מקלחת

מקלחת

"זה לא עניין מיני", אמרת
"זה עניין של הפגת הבדידות"

ומהו מין אם לא הפוגה זמנית בבדידות שלנו, מהו מין אם לא איחוד הגוף עם גוף אחר לכמה דקות, השלמת הפאזל, שכחה שאנחנו לבד ביקום הזה?
"אני בכלל לא מבקש שתגעי בי, רק תבואי להתקלח איתי" המשכת.

ואם זה לא מיני אז למה הכוס שלי כל כך רטוב?
כמה זמן לדעתך אני יכולה לעמוד מולך במקלחת ולסבן את כל גופי בלי להתנפל עליך? או שמא אתה מצפה שאדלג על השדיים שלי? שלא ארים אותם, אחד אחד, ואקציף את הסבון גם תחתיהם? או שמא אתה מצפה שלא אנקה את הישבן שלי? שלא אשען על הקיר ואאחוז בחוזקה בפלח ישבני ואדחוף אותו הצידה על מנת לשטוף היטב?

אם זה לא מיני, אז מה זאת הזקפה הזאת שמזדקרת בידיים שלך כשאתה עאלק מסבן את האשכים שלך, ולמעשה מעסה אותם בחוזקה, חושב שאני לא רואה את הרעד בידיך?
"זה לא עניין מיני", אמרת ואני כמעט בכיתי
אז איזה עוד עניין זה יכול להיות? אין שום סיבה הגיונית לכך שאתה לא על הברכיים שלך עכשיו, לשונך בין הרגליים שלי כשאני מטפטפת את החרמנות שלי לתוך פיך, ציפורניך נעוצות בתחת שלי.
אין סיבה לכך שאתה לא שוכב מעליי כרגע, מאיים לקרוע את אגני עם הזקפה שלך, מזיין בפראות, עולה ויורד ומתנשף, כשהרגליים שלי כרוכות סביבך.

ואני בעיקר רוצה לדעת
על מי חשבת שאתה עובד כשאמרת שזה לא עניין מיני?
 

unlimited

New member
לא נראה לי שהוא יקשיב לי כשישמע את

טיפות המים נוטפות במדרון ירכייך הערומות אל כפות הרגליים
 

מוסיף4

New member
עוד פה

ואפילו מפרסם
 
למעלה