מקלחת

נעממי1

New member
מקלחת

שלום בנות, אשמח לקבל תשובות אעפ"י שאני לא פעילה ממש בפורום, אלא צופה בו די הרבה, וגם לומדת. בני בן השנה( בעוד כשבוע) עד לפני חודש מאוד אהב מקלחת, עברנו לאמבטיה של הגדולים והמעבר " הוכתר" כהצלחה. אך לפני חודש הכל פתאום השתנה ובני ממש לא אוהב מקלחת, בכל פעם שאני מכניסה אותו למקלחת זה הופך לסיטו מבחינתו, הוא ממש בוכה, זה לא בכי של כאב, ולדעתי גםלא בכי של פחד. בעבר המקלחות היו מלווים בעיסוי לפני מלחת, א היו פעמים שפיספסנו עיסוי והוא בכל זאת היה נהנה מהמקלחת, כך ששללתי את העיניין של העיסוי. כמו כן לא זכורה לי איזה אירוע לא נעים שהיה לו במקלחת כמו חלילה החלקה או בלעית מים. הדבר היחיד שקרה בחודש האחרן זה שערנו לדירה חדשה. האם אתן יודעות מה אני צריכה לעשות ע"מ להפוך את המקלחת שלו לחוויה נעימה יותר, כייפית יותר? אשמח לכל תגובה והצעה.

hiraש

New member
מוכר מוכר, אןמנם לא עברתי זאת עם בנותי אבל שמ

שמעתי על רבים שכאלו זה שלב, לא להתרגש. לנסות לבדוק אולי באמת זרם המים מהשפופרת מלחיץ אותו אולי חם / קר ואם הכל נראה תקין פשוט להשתדל לעשות זאת מהר וברכות תוך דיבור רגעו ותראי שעוד כמה זמן יחלוף מעצמו מה שכן אםשר: להכנס יחד איתו לאמבטיה יכול להיות שירגיע קצת להציע משחקים חדשים אולי קצף והכי חשוב תרגעי, את לא יחידה וזה עובר

נעממי1

New member
האמת ש...

שאני לא משתמשת בשפורפרת כרגע, ובעלי התקלח איתו וגם אני ואני מכניסה משחקים אבל הוא עדיין בוכה. אולי זה כתוצאה מפחד אני לא ממש יודעת להגדיר. אבל הקצף יכול להיות פתרון טוב. תודה לך בכל מקרה.

דיקצ

New member
יש כדוריות צבע לאמבטיה

מוכרים בסופרפארם. זה גם יכול להוות אטרקציה ולהרגיע.

מוכר

גם הבת שלי עבר את זה! זה נפתר כשנתתי לה לצחצח שיניים לבד עם המברשת שלה. אולי היא נרגעה כי היא החזיקה משהו והיה לה ביטחון ואולי סתם כי עבר לה? לעולם לא נדע!

למעלה