבוא עם מדריך למשתמש. ושלא יכתב במילים מפוצצות כמו נוטיפיקטיונס (WTF!?). שלחתי לך חזרה בפייס וכדאי שנמשיך את זה משם למרות שההתכתביות לנו זה האקשן היחיד שהפורום הזה מקבל (לפחות לא הגענו לרמה של פורום איך פגשתי את אמא,מדברים על פורום מעביש.שיש!). סי יו לייטר אליגייטור!

GypsyGirl

New member
בקטנה, בקטנה. גם אני כזאת ועוד של הארי פוטר,

אז זה בכלל גרוע. אני מתארת לעצמי שהתכוונת לטורקי אבל ממש משעשע אותי לדמיין נרקומן בהתקף מנסה למכור לך ספר, אז... החשדנות שלי כלפי הספר היא בגלל שאחת החברות שלי אוהבת אותו ויש לה טעם בספרים שאני ממש שונאת. לול התחלתי לקרוא אותו אי שם בשנה שעברה והפסקתי ב140 כי הוא היה באנגלית ולא היה לי כוח יותר. וגם לא הבנתי מה עבר לי בראש שגרם לי לחשוב שאני כן מסוגלת, עם כל המילים שהם משתמשים בהן. הו וול. חברה שלי (אחת אחרת) הייתה במפגש מעריצים של ניל גיימן כשהוא הגיע לארץ (הוא שם קשת עם אוזניים של ארנב שהיא נתנה לו והיא התלהבה שעכשו יש לה את הכינים שלו) אוו יש לך מחברת ציטוטים?! די, איזה ענק זה! גם לי יש משהו כזה רק שאני כותבת שם רק דברים סמי דפרסיביים על משמעות החיים שאני מוצאת בספרים (היי היי, יומני הנסיכה הוא ספר חמוד מאוד! כשאת בכיתה ח' ומחפשת נואשות ספר לקרוא בשיעור ספרות. הוא העביר לי כמה שיעורים טובים בצורה משעשעת משהו. משעשעים יחסית לקריעת טחול, אבל עדיין, זה היה שיעור ספרות. זה לא כאילו היה לי משו אחר לעשות.) אניוואי, אם כבר יש לך מחברת כזאת את חיבת לקרוא את מילכוד 22 (-"מה מזכיר לך הדג הזה?" -"דגים אחרים" -"ומה מזכירים לך דגים אחרים?" -"דגים אחרים") די, נו אל תסתכלי על המסך ככה, בספר זה היה יותר מצחיק. מאמי, הרגע יצאת ממבחן, ברור שבמצב כזה פרחה מפורום טוקיו הוטל מתנסחת יותר טוב ממך! *תמיכה* יהיה בסדר, האן. תכלס, הפורום הזה משעמם יותר מצביקה פיק. ואפילו אין בונוס של חולצות עם נצנצים שאפשר לצחוק עליהן :( יאללה לפייסבוק

אני לא מאמינה! האייקיפר חוסם לי!!

ארגגג אני יהרוג תחרא הזה לא מספיק שההורים שלי חושבים שאני ואחותי רואות פורנו הם גם חייבים להתקין משהו שחוסם אפילו את ג'ימייל1?!?!?!? ארגג אני שונאת את זה!!

Shexy Peanut

New member
יאסו

מאז שסקינס נגמרה, מהן הסדרות שממלאות אצלכם את החלל שהיא הותירה אחריה? בטי
, האוס, בוסטון ליגל (שבעצםהייתי רואה לפני סקינס) ואני מורידה את מיי סו קולד לייף (זה ישן טילים.. משנות ה-90') דיסק/שיר/מגן שחרשתם עליהם/אליהם החודש? שיר.. The White Stripes - Fell in Love with a Girl ניקולס הולט (טוני) ב'רווק פלוס ילד', חמוד או מקריפ איברים? לא ראיתי X: תכנונים לקיץ, כבר יש? בערך... סקינס vs. גוסיפ גירל- יש בכלל מקום להשוואה? בכלל לא. אני לא חושבת אתם לוקחים סמים? מישהו מכם היה קרוב לזה, או יודע איפה להשיג במקרה הצורך? האמת שממש רציתי לעשן ג'וינט
ויש לי ידיד שיודע איפה להשיג.. X: מה היה החלום הכי הזוי שהיה לכם? היו מלאמלאמלא מי הסלב שהכי הייתם רוצים לפגוש? קורט קוביין. אבל הוא לא סלב. והוא מת. מה הדבר הכי מביך שקרה לכם? לא עולה לי לראש.. אבל היו.. בטח שהיו. אם היה לכם כוח על, מה הוא היה? היכולת לשנות דברים
מה הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם הולכים לישון? קוראת ספר\משחקת בפלאפון הדבר שהכי סקסי לדעתכם בבריטים, הוא... מבטא
והסטייל כזה... ^^ מה לעזאזל שואלים בשאלונים? שאלות?
איך מערכת הפורומים החדשה מגעילה תחת.

