מקלט GPS לPPC

Jaculus

New member
מקלט GPS לPPC

שלום, אני מעוניין לרכוש מקלט GPS ל-PPC שלי מסוג Dell Axim x50v. מה עדיף, מקלט Bluetooth או הרחבה לכרטיס CF? בעיקר מבחינת צריכת החשמל. יש המלצות והארות אחרות שיש לכם? אשמח אפילו ללינק לאתר בנושא. בתודה

hitec

New member
המלצה בחום על BT...

בעיקרון גם כרטיס CF הוא מקלט מצויין ומדור Sirf III ולכן יתן תוצאות זהות לאחרים. הבעיתיות היא בצריכת הזרם שלו שהיא גבוהה ומעמיסה על ה-DELL . גם ככה הסוללה של ה-X50 לא מי יודע משהו ועוד דגם v אז באמת לא יחזיק הרבה זמן. לדעתי GlobalSat BT-338 או 359 יהיו יעילים יותר אבי

Jaculus

New member
קודם כל תודה

אני מסכים שהסוללה של ה-x50v לא משהו, לכן היה חשוב לי צריכת הזרם של המכשיר, ולכן נראה לי שאני אלך עם ההמלצה של hitec. פשוט לא ידעתי אם זה צורך יותר מהפעלת BT. התבוננתי קצת במכשירים, ואלו שהצעת לי לא כל כך זולים. למה שווה לי להשקיע החל מ-670 ש"ח על ה-338 במקום מכשירים שעולים החל מ-400 ש"ח? במה מתבטא ההבדל? אייל

2cookie

New member
ההבדל הוא בעיקר

בזמן שיקח לך להתחיל לנווט מהרגע בו אתה מפעיל את המקלט, וגם במיקום שבו תוכל לזרוק את המקלט באוטו (הזולים יותר- מתחת לשמשה, היקרים יותר- בתא הכפפות).

2cookie

New member
CF בכל מקרה לדעתי

אם אתה רוכב או הולך רגל, זה הרבה יותר נוח. ברכב צריכים לחבר רק מכשיר אחד למטען. עם מקלט חיצוני אתה צריך עוד מטען, מפצל לשקע המצית וכהולך רגל זה לא שימושי.

למעלה