מקלחת חמה

מפ33יצה

New member
מקלחת חמה

נכנסתי למקלחת אחריו הראש שלו מלא סבון והוא להא הצליח לראות אותי, סגרתי את הוויטרינה לקחתי ממנו את השפופרת של המים והרטבתי את עצמי, הרטבתי את השערות שלו כדי לסלק את הסבון.. חיבקתי אותו מאחור וליטפתי את הבטן והחזה הרטובים שלו, נשקתי לצווארו... הוא הסתובב ונצמד אלי, הרגשתי את הדרתו אומרת לי שלום ומכבדת אותי בנוכחותה.. לקחתי את הסבון שמתי טיפה על ידי והתחלתי לעסות לו את הישבן המתוק, הוא קרב את שפתיו לשלי, קרוב לאט כמעט לא נוגע, מוציא את הלשון מלקק את טיפות המים שבין שפתיי.. ליטפתי את הגב שלו, יורדת לאט במורד הגוף לא שוכחת לסבן כל חלק ממנו , מסבנת את הירכיים ובניהם נוגעת לא נוגעת באברו.. שמתי טיפה נוספת על ידי ועברתי לאורך האבר הזקור, מעסה אותו לכל אורכו .. מסבנת את הכיפה שלו את השוליים, עוברת מלמטה למעלה עליו באיטיות ומגיעה לבסיס שלו מסבנת את הביצים עוברת על החיבור שלהם הוא נשנק הזיז אותי לאחור החל למצוץ לי את הפטמות חזק.. החזיק את שתי ידיי מעל הראש שלי שכאני צמודה לקיר ודחף את האצבע שלו המסובנת חזק לתוכי, כאב של עונג אפף אותי ונאנחתי קלות.. התכופפתי והוא החדיר את אצבעו עמוק יותר פנימה, מחפש שם משהו ומוצא אני מרגישה את עצמי נטרפת יותר החזה שלי נשאב והבטן מתכווצת בטירוף הוא הוציא את האצבע והחדיר לי אותה במהירות לישבן.. תוך שהוא מוצץ את מה השד השני שלי, מכניס ומוציא את האצבע ממני מרחיב אותי ויוצא... הושטתי לו את האגן שלי לאחור הוא פיסק את ישבני ביד אחת החדיר את אברו אלי , הרגשתי את החור שלי גדל לקראתו , הרגשתי אותו נכנס אלי עמוק, מפלס לו דרך, ואת השרירים שלי דרוכים הזין שלו עמוק בישבני נע פנימה והחוצה בכל הדרך המשומנת היטב, לוקח את השפופרת של המי ומכוון לפתח המערה שלי , פוגע וצולף עם המים על הדגדגן צולף בי על פתחי ונכנס אלי יותר עמוק.. הדגדגן שלי תפח לקראתו והוא מקרב ומרחיק את זרם המים מפתח המערה, נכנס ויוצא בי מאחור, אחזתי בידו מנסה לקרב את הזרם לתוכי , אך הוא חזק יותר והצליח להתנגד נדחף אלי חזק יותר לאחור חודר עמוק ומתנגד מצד שני... ממשיך להצליף בי עם זרם המים... לוקח את היד שלי בחזקה ומכוון אותה לפתחי שם בפנים את האצבע שלו על שלי ומכנס את שנינו יחד אלי לביקור ארוך ומענג.. נכנסים יחד שתי אצבעות.... האצבעות שלנו מלטפות אחת את השנייה מנסות לחדור עמוק יותר. נשענתי קדימה מעוצמת הגירוי והוא הוציא את ידו והצמיד את זרם המים לפתח שליי ואני מלטפת את הדגדגן שלי , אחז במותניי והחל נכנס ויוצא ממני במהירות מזיז את כולי , ממלא אותי מקדימה ואחורה, בזרם מים חמים... אני מלטפת את עצמי באותה מהירות מרגישה את אברו מזדקר בי יותר, אני נעה מהר יותר משפשפת מהר את הדגדגן המיצים שלי אני מניעה את האגן הוא חודר ויוצא מתעצם בתוכי , אני רוצה לחוש אותו רועד בי.. הוא מרטיט את זרם המים שבי לוחץ ומרפה, ושוב לוחץ ומרפה ממנו אני על סף טרוף הוא מאט את הקצב וזה משגע אותי , אני משפשפת חזק יותר, ובמכה הוא מגביר, מוציא את האבר, משחרר את הלחץ אני מתפתלת מרגישה את עצמי ריקה ובמכה אחת ממשיך מחדיר ולוחץ, אני צורחת, הוא אחרי, אני מרגישה את הנוזל שלו עמוק בתוכי מתפשט לו אני מרגישה גל הדיר, הוא לוחץ מרפה, מצמיד את השפופרת לפתחי ומרטיט אותה בי ... אני גומרת בצעקה והוא נופל עלי עם ראשו ... מנשק את גבי ומחבק אותי מאחור...

למעלה