|מקסימים

רונה5

New member
|מקסימים

בקר טוב! זה כמה ימים שאני מבקרת פה כדי לבדוק את האווירה כמו שאני עושה במקומות אחרים לפני שאני מתערבבת. ואני מוכרחה להגיד לכם שאתם מקסימים שמחים ואוהבים, וזה ממש תענוג. אני לא ממש מצליחה לעקוב, אבל זה נראה פשוט מושלם. אז גם אני שמנה, ויפה אבל זה לא עושה לי כל כך שמחה, ולהתפטר מזה אני לא ממש מצליחה(בשנים האחרונות) אבל אשמח להיות פה ולהכיר אתכם לאט לאט ואולי גם אני אדבק באותה קלילות של אהבה. בכל אופן אם למישהו יש רעיון מיוחד אך להיות קצת פחות שמנה . אשמח לקבל כל רעיון. שיהיה לכם יום נפלא משהו יכול ללמד אותי איך מורידים את החיוכים והפרחים תודה

אניני

New member
בטח שנחמדים

שמנים לא יודעים לרוץ (לברוח) אז נשארים ונחמדים. ואיך להוריד? פותחים את ההודעה המצורפת,מביאים את סמן העכבר לחלון שנפתח, לוחצים קליק ימני, (תלוי באיזו מערכת הפעלה) שמור את התמונה, מוודאים היכן רוצים לשמור,(באיזה תיק?) לאחר שנפתח החלון הבא, לוחצים, שמור, או enter יום טוב לך ולכולנו

רונה55

New member
ואם לא אכפת לך

שמנים יודעים ועוד איך לרוץ!!!!! אתה לא מאמין בא ואראה לך יא מעצבן אחד!!!!

DREAM111

New member
היי רונה 5 וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אז בואי הצטרפי אלינו. יפה אז למדת שלמרות עודף משקלנו אנחנו אנשים מאושרים בחלקינו למרות שיש מי שיחלוק על כך. אנחנו לא בורחים כי אין לנו צורך לברוח כי טוב לנו כמו שאנחנו.(לדברי אניני). להיפטר מזה את לא חייבת את צריכה לדעת להשלים עם זה ועם עצמך זה החלק הכי חשוב. רעיון מיוחד להיות פחות שמנה זה פחות החלטה רצון והתמדה וזה הולך. אז כמו שאמרתי ברוכה הבאה.

לא חומד.......אבל

אתה יכול להביא

אניני

New member
מתוקה

זו בדיוק הבעיה של רובנו, אוכלים, אוכלים, מלקקים, שותים, בולעים, שואבים,וכו´ וכו´ (את ההמשך כולנו יודעים). ואין לנו (לי) מחר, כי קמים עם גועל וממשיכים וחוזר חלילה, כך שבאמת, אם נמשיך כך, לנו (לי) אין מחר כי כבר היום הוא מעורפל מאוכל

אניני

New member
אני חייב לרוץ

מקווה לענות לך מחר, סיימתי לעבוד, שיהיה לך ולכולם ערב מצויין ואלוהים יודע כמה אני יכול להיות אגרסיבי

למרות שאני שונאת להתווכח....

זונה לא מפחידים עם זין... ערב מצויין גם לך מקסימושששששששששששששש

yogibear

New member
מקסי הסבר ... ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

בשורה המודגשת יש שתי מילים , ימנית קיצונית ושמאלית קיצונית, אפשר לקבל הסבר ?

בוא מותק....אתן לך הסבר שלא תשכח../images/Emo13.gif

ככה.... ה: זונה זה בעצם יונה....בדיוק באותה הדקה נגמרה לי היוד (י) אז השתמשתי לאן שהיד שלי הגיע קודם
וה:זין זה יין....היד כבר היתה שם...והיה נעים אז למה להתאמץ?????? נכון? עכשיו....לגבי אניני.....רונה הציעה לטפל בו...נראה לי שאתן לה! יש מבין? או שצריך גם להדגים?

yogibear

New member
ואם לא הבנתי .... ../images/Emo8.gif

לגבי הטיפול של שתיכן, נשמע מעניין מאוד ...

yogibear

New member
אניני, איך הוא יודע ? ../images/Emo6.gif

גם כלפיו היית אגרסיבי ?

רונה55

New member
הלו הלו

היזהר קצת למה אתה מעצבן לי את מקסי אהההההההההה רוצה שאני אפרק אותך??????????? שקול מילים לפני שתשקול שיניים!!!!!! יש לי הרבה הרבה כח(מעניין למה) חההההההההההההההההההההההה בייייייי

yogibear

New member
רונל´ה המתוקה ... ../images/Emo6.gif

בקטע של לעצבן את מקסי ... אני איתך, אסור לעצבן אותה . וכן, לי יש לא רק כוח אלא גם חגורה שחורה ..... כך שמי שיתעסק איתה ולא למטרות חיוביות ......
דמו בראשו ( אני אכריח אותו לעשות עמידת ראש, ואז בטוח דמו בראשו ...
) רדי קצת למטה את זה למדתי ממקסי עוד קצת ... אגב אלמלא החגורה פלו לי המכנסיים ... קניתי אותה במשביר ... לא את מקסי, את החגורה ... ולסוף השבוע :

למעלה