מקלחת לכלב

DeadGardens

New member
מקלחת לכלב

מה המינון הרצוי במקלחות עם שמפו נוגד קרציות לכלב? (מצרפת תמונה של הכלב אם זה קשור לאופי הפרווה והגודל וזה..) והאם אפשר להרטיב אותו במים חופשי כי חם לו או שזה גם נחשב למקלחת?
 
למה לרחוץ עם שמפו נגד קרציות ?

שטיפה בשמפו טוב הורגת רק את מה שנמצא על הכלב ואין לה אפקט מתמשך. על מנת להשיג אפקט מתמשך נגד קרציות מומלץ לקנות קולאר מסוג קילטיקס או פריוונטיק (אסור להרטיב את הקולארים והם טובים לשימוש 5-6 חודשים) או לשים לכלב אחת לחודש טיפות מסוג אדוונטיקס שעובדות גם נגד קרציות וגם נגד פרעושים. רחצה תכופה עם סבון עלולה לפגוע בעור הכלב (כי היא מסירה את ההפרשה השומנית שנמצאת על העור) ולהגביר את הריח הכלבי שלו. רחצה עם מים (לא חמים\לא מי ים ) אפשר כל יום וזה לא נחשב גרוע כמו מקלחת עם סבון. הברשה טובה תוריד את רוב הלכלוך שהוא צובר וגם תאפשר לך לעקוב אחר מצב הטפילים בפרוותו הסמיכה.
 

DeadGardens

New member
שמפו נגד קרציות כדי למנוע

לעתיד דברים, אבל לא הבנתי כל כמה זמן מומלץ לרחוץ הכלב, הבנתי שפעם בחודש חודשיים... מאנשים אחרים.. אבל העדפתי לשאול אותך..אז אם זה מקלחת פעם בחודש חודשיים אז זה יעשה את העבודה טוב טוב.. קנינו לו את הקולר הזה נגד קרציות והמוכר אמר שהוא עמיד במים ושהוא טוב לחצי שנה. בעיקרון אין לו טפילים.. אבל אני רוצה להקדים תרופה למכה. ויש לי שאלה מיתולוגית-באמת אסור לגעת לכלב באזניים כי אז הן לא יעמדו זקוף?
 
עדיף כמה שפחות ../images/Emo20.gif

יותר לכיון הפעם בחודשיים. את הכלבות שלי באופן אישי אני משתדלת לרחוץ שאין ברירה (אחרי שהן נכנסות לנהר מסריח או מתפלשות בבוץ בצורה חסרת תקנה...) שמה לך גם קישור למדריך לכלב הריחני שכתבתי - אולי יהיו בו כמה טיפים נוספים. אני מניחה שהקולאר שקניתם הוא "סקאליבור" כי הוא היחיד שעמיד במים למיטב ידיעתי. לגבי האוזניים אני מניחה שמקור המיתוס בשני דברים: האחד זה העובדה שיש כלבים שיש להם בעיות אוזניים וממש כואב להם שנוגעים להם באוזניים והם ממש שונאים בעקבות כך שנוגעים להם באוזניים. השני זה נראה לי בנוגע לגורים בגדילה ששיכים לגזעים עם אוזניים זקופות. הענין מקורו בעובדה שבאוזניים יש סחוס ואם הכלב עובר טראומה רצינית באוזן (מכה ממש רצינית) בגיל צעיר אז זה יכול לעוות את הגדילה של הסחוס ואז לפעמים האוזן לא עומדת או גדלה בצורה מעותת. לפעמים זה יכול לקרות גם אם לא נגעו לכלב באוזן מעולם. ואגב אני מכירה דווקא לברדור שבטעות סגרו עליו את החלון של האוטו ומאז האוזן שלו מעוותת אבל זה לא עושה אותו פחות מקסים. בכלב בוגר כמו שלך אין שום סיבה לא לגעת באזניים - לא אמור לקרות להן כלום
 

DeadGardens

New member
אאוץ' על הלברדור

והכלב הוא לא כזה בוגר.. אין לו אפילו שנה.. ותודה על המדריך!
 
למעלה