מקל סנוקר של williamson

snookerPro

New member
מקל סנוקר של williamson

שלום חברים אני רוצה לקנות מקל טוב , הלכתי לראות מקלות וגיליתי שיש הרבה סוגים בכל המחירים הכל מ 120 ש"ח ועד 2500 ש"ח. יש לי כמה שאלות: 1: האם חשוב שהחיבור של שני החלקים של המקל יהיה חיבור כפול עם וואקום? 2:האם יש הבדל משמעותי בין עבודת יד למקל רגיל? והאם כדי להשקיע בזה? 3:יש שני סוגי מקלות ברמה הגבוהה MASTER QUE ו williamson , איזה מומלץ והאם יש סוגים מומלצים אחרים? 4:המקל שהרגשתי איתן הכי טוב הוא williamson מסוג champion , הוא לא עבודת יד אבל יש לו חיבור וואקום איך המקל הזה בשרשרת המקלות?? 5: מה הגודל טיפ המומלץ ? תודה

9ball master

New member
תשובה

1. אין כזה דבר חיבור עם וואקום... אם היית מחבר שני חלקים של מקל בוואקום אז לעולם לא היית יכול להפריד אותם.... אני גם לא מבין מה זה חיבור כפול. 2. ההבדל העיקרי בין מקל עבודת יד לבין מקל בייצור המוני הוא שבמקל עבודת יד יש תצומת לב לפרטים וכן אפשרות להתאים את המקל לדרישת הלקוח הן מבינה עיצובית והן מבחינת מאפיינים של המקל כמו עובי, משקל, נקודת שיווי משקל ועוד. מקלות בייצור המוני מגיעים במבחר רמות גימור ואיכות, בעוד שבדרך כלל, מקלות custom יהיו ברמת הגימור והאיכות הגבוהה ביותר. 3. אני לא אתפלא עם שני המקלות שהזכרת יוצרו באותו מפעל על ידי אותם פועלים... אישית אני לא מכיר כל כך את רוב המותגים של מקלות הסנוקר שמגיעים מהמזרח (מה שניתן לקנות בארץ) ומה הם שווים. 4. לא יודע אבל אני בטוח שאין לו חיבור וואקום (ראה סעיף 1) 5. אין מומלץ, לכל שחקן יש העדפות משלו שהוא מפתח עם הזמן ועם הניסיון, אני לא הייתי ממליץ לשחקן חדש ולמקל ראשון לקנות מקל עם טיפ בעל קוטר קטן מ 10 מ"מ. בבקשה

snookerPro

New member
מקל סנוקר

לגבי החיבור הכפול והוואקום - כך המוכר קרא לחיבור שראיתי , אנסה להסביר את נושא הוואקום לאחר שמבריגים את שני החלקים (כדי לפרק את המקל ) צריך לתת משיכה כלה ואז נישמע "פאק" כמו כשפותחים צנצנת של ריבה בפעם הראשונה, המוכר אמר שזה כמו בולם זעזועים . אולי זה סתם הסבר של המוכר . מי שרוצה לראות את זה יכול לגשת לחנות . אשמח לקבל כמה לינקים לאתרים שבהם אפשר לקרא ולראות תמונות של מקלות ברמה הגבוהה. לגבי המקלות שניתן לקנות בארץ - יש מקום אחר שכדי לקנות ממנו ? לא היתי רוצה לקנות מקל בלי להרגיש אתו. לגבי גודל הטיפ - אני לא שחקן מתחיל ואני משחק עם מקל שגודל הטיפ הוא 9 מ"מ אבל לא יצא לי לשחק עם טיפ קטן יותר, האם יש לו יתרון בשליטה בכדור ?

9ball master

New member
כל החנויות בארץ הם אותו דראק....

בכל פעם שיצא לי להכנס לאחת החנויות חשבתי שאני מתפוצץ מהשטויות שהם אומרים ללקוחות שלא לדבר על היחס המזלזל. אני מבין את הרצון לבדוק מקל לפני קנייה אבל זה מגביל אותך לקנייה בארץ או בחנות בחו"ל כשתהיה בחו"ל וגם לא תמיד יש מקלות דמו שניתן לבדוק אותם, בטח כשזה מגיע למקלות היקרים מאד. לינקים: ג'ון פאריס - האיש והאגדה http://www.parris-cues.co.uk/ אנדרו גיבס http://www.smartsnooker.com/ מייק וולדרידג' http://handmadecues.com/cues/cuegallery.htm רוברט אוסבורן http://www.robertosbornecues.com/uk/gallery.htm לגבי קוטר הטיפ - לא הייתי יורד מתחת ל 9 מ"מ

liorp147

New member
אני מוכר מקל..

