מקסיקו-גואטמלה-(בליז?)

philipr

New member
מקסיקו-גואטמלה-(בליז?)

שלום. אני ואשתי תכננו לעשות את הטיול הזה שנה הבאה, ועכשיו התברר שאולי אין ברירה, ואם נרצה זה חייב להיות הקיץ... בכל מקרה אין לי שום מושג (רק שקצת בא לי לטייל באזור הספציפי הזה- אמא שלי גואטמלית ובא לי קצת טיול שורשים:)). אם מישהו יכול לכוון אותיי לגבי: 1. מה אני יכול להספיק בחודש, איפה כדאי להתעקב. לא בא לי להיות באזורים רוויי תיירים. אנחנו רוצים קצת טרקים, לא קשים מדי, וגם קצת כפרים. 2. האם תקציב של 1500 דולר יספיק לשנינו (לא כולל טיסות למקסיקו)? 3. מה אנחנו חייבים להכין מראש? תודה רבה!

חודש זה מעט מעוד לשלושת המדינות...

והתקציב הנ"ל לא יספית לשלושתן כי מקסיקו לא זולה ככ... ולהכנס ולצאת מבליז גם לא ממש זול... (וניתן לעשות את זה רק אם יש לך ויזה לארה"ב...) לחודש הייתי מציע לך להתמקד בגוואטמלה... יתאים לתקציב... ויש שם מקומות נחמדים... בקיץ יש שם הרבה תיירים... ככה שלברוח מהם לא יהיה קל...

נראה לי צפוף כספית..

מבחינת זמנים לא תספיקו 3 מדינות.. אולי שבועים וחצי מקסיקו ושבוע וחצי גווטה. או גווטה+בליז. תות

philipr

New member
תודה

מה עם לנחות במקסיקו (יש לי משפחה במקסיקו סיטי) להיות שם כמה ימים ואז גוואטמלה... יש לכם מקומות ספציפיים שמומלץ להגיע אליהם ושלא יהיו מוצפים בתיירים? מה המזג אויר באוגוסט-ספטמבר?

אוגוסט זה שיא העונה...

בכל מקום יהיו תיירים... מזג האויר? אתה מגיע בקיץ... יהיה חמים

natyh

New member
או קיי

אפשר אבל צפוף אם תוסיף שבוע יהיה מצויין : תוכנית 1 : 4 ימים מקסיקו סיט דיסטריטו פדרל , שבוע הפנינצולה יוקטן . בדרך ביילה דל וולדורס מופע ריקוד מדהים על החוף המערבי שכחתי את המקום . שבועיים בגוטמלה : אנטיגווה וולקן פאקיה , פנחשל ואגם האטיטלן יומיים ציצקסטננגו , חזרה והמשך לפלורס פטן שלושה ימים בטיקאל , אם ישאר זמן מטיקאל סייקצה ואל לנקין . שייט מריו דולצה אל ליווינגסטון בספק . תוכנית 2 מקסיקו ובליז , למיטב זכרוני בליז יקרה מקסיקו סיטי 3 ימים המשך טיסה ליוקטן ותר על החוף המערבי טולום שמורה ימית ציצאן איטצה ועוד המשך לשבוע בבליז חופים וצלילה ונשארים שבועיים וקצת לסיבוב בגוטמלה לפי תוכנית 1 . אל תמהר במקומות תמהר ביניהם , אבל במקומות קח את הזמן . התקציב יכול להספיק . נתי

למעלה