מקלט של מגנום

אור חדש1

New member
מקלט של מגנום

שלום רב לבאי הפורום אני חדש כאן קניתי מקלט לוויני של מגנום לאחר הקניה נכנסתי לברר על נושא הלווינים ברשת והתבררו לי שיש ערוצים מוצפנים. ויאסס וכו'. ככל הידוע לי לא ניתן להכניס כרטיס למקלט המגנום. או שאולי כן. שאלתי היא האם ניתן לקלוט רוב ערוצי לווין הוטבירד ע"י מקלט זה ? האם כדאי להחליף את המקלט לסוג אחר ? האם המקלט כולל בתוכו כבר רכיבי פיענוח ? כעת אני קולט רק שידורי עמוס. בתודה מראש אור חדש1

BlackAdder1976

New member
לפי השם אני כמעט בטוח ש....

שאין אפשרות להוסיף קאם ולצפות בערוצים מקודדים.

אור חדש1

New member
מה זה קאם ?

ב"ה ראשית, תודה על ההתייחסות. שנית, מה זה קאם ? הממיר עלה לנו כ1000 ש"ח. האם יצאנו פריירים ? מה נוכל לקלוט עם זה לאחר שנתקין צלחת של 1.2 מ'. כעת אנחנו קולטים רק ע.10 ומזרח התיכון לאחר שחיברנו לצלחת קיימת של יס (קוטר של 80 ס"מ). האם לאחר התקנת צלחת של 1.2 וכיוון להוטבירד נוכל לקלוט ערוץ חדשות אנגלי כדוגמת סי.אן.אן ? האם יהיו שם לפחות 2 ערוצי סרטים באנגלית ? אם נרצה ממיר שיכול גם לפתוח קידודים , כמה זה עולה ? לממיר הקיים יש חיבור למחשב. האם דרך זה ניתן "לצרוב" פיענוח קידוד ?

אור חדש1

New member
מה זה קאם ?

ב"ה ראשית, תודה על ההתייחסות. שנית, מה זה קאם ? הממיר עלה לנו כ1000 ש"ח. האם יצאנו פריירים ? מה נוכל לקלוט עם זה לאחר שנתקין צלחת של 1.2 מ'. כעת אנחנו קולטים רק ע.10 ומזרח התיכון לאחר שחיברנו לצלחת קיימת של יס (קוטר של 80 ס"מ). האם לאחר התקנת צלחת של 1.2 וכיוון להוטבירד נוכל לקלוט ערוץ חדשות אנגלי כדוגמת סי.אן.אן ? האם יהיו שם לפחות 2 ערוצי סרטים באנגלית ? אם נרצה ממיר שיכול גם לפתוח קידודים , כמה זה עולה ? לממיר הקיים יש חיבור למחשב. האם דרך זה ניתן "לצרוב" פיענוח קידוד ?

mr dish

New member
אכן, יצאת פרייר...המחיר הנפוץ:כ-650

המחיר ששילמת היה מאפשר לך לקנות את הדגם הבא שלהם, עם אפשרות הוספת הקאם המדובר,(כרטיס מחשב המתווך בין כרטיס פיצוח ההצפנה לבין הממיר) עם צלחת 120 מכוונת להוט-ברד תוכל לצפות ביותר מ-220 ערוצים שונים!

hammer27

New member
מקלט

תרשום לנו באיזה חנות קנית כדי שנדע לא לקנות שם, זאת ממש חוצפה למכור כזה דבר בכזה מחיר מי שמכר לך צריך להתבייש

mr dish

New member
ממתי אתה לקוח שלי??? אולי תפסיק?

אם תמשיך להוציא דיבה - תסתבך!!!

למעלה