מקלחת לבת שנה

מקלחת לבת שנה

היי לכולן (וכולם), עד עכשיו קילחנו את הקטנה בדפני, כך שהיא שכבה לה בכייף והכל היה נוח לנו ובעיקר לה. עכשיו היא כבר גדולה לדפני והיא יושבת יציב אז העברנו אותה לאמבטיה גדולה יותר ללא הדפני. הכל טוב ונחמד עד לרגע שאנחנו חופפים לה את הראש וצריך לשפוך מים... היא נורא נלחצת שהמים נוגעים בעיניים ובאף והיא מתחילה להלחץ, אז אני משאירה את החלק הזה לסוף המקלחת אבל זה הורס את כל ההתרגעות שהייתה עד לאותו הרגע...
איך אתם מקלחים אותם בישיבה????

yoolyul

New member
היינו במצב דומה ועדיין קצת

קודם כל אני שופכת מים מכלי קטן ובזרם איטי וזה כבר מפחית את הלחץ
דבר שני מנסה לעודד אותה לתנוחת 'ראש אחורה' כמה שיותר ואז המים נשפכים לאחורי הגוף ולא לפנים, קשה להגיד שזה עובד והיא די מסרבת לזה לא משנה כמה אטרקציות אנחנו עושים מעליה כדי שתרים את הראש. (איך שהמים נוגעים בשיער היא מורידה אותו...)
דבר שלישי, מתרגלים... אצלנו בהתחלה ממש בכתה וזה הרס כמו שאת מתארת ולאט לאט בוכה פחות. עכשיו לרוב מקבלת בהכנעה את הקטע הזה ורק לפעמים כשעייפה או משהו אחר אז בוכה קצת ואיך שמסיימים את השלב הזה, זה עובר.

בעיה ידועה

ניסיתי כל מיני דברים ואין ממש פתרון.
אבל אני דווקא עושה הפוך. מתחילה עם החפיפה. אצלי לפחות ראיתי שהם מהר מאד נרגעים, אז אני מעדיפה לגמור עם זה ואז המשך האמבטיה נעשה בצורה נעימה והם יוצאים רגועים.

josie1986

New member
גם אצלנו ככה

אני כמו קודמתי מתחילה דווקא מהחפיפה. עד סוף האמבטיה הוא כבר שוכח ויוצא שמח ומאושר מהאמבטיה

Cafe Latte

New member
מוכר וידוע. אני לא מקלחת כמעט את הקטן (אבא עושה את זה)

אבל ראיתי שמה שעובד להם, זה לשפוך את המים מדלי, או כלי כלשהו. ולא לשטוף עם דוש בעל זרם חזק.
מודה שאין לי סבלנות להתנהלות הזאת כל כך, אני כן שוטפת צ'יק צ'ק עם זרם מים חזק, ואח"כ ממשיכים הלאה, כאילו כלום לא קרה.

TheNewGirl1

New member
אצלנו אישית הוא מחבב מאוד את הטוש - ודוחף את הפה לכיוונו

התחושה של הזרם על הלשון כנראה משעשעת אותו..
אז היום מקלחים צ'יק צ'ק עם הטוש גם את הראש ומקסימום חוטפים איזו התעטשות.
אבל כשרק עברנו למקלחת רגילה הייתי שואלת אותו איפה אור וכשהוא הסתכל למעלה הייתי שוטפת את הראש...
&nbsp

עקשנית25

New member
אצלינו

אני גם משתמשת בכיסא אמבטיה לחפיפה ואז אין לאן לברוח וגם קל יותר להטות את הראש.
גם נותנת לו לשחק בטוש כדי שיתרגל... ולא יפחד.
ואמא שלי למשל עם כוס שוטפת ובכי אחד לא מקבלת :) אז... שווה לנסות :)

תודה על השיתוף

מתנחמת בעובדה שלא רק היא ככה... (צרת רבים חצי נחמה?!?)
ננסה באמת להתחיל עם החפיפה ונראה איך היא תגיב...

למעלה