GypsyGirl

New member
אוי, בטי!

ראית כבר את הפרק של הנרי בלי חולצה? בדיוק ראיתי את החתימה שלך, ונזכרתי במשהו- יש באקו ביץ' מישהו שנראה בול כמוהו. אבל ממש. כאילו הוציאו אותו מהקבר לתפקיד אורח או משו. טוב, הלכתי עם זה רחוק מדי *awkward silence* (למה לעזאזל אני מגיבה לכולם?)

Shexy Peanut

New member
אני חושבת שראיתי

בטי זו אחלה סדרה... יש בה רגעים גאוניים כאלה [טלנובלה שאבא שלה רואה יו
] מה זה אקו ביץ'? ודומה למי? לקוביין או ללדג'ר? יש מישהו שממש ממש ממש דומה לקוביין עד לאופן קריפי לחלוטין קוראים לו ג'ו אנדרסון (בריטי
) בן 27 אגב. אירוני. (מוסיפה תמונה
)

GypsyGirl

New member
וואי נכון, הטלנובלה הייתה ממש חמודה

והאחיין ההומו שלה 3> אקו ביץ' זו סדרה בריטית שתעלה ביס עוד מעט. היא המשך למובינג וולפייפרס (נראה לי תרגמו את זה לתפאורות קרטון) (טוב, המשך זה לא לגמרי מדויק. מובינג וולפייפרס מראה את מאחורי הקלעים של הפקת טלויזיה, ואקו זו התכנית שהם מנסים להפיק) אניואי, אקו זה סוג של האו.סי רק עם סקס ומבטא בריטי (מה שאומר שטיפה יותר קשה להבין את בדיחות הקרש שלהם) ויש שם כאלה שחקנים חתיכים שלא היית מאמינה שם בני תמותה. ואחד מהם דומה להית' לדג'ר, והיה מישהו שהזכיר לי את מקסי קצת (שרירים וזה) והם כולם חתיכים ברמות כאלה שהיו גורמות ל.. ל.. *יעל חסרת רעיונות* טוב, אז הם פשוט חתיכים ממש ותצטרכי לסמוך עליי וזהו. באיזה סרטים הוא שיחק? (בריטים
מה לעזאזל מכניסים להם למטרנה שגורם להם לצאת כאלה?) (שניה, זה כי קורט מת בגיל 27? או כי ג'ו חי יותר ממנו? אני מתארת לעצמי שהייתי מבינה למה זה אירוני אם הייתי מעריצה שלו, אבל, אמ, אני לא, אז רוצה להסביר?)

Shexy Peanut

New member
כי גיליתי אותו השנה בטעות

והוא בן 27...
(וקורט מת בגיל הזה) וואו אקו נשמע סקסי בטירוף. יש את זה בחמוריקו או משהו?

GypsyGirl

New member
כן? איכשהו תמיד הייתי משוכנעת שזה קרה כשהוא

היה בן 23. או שזה היה בשנת 93 ובגלל זה נראה לי?
יותר טוב- אפילו לא צריך להוריד את זה! יש את זה פה: yes.walla.co.il לצפייה אונליין. החיסרון היחידי זה שמעלים פרק פעם בשבוע אבל עדיף לראות את תפאורות קרטון קודם (כי לא רק שהיא יותר טובה, זה גם בגלל שככה גם מה שקורה באקו ביץ' יותר מצחיק) בעיקרון כדאי לראות פרק של תפאורות, פרק של אקו, ואז תפאורות ואז אקו וכך הלאה

Shexy Peanut

New member
שנת 94

לא נורא.. תפאורת קרטון? יש את זה בחמוריקו? אוך.. אני חושבת שאני אתחיל עם זה אחרי שאני אגמור להוריד סדרה אחרת שאני מורידה כרגע :X

GypsyGirl

New member
חח כן נראה לי שאני אתגבר

טוב, חור אחד פחות בהשכלה יש את זה גם באתר של יס (והאובססיה שלך לחמור טיפה מדאיגה P:)

למעלה