מקסי בערום!

GypsyGirl

New member
מקסי בערום!

ועכשו כשהשגתי את תשומת הלב שלכם... וול, חשבתי על זה והגיע הזמן לדעתי לנער פה את האבק, לאסוף את קורי העכביש ועוד ביטויים שמראים שעבר מלא זמן מאז שקרה כאן משהו. אז... התפקדות-אמצע-יוני יוצאת לדרך
מאז שסקינס נגמרה, מהן הסדרות שממלאות אצלכם את החלל שהיא הותירה אחריה?
דיסק/שיר/מגן שחרשתם עליהם/אליהם החודש?
ניקולס הולט (טוני) ב'רווק פלוס ילד', חמוד או מקריפ איברים?
תכנונים לקיץ, כבר יש?
סקינס vs. גוסיפ גירל- יש בכלל מקום להשוואה?
טוב, אין לי רעיונות שהם סקינס רילייטד חוץ מ'מה הסם האהוב אליכם', אז נראה לי שנוותר. אלא אם כן בא לכם להוסיף שאלה משלכם. אוו, יהיה אפשר לקרוא לזה פינת השאלה המשתנה, או משהו.
אתם בכלל לוקחים סמים? מישהו מכם היה קרוב לזה, או יודע איפה להשיג במקרה הצורך?
מה היה החלום הכי הזוי שהיה לכם?
מי הסלב שהכי הייתם רוצים לפגוש?
מה הדבר הכי מביך שקרה לכם?
אם היה לכם כוח על, מה הוא היה?
מה הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם הולכים לישון?
הדבר שהכי סקסי לדעתכם בבריטים, הוא...
מה לעזאזל שואלים בשאלונים? ידעתי שלא הייתי צריכה לנטוש את מעריב לנוער טוב, אמ, מסתבר שאני ממש גרועה בדברים האלה אבל מה אכפת לכם ממני כשמיץ' יואר (מקסי, נו) אפילו לא לובש תחתונים ממש כאן:
 
הכל כדי להתחמק מביולוגיה

היר וי גו תכנית שממלאת אצלי את החלל לאחר שסקינס מתה:איך פגשתי את אמא שנכנסה לקומה זמנית,הכי גאים שיש,ועל טבעי שאני רואה כבר כמה שנים ועדיין לא סיימתי תעונה השלישית. שיר שחרשתי עליו בזמן האחרון:i predict a riot של הקייזר צ'יפס ו- cape cod kwassa kwassa של ומפייר ויקנד. ניקולס הולט-בהחלט מקריפ איברים.חצי מהסרט הייתי בטוחה שהוא והאמא הפסיכוטית שלו הולכים להרוג ולבשל את יו גרנט. תכנונים לקיץ-לעבוד קשה.חודש בבנקוק עם חברות ואז צבא בנובמבר. סקינס לוקח את גוסיפ גירל. לא לוקחת סמים אבל לא ממש שוללת סמים קלים :) החלום הכי הזוי שהיה לי זה שהמוטנט ממלאך שחור (זה שנראה כמו נמלה מגודלת) רודף אחרי ביער וצרחתי מתוך שינה ואח שלי נפל מהמיטה בגלל זה. סלב שהייתי רוצה לפגוש-אם אפשר מת אז ג'ון לנון כדי לברר אם הוא באמת התאבד או שקורטני הכלבה הזאת רצחה אותו.או שמא הרוצח היה בכלל סטבין קינג!? אם חי אז ג'וני דפ כי הוא הבנאדם הכי מגניב שקיים.או אולי את קווין סמית'. הדבר הכי מביך שקרה לי זה כשראיתי את אחי רץ ערום בבית כשהוא חשב שהוא לבד.מביך ביותר לשני הצדדים. כוח על-או לעוף או להיות בלתי נראית.הכי מגניב.או תכוח של פיטר פטרלי שפשוט גונב את כל הכוחות של האנשים מסביבו. הדבר האחרון שאני עושה לפני השינה- חושבת על מה שקרה באותו יום.החיים שלי כ"כ משעממים שזה מרדים אותי בכל מקרה. הדבר הכי סקסי בבריטים זה הפאקניג מבטא שלהם!!!!! וזהו! שאלון חביב למדי.הריי לג'יפסי!
 
חח תיקון קטן

התבלבלתי בין הרצון שלי לפגוש את ג'ון לנון לבין הרצון לפגוש את קורט קוביין.אז ככה-הייתי רוצה לפגוש את קורט כדי לברר אם קורטני באמת רצחה אותו והייתי רוצה לפגוש את לנון כדי לברר אם סטיבן קינג רצח אותו במסגרת עבודת חיסול שהוא קיבל מהממשל. קפיש?
 

