מקלטים בפתח תקוה

taly532

New member
מקלטים בפתח תקוה

ברצוני להפנות לתשומת לבכם! עירית פתח תקוה נחמדה, יש לי מקלט מתחת לבית, ברחוב ויסבורג 5 השייך לשאול המלך, המקלט הזה נמצא בידי שליטה של אחד הדיירים, המקלט מאוכלס בציוד , ולפי הרשימה הנמצאת אצלכם, עלי לעזוב את ביתי בשעת המלחמה ולגשת מרחק רב לחפש מקלט שנמצא רחוק, מי אחראי לכך שלא יקרה לי כלום בדרך, האם ראש העיר הנחמד מר יצחק אוחיון יקח על עצמו? ( ברצוני לדעת האם כשבנו את המקלט השקיעו המון כסף, והכסף הזה היום יורד לתמיון, בגלל שלא מעונינים לתחזק אותו ולהחזיר אותו, למצב הנכון להיום. ) אנו במצב קשה היום, ואני מתריאה בפניכם שהמקלט ליד ביתנו אינו ראוי להכנס אליו, וכל זה עוד ממלחמת המפרץ. ואם יקרה לי משהו בדרך שאני צריכה ללכת רחוק מביתי, ושיש את המקלט ליד ביתי. אני יאלץ לתבוע אתכם על הזנחה ואי איכפתיות באזרח הקטן. טל. אודה על תגובתכם.

מיכל שב

New member
אני המומה../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif

מה עירית פ"ת אומרת על זה? פנית למוקד 106? ושאלה אחרונה - את מי את מעוניינת לתבוע? את העיריה או אותנו?

taly532

New member
מקלטים בפתח תקוה

מיכל חמודה! אינני יודעת את מי את צריכה לתבוע, מה שאני יודעת בודאות, שכולם שמים פס ארוך על כל האזרחים הקטנים, כשהשקיעו המון כסף בבנית המקלטים, כדי שישרתו את האזרחים, ואחד שמשתלט על המקלט, ועושה ממנו מחסן פרטי. אני מתריאה ומתריאה בפני כל הגורמים: גם העיריה בינהם, שיבואו במהרה ויפנו את המקלט, ויכשירו אותו לקבלת אנשים בשעת צרה,אני צריכה בשעה כזו לרוץ קילומטרים למקום אחר ,כשיש לי מקלט מתחת לבית?????????????. זה לא חוצפה???????????.. אבקש את תגובתך, כדי שאחרים לא יפגעו??????????. טל.

taly532

New member
הדפסת דפים

חל טעות בטלפון שמסרתי: 050-5751582 טל. אשמח מאוד לקבל תגובות.

גם המקלט בבניין שלנו לא טוב =\

הוא מפוצץ בחפצים, מסריח ואפילו על הקרקע וזה ממש לא טוב =\

למעלה