מקסימום נירוונה ...

מקסימום נירוונה ...

שאלה קטנה לי עליכם , קיימת סידרת דיסקים אשר נקראת "מקסימום ...." (שם האמן/להקה) וכמובן שיצא גם *מקסימום נירוונה*. סידרת המקסימום (בעברית נקראת משהו כמו הסיפורים של הכוכבים
) מגוללת את היסטוריית הלהקה על גבי דיסק ולעיתים אף כוללת ראיונות ודברים דומים . לכן רציתי לשאול האם למישהו יש מכאן את מקסימום נירוונה ? והאם יש מקום אחר להשיגו למעט מן הרשת ? נ.ב נדמה לי כי הדיסק יצא בשנת 2001 אך זה מוטל בספק גדול. תודה לעונים :)

ש ו ק ה

New member
אני רוצההההההההההההההההה~!!!!!!

רק 66 ש"ח?!?! שווה! וכתוב שאין בזה שירים בכלל... זתומרת רק ראיונות... אבל שלא יההיה דיוידי... מישהו נתקל בזה בחנות?!

יש לי כמה מקסימומים :)

של כמה להקות אבל לא של נירוונה מוכרים אותם בעיקר בדיסק קלאב בכל אופן ניראה לי שקשה מאוד להשיג אותו בארצנו הקטנטונת (
)

מה רע בראיונות ?

אותי אישית זה די מעניין ... בכל מקרה, אני אנסה לחפש את הדיסק בכל מיני מקומות אבל אם אני ממש לא אמצא ייתכן ואני אקנה דרך הרשת אבל אני לא ממש בטוחה לגבי זה.. ונופר , איזה מקסימומים יש לך ?

אין רע בראיונות

אני אוהבת דווקא ראיונות.. אבל רק כשרואים את הבנאדם שמתראיין אבל אם רק שומעים את זה בסטריאו זה די מעצבן..

ב נ נ י

New member
כן.......

תמיד בראיונות קורט עם בגדים מוזרים ומצחיקים כאלה, והם עושים פרצופים, וזה ממש גורם לך לחשוב שקורט חי (
) .... ואם זה סתאם במערכת, אז זה לא אותו דבררר................. שומעים אותם אומרים דברים, אבל חסר משהו! לא כן?! (חחחחח)!

למעלה