ג'ון פאריס מדגם Paragon הברגה 3/4 משקל: 19 גובה: 147 052-6245678 ליאור

snookerPro

New member
ג'ון פאריס מדגם Paragon הברגה 3/4

היי אתה יכול לפרט על המקל? מה גודל הטיפ? , סוג החיבור?, מחיר? אפשר לשלוח תמונה ? תודה

liorp147

New member
לגבי המקל

המקל הוא בהזמנה מיוחדת, מקל מדהים אני אישית הייתי מאוד מרוצה ממנו. גודל הראש הוא 9.5 השאפט מash, אני לא יודע איך להסביר את החיבור.. ואני לא יודע למה אתה כל כך מסתבך עם זה אבל אתה מאמין לי שבמקל של ג'ון פאריס לא יהיה משהו לא טוב בחיבור. הbutt של המקל הוא ebony כולו שחור בלי חיתוכים. המקל כולל מזוודה + 2 סוגי מאריכים. מקל פשוט מדהים לגבי המחיר הוא עומד על 2800 ש"ח ואם זה מאוד רציני אני יכול ליהיות מעט גמיש. 052-6245678 ליאור

liorp147

New member
אין לי תמונה שלו

וגם הbutt שלו הוא מאבוני, כולו שחור אז אתה בטח יכול לתאר

snookerPro

New member
מקל

אתה מוכר אותו דרך האינטרנט? או שאפשר להיפגש איתך ולראות אותו ? אם הוא יתאים לי במחינת משקל וגודל הטיפ אני אקנה אותו היום אני משחק עם טיפ 9מ"מ ואני מסתדר איתו טוב מאוד .

liorp147

New member
אין לי בעיה להפגש

ו9.5 לפי דעתי זה מצוין אם תשים לב כל המקצוענים משחקים עם בין 9.5 ל10 מ"מ תיצור איתי קשר בשביל לקבוע 0526245678

liorp147

New member
תשובה

הרגשתי מקל טוב שהייתי באנגליה. הזמנתי מקל מהחברה הזאת במחיר סביר, לכן אני מוכר את המקל אין לי מה לעשות עם 2 מקלות למרות שהפאריס מקל מצוין!

liorp147

New member
המקל

חברת STAMFORD CUEMAKERS חברה לא פחות טובה מגון פאריס, היא מייצרת להרבה מקצוענים. הרגשתי מקל שלהם ונדלקתי. אבל שוב אני מדגיש שהפאריס שלי הוא ממש בין המקלות הטובים, לא משהו רגיל.

9ball master

New member
למה...

למה אתה דורש 2800 ₪ על מקל משומש? אותו דגם בדיוק + שני מאריכים + התיק הכי יקר שהוא מוכר יעלה חדש קצת פחות מ 2600 ₪ חדש
תוספת של משלוח ומיסים ומגיעים בערך לאותו סכום רק שמקבלים מקל חדש.....

snookerPro

New member
מקל

היי ראיתי את המקלות באתרים ששלחת , האם זה באמת שווה את המחיר ? אני חייב לציין שאני לא שחקן מקצוען והשאלה היא אם זה באמת מה שאני צריך? האם מקל ב 900 שח(שאינו custom ) לא יעשה את העבודה? התקציב הראשוני שלי היה בסביבות ה 600 שח ועליתי ל 900 כי ראיתי שיש הבדלי רמות בין המקלות , לאומת זאת בין מקל של 900 שח לאחד ב 2400 שח לא ראיתי הבדל מיוחד והשאלה החשובה ביותר היא אם לא צריך לקנות מקל שאתה מרגיש שהוא נוח ובמשקל המתאים ? כשהיתי בחנות לא הסתכלתי על מחירים הרמתי מקל נתתי שתים שלוש מכות והרגשתי נוח מאוד עם המקל ב 900 שח הדברים שבדקתי הם , משקל , חיבור, טיפ והצליל של המכה אני בדעה שהמקל לא יהפוך אותי למקצוען אלא האימונים וההשקעה אבל כן יעזור לי להתקדם מהר יותר

9ball master

New member
אין ספק ש...

המקל הוא לא מה שיהפוך אותך למקצוען... וברור שהפרמטרים של משקל המקל ונקודת שיווי המשקל מאד חשובים לנוחות. האם אתה צריך מקל שהוא custom? לא בטוח אבל רוב מקלות ה production שיש בארץ הם ברמה מאד נמוכה יחסית, אתה שמת לב בעצמך להבדל בין מקל של 600 ₪ לבין מקל של 900 ₪, אני מאמין שאתה תרגיש גם בהבדל אם תיקח ליד מקל של 1500 או 2000 ₪ יש מקלות כמו של חברת peradon יעלו פחות ממקלות שהם custom ועדיין תקבל מקל באיכות גבוהה במחיר סביר (אין בארץ, תצטרך להביא לבד)

liorp147

New member
זה לא אותו מקל..

זה לא אותו מקל מה שאתה רואה פה זה הקלאסיק.. תסתכל על ה made to measure ותראה את המחיר של ה paragon ואז תוסיף את המזוודה וכל המשלוח ותבין ש2800 זה אחלה מחיר של מקל במצב מצויין..

למעלה