GypsyGirl

New member
*מתחמקת מבגרות בהיסטוריה*

יו, אני זוכרת אותך! הייתי בטוחה שכולם נטשו, קטע. *מוחה דמעת התרגשות* איך פגשתי את אמא חמודה כזאת, אבל ממש קשה לי לחשוב על להרוג אותה.. רגע, מה? להוריד אותה, להוריד אותה, לזה התכוונתי. כי (לפחות בשבילי) זאת תכנית מהסוג שמורידים כששאר הסדרות שממש רצית לראות יצאו לחופש (אבל בארני ממש חמוד, ולג'ייסון סגל אני רוצה לעשות ילדים מאז שראיתי אותו בפריקס אנד גיקס) ו,יו, על טבעי! די, הם כאלה מושלמים!!111 רציתי להוסיף שאלה סטייל 'מי לוקח: סאם או דין' אבל לא הייתי בטוחה כמה מהאנשים כאן ראו את הסדרה. ו, אומייגד, ראיתי היום את 211 (כשהם שכרו חדר במלון רדוף בובות הוודו של הילדה הקטנה) וסאם שיכור וזה היה נראה כאילו הוא עומד לנשק את דין! אמג, כאילו. *יעל דורשת כאפות* הא, וגם אני חורשת עכשו על I predict a riot של קייזר צ'יפס (כל כך הרבה צרופי מקרים, תביאי כאפה.. כיף, כיף וירטואלי, לזה התכוונתי) למרות שהוא ממש מתחיל לעצבן אותי בזמן האחרון. בכל זאת, כמה אפשר. ניקולס- עזבי להרוג ולבשל את יו גרנט (שזה פשע שאין שני לו) מה זה הגבות האלה?! לפחות עכשו הן פחות בולטות מאז, כי עכשו יש לו פרצוף נורמלי כזה ולא משהו שנראה כאילו שיטחו עם מערוך. אה, וגם הקאבר ההו כה גיי לקילינג יו סופטלי! (עמדתי להגיד שזה ממש דורש כאפה אבל אני מרגישה שאני מתחילה לחזור על עצמי) הייתי בצומת ספרים אתמול ורציתי לקנות את הספר, אבל בסוף קניתי את התרסקות (גם כן של ניק הורנבי) והוא כאזה גרוע. עד כדי כך שכתוב שם חחח. בשביל האמינות. כי זה מסופר מנקודת מבט של מתבגר *דופקת את הראש בקיר* אני מתכוונת להחזיר את זה עוד כמה ימים. ו,ו, איך לעזאזל מגיעים למצב של לראות את אח שלך רץ ערום בבית *מתחילה להעריך יותר את העובדה שאחותי, ובכן, בת* בקשר לכוחות על- אל תהיי כל כך פזיזה, או משהו. לא יודעת איך זה אצלך אבל אם היה לי את הכוח שלו הדבר העיקרי שהיה יוצא לי מזה זה יכולת זיון שכל, ואני לא רואה איך משהו טוב יכול לצאת מזה. אלא אם כן את באמצע מבחן בספרות ואין לך השראה. יו, תודה :9 זה השאלון הראשון שאני כותבת בעצמי *גאווה בלתי מוסברת* היי, אני יעל, דרך אגב. וואי, ידעתי ששכחתי להוסיף משהו לשאלון - מה הטרן אוף הכי גדול של הבריטים
 
אללי! הצינזור!

אני לא מאמינה כתבתי לך הודעה ממש ממש ארוכה (נראה לי ההודעה הכי ארוכה בתולדות גלישת הפורומים שלי) ותפוז הזונה הזה לא פירסם אותה!!!!!!! אני שוקלת אם לכתוב אותה מחדש...נחזור מהבגרות באנגלית ונראה. ד"א תעשי גם את! איך זה שהמחברת של השאלון לא עושה אותו בעצמה? זאת שערוריה!
 

GypsyGirl

New member
אני יודעת, אני יודעת! *&תסכול*

ולמה היא במשבצות, לעזאזל? לנו מורידים את הראש אם אנחנו לא כותבים בשורות מקצועות שאמורים, אה, לא להכתב במשבצות, אבל למשרד החינוך מותר? מה זה הזנות הזאת? יואו הבגרות באנגלית כ"כ תקועה... פאקינג 2 בצהריים, לעזאזל! אני אמורה להזיע את דרכי לבצפר במשך חצי שעה ובטח כשאני אגיע לשם לא יהיה לי זמן להחליף חולצה/להתפלש שוב בדאודורנט כי ייקח לי שנים למצוא את השם שלי ברשימה המזורגגת. גאדמט, למי זה טוב, לכתוב תעודות זהות במקום את השם האמיתי של הבנאדם.. בהצלחה, אניוואי! (יאי לי, הגעתי לעמוד 3 מתוך 21 בסיכום בהיסטורי!
 

GypsyGirl

New member
בדיוק שמתי לב ששכחתי לצרף כמה שאלות:

שם:
גיל:
אזור מגורים:
מה הטרן אוף הכי גדול של הבריטים?
אני לא מקורית בשיט, אז חשבתי, טוב- מה אם כל אחד יוסיף כמה שאלות שבא לו גם לענות עליהם, וזה יהיה השאלון הבלתי נגמר או משהו, מה שיהיה מגניב (יחסית, יחסית) כי אז לכולנו יהיה תרוץ מדהים לא לעשות דברים משעממים! אז, מה אתם אומרים? נכון בא לכם? נכון?
 
