מקסיקו

TalReshef

New member
מקסיקו

אני נוסע בעוד שבועיים למקסיקו ואני מחפש כבר עכשיו רעיונות על בקבוקים ששווה לסחוב כל הדרך משם עד לכאן. טקילה וקורונה הם דגלי היצוג של מקסיקו וניתן להשיג אותם בכל מקום, אני מחפש את היותר אותנטי ופחות ידוע. למישהו יש רעיונות?

שמע....../images/Emo47.gif

דבר ראשון עולם הטקילות הוא עולם גדול ומדהים הרבה יותר ממה שאתה מתאר לעצמך ואתה תראה בקבוקים מדהימים - אז אל תוריד את הטקילה מרשימת הקניות שלך... חוצמזה קיימים המזכל (זה עם התולעת..),סוטול וקיימים עוד בסביבות 30 משקאות אלכוהולים העשויים מאגבה אז קשה לי להניח שלא תמצא משהו יוצא דופן... בירות - קורונה במקסיקו היא לא מה שהיא בארץ למיטב ידיעת ויש בירות אחרות מעולות אף הן... הכי טוב שתיהיה שם תחליט יש שם דברים מטורפים....

TalReshef

New member
אפשר להוסיף שמות?

פירמות מומלצות של המשקאות הללו? אתה יודע אם יש משקאות טיפוסיים לאזורים? וקודם כל, תודה

thenewone

New member
יש משקה בשם

פולקה, הוא מין טקילה ראשונית כזו, אני חושב שטכנית הוא נחשב בירה, או משהו בין לבין. בכל אופן זה משקה חזק, שמופק כמו הטקילה מצמחי האגבה ולמיטב ידיעתי אפשר למצוא אותו באופן רגיל רק שם באיזור.

בגדול....../images/Emo47.gif

פולקה הוא המשקה הראשון שיוצר מאגבה. הוא לא משקה חזק אלא בעל אחוז אלכוהול הדומה לבירה. הוא נראה כמו חלב ומשווק רק לשוק המקומי ולא מיוצא ( נדמה לי שהוא פשוט ללא חומרים משמרים והוא מתקלקל בקלות ), שאר המשקאות - אל תדאג שתגיע תראה המון מהכל במחירים סוף..... הסר דאגה מלבך וערוך רשימות של כל מה שאתה שותה כדי לדווח לנו שתחזור - סע ותהנה !!!!

למעלה