איזה מתוקהה!!!!!! שמחה שיש לך זמן לכתוב... אוהבת אותך בהצלחה עם הדיסק!!#@$
מ מאיה911 New member 25/1/07 #21 איזה מתוקהה!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif שמחה שיש לך זמן לכתוב... אוהבת אותך בהצלחה עם הדיסק!!#@$
איזה מתוקהה!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif שמחה שיש לך זמן לכתוב... אוהבת אותך בהצלחה עם הדיסק!!#@$
O OmErLoLa New member 25/1/07 #22 לירזווווש../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif עאעאעאעאעאעא איזה כיף שאת כותבת!!!! חולה עלייך יפה שלי עשית לי את היום!!!!!!!!!!!!!! (אני חולה )
לירזווווש../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif עאעאעאעאעאעא איזה כיף שאת כותבת!!!! חולה עלייך יפה שלי עשית לי את היום!!!!!!!!!!!!!! (אני חולה )
מ מתה על לירז New member 25/1/07 #23 יאא לירזוששש../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif יפה שלי איזה כייף לראות הודעה ממך..עשית לי ת'יום! כפרעלייךךךך היית פשוט מדהימה פסטיגל אוהבת הכי בעולםםםם גל
יאא לירזוששש../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif יפה שלי איזה כייף לראות הודעה ממך..עשית לי ת'יום! כפרעלייךךךך היית פשוט מדהימה פסטיגל אוהבת הכי בעולםםםם גל
מ מאיה כוכבי New member 25/1/07 #26 יאאא לירזזזזז ../images/Emo23.gif איזה כיף שנכנסתת כיף לראות הודעות שלך בפורום אוהבת אותך המוןן מאיה כוכבי
יאאא לירזזזזז ../images/Emo23.gif איזה כיף שנכנסתת כיף לראות הודעות שלך בפורום אוהבת אותך המוןן מאיה כוכבי
A A t z a New member 25/1/07 #27 היי חמודיזה../images/Emo80.gif אל תשכחי סינאף וטישויים,את בטח מהמצטננים האלה כי את כזאת קטנה ושטח הפנים שלך גדול ביחס לנפח ומלא חיידקים מדפייזים אליך
היי חמודיזה../images/Emo80.gif אל תשכחי סינאף וטישויים,את בטח מהמצטננים האלה כי את כזאת קטנה ושטח הפנים שלך גדול ביחס לנפח ומלא חיידקים מדפייזים אליך
י יול 17 New member 25/1/07 #28 לירזוווש .. איזה כייף ! אני שמחה שהיה לך זמן לכתוב פה .. ובאמת קר .. חח אוהבת אותך המוןן!
ע עידן לאב יבז New member 25/1/07 #31 איזה שכייף שכתבת!! מקוה שאת נחה עכשיו אחרי כל הפסטיגל למרות שאני בטוחח שזה חוויה מדהימה והכרת אנשים שאת אוהבת
איזה שכייף שכתבת!! מקוה שאת נחה עכשיו אחרי כל הפסטיגל למרות שאני בטוחח שזה חוויה מדהימה והכרת אנשים שאת אוהבת