מקלחת לפני שאיבה?

• פותח הנושא vmoti
  • פורסם בתאריך

vmoti

New member
מקלחת לפני שאיבה?

ביום ראשון אני עוברת שאיבה (לפני הפרייה ראשונה) ובהנחיות שקיבלתי נרשם שלאחר הקליטה יש להתקלח. האם באמת מקפידים על כך?

עמית@

New member
מעולם לא שמעתי על כך..

באיכילוב לא דורשים מקלחת (למרות שאני מניחה שהרוב מתקלחות לפני.) איפה את נשאבת?

3אריק

New member
מקלחת

ערב טוב לך שטויות !!! היום הייתי עם 2 מטופלות שלי בהדסה הר הצופים ,אחת לשאיבה ואחת להחזרה ולא בקשו מהן מקלחת לפני , אבל אני מניח שכל אשה ההולכת לשאיבה או להחזרה מתקלחת מלכתחילה בבית . אני מאחל לך שזו תהיה בעייתך היחידה . בהצלחה .

v1

New member
ברמב"ם - אין צורך במקלחת

טופלתי ברמב"ם גם אני נתקלתי בכך בהוראות והתפלאתי בתכלס נושא המקלחת בכלל לא עלה . לא לפני השאיבה ולא אחריה בהצלחה

מיכל ק-ש

New member
מה זה בדיוק אמור לתרום או למנוע../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

לא שמעתי עד היום על הוראה כזו ויסלחו לי ברמב"ם, אבל זה נשמע לי שטותי ואפילו קצת מכעיס. (אני עדיין תחת השפעת ההצגה "מונולוגים מהוגינה" שראיתי ביום חמישי...). העיקר שיהיה בהצלחה בשאיבה ובהמשך.

מיכל ק-ש

New member
בעיני מצויינת, אבל קשה לי להמליץ כי

אני לא מכירה אתכם מספיק ולא יודעת איך תתייחסו אליה. את מ. זה מאוד עניין והוא נהנה. יש קצת "גסויות" והמון ישירות ובוטות, אז אני לא יודעת אם זה מתאים לכל אחד. בעיני זו הצגה שחשוב שנשים יראו, אבל לא פחות חשוב שגם גברים יראו. זו לא הצגה קלאסית (כלומר, עם עלילה והתחלה-אמצע-סיום), אלא מונולוגים של נשים שונות. השחקניות מדהימות אחת אחת ובעיקר גילה אלמגור. פשוט מלכה. בקיצור - אני אהבתי מאוד.

אולה *

New member
אני חושבת שלוי יכול ללכת

אבל אני אישית חיכיתי ליותר. בין 7-8 מונולוגים שהיו (לא זוכרת בדיוק כמה), אהבנו חצי ולא אהבנו חצי. אבל שוב - דעתי בלבד.

מה, הם יבואו ויעבירו אצבע כמו במסדר

המפקד לפני יציאה הביתה?! פעם ראשונה שאני שומעת על כזה דבר... רוב הבנות מגיעות מקולחות במילא. מה שאני מאחלת לך, עם מקלחת או בלי, שתשאבי, שיהיה יבול נפלא, שיוחזרו ויקלטו. הרי זה מה שחשוב, לא? יאללה, שיהיה

רומי 007

New member
אף פעם לא שמעתי על דבר כזה

אם כבר את רוצה המלצה בענייני אמבטיה ושרותים, חשוב להתרוקן לפני התהליך כמו לפני כל ניתוח בהרדמה. ממש לא מצליחה להבין מה הרעיון מאחורי מקלחת פרט לזה שלא ממש נעים להתקלח בבית חולים (לדעתי)

למעלה