טוב נוו.המיקרואוגניזימים יחכו.

שם: ענבר! גיל: 18 וחצי אזור מגורים: חור במרכז ואני יודעת שזה קלישאה אבל אתם בכל מקרה לא תבינו איפה זה ואני יסביר לכם ואז בסוף תגידו "אה,חור במרכז" אז מה הטעם. והטרן אוף- בתגובה למעלה. אין לי כוח לכתוב שוב...:) ויעל-לכי כבר ללמוד להיסטוריה!
 

GypsyGirl

New member
לא רוצה ולא רוצה

וענבר, קודם תעשי את הביולוגיה שלך ואז נדבר
 
אבל זה כל כך פאקינג משעמם!!

אם אני יקרא עוד מילה אחת על מערכת גולג'י אני ינקר לעצמי את העיניים! אני רצינית!
 

GypsyGirl

New member
וזה למה לא מרחיבים ביולוגיה

מערכת גולג'י? זה נשמע כמו מילה שיובל המבולבל היה ממציא.. אומייגד, חברה שלי בביו וחשבתי שאצלה המושגים מוזרים (רובם נשמעים כמו שילוב מוזר של קללות מהארי פוטר- רידוקולו אנדו פלזמטי ,למשל)
 

GypsyGirl

New member
וואו, אני אוהבת איך שאנחנו מתקרבות :)

ניק דרייק 3> זה בא לי בתזמון מדהים, כבר הרבה זמן שאני מחפשת מה להוריד
 
החבוב הזה תמיד בא בטוב

ואם את אוהבת אותו נסי גם את גבע אלון ועידן רבינוביץ'. הדיסק החדש של רבינוביץ' ממש מעולה. :) יש לך טעם ממש טוב במוזיקה! את בכיתה יא או יב?
 

GypsyGirl

New member
יו תודה, כפרעלייך

ואני בי', פשוט בדוברי. ואיך היה בF&G? יש לי חברה ביא' גם בדוברי (נראה לי, לפחות) שאמרה שהיא הסתבכה בF, ועוד איזה מישהו שאמר שהחלק הדיבורי בF, נו, האורל בגרות, היה די בעייתי. אוקי, אני אבדוק אם בצליל יש דיסקים שלהם, אף פעם לא שמעתי עליהם. אה, וגם- עליתי על סטארט אפ, או משו. אני זוכרת עוד מהפעמים ההן שהפורום היה פעיל והיו לנו עוד סיבות להכנס חוץ מהעברת זמן עד הבגרויות (למרות שגם זאת מטרה מקודשת), ובאחד השרשורים יצא שלכולנו יש טעם ממש דומה במוזיקה. אז חשבתי שיהיה נחמד אם נפתח איזה קבוצה בפייסבוק/לאסט.אףאם או חשבון בג'ימייל ונשלח לשם כל מיני שירים, כי פאק, הטעם המוזיקלי של אנשים כאן כמעט זהה, אז כדאי לעשות עם זה משהו. ו, רק כי יש לי הרגשה שהרעין מלמעלה לא באמת יצליח- מצאתי רשימת שירים כולל קובץ להורדה באיזה בלוג, ולפי איך שהבנתי את הטעם שלך נראה לי שתאהבי את הרוב (לפני ששמעתי את הקובץ בפעם הראשונה השיר היחידי שהכרתי היה של MGMT , ועכשו אני די סוגדת לכל שיר שנמצא שם) הפוסט: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=18270&blogcode=9274083
 
וואי תודה!!!

אף וג'י היו לי דיי קשים הקטע של האנסין כי לא עשיתי אנסין יובלים בערך. והאוראל הלך דיי סבבה קיבלתי בו 100 מתלהבת שכמוני :) (תמיד שאמרו אוראל נזכרתי במשהו מ"המשחק של אנדר" שולנטיין אומרת לאחיה פיטר "אוף יש לנו היום מבחן אוראלי" (משהו בסגנון) ופיטר אומר לה "יכל להיות יותר גרוע,זו יכלה להיות בחינה אנאלית XDD ) סוגדת לספר הזה. הקבוצה בפייסבוק נשמע ממש ממש טוב!! אני בעד!! צרפי אותי בפייסבוק קוראים לי inbar gargy ואז נפתח קבוצה ביחד! את שולחת דרך הסנדספייס? עדיין לא בדקתי את הרשימת שירים כי אני אצל חברה ואני רוצה תשירים אצלי במחשב :) וסיימתי היום סוף סוף עם ביולוגיה!!!! אפשר לשכוח מהחסרי חיים האלו קוך ופסטר. אפשר לחשוב ששנות ה-40 היו כאלה משעממות שהדבר היחידי שיכלו לעשות שם זה לחקור מה מקיף את תא החיידק.ג'יזס. תודה על הלינק!!!
 
למעלה