מקלחות...

prue3

New member
מקלחות...

שלום, מתגייס מחר... אני לא קרבי... ורציתי לדעת מה נסגר עם מקלחות בבסיס? כי אין סיכוי שאני מתקלח ביחד עם אנשים אחרים כשאפשר לראות... יש בסיסי טירונות שזה מקלחות נורמאליות? (סגורות אישיות) אפשר לעשות משהו אחר? להתחלק בזמן אחר? (אני מוכן לוותר על שעות שינה על זה...) צריך לבקש אישור בשביל זה? כי פשוט אין סיכוי שאני מתקלח ליד אנשים אחרים... אני אפילו לא אתקלח שבוע אם זה מה שצריך... מישהו יכול לעזור לי?

Run And Hide

New member
אין מה לעשות.

ויש מחיצות בין כל מקלחת,וגם אני לא חושבת שאנשים בוהים אחד בשני במקלחת,כל אחד רק רוצה לסיים להתקלח כבר.

מה הבעיה שלך?

תלך עם תחתונים עד לתא שלך, תוריד את התחתונים, תשפריץ עליך קצת מים וסבון, שים תחתונים חדשים וזהו, די להיות סיסי. כולה 2 דקות.

בעמוד הזה בדיוק,

יש את אותה השאלה שלך, רק שבת שאלה אותה
אתה מוזמן לקרוא, ואני מקווה שגם להבין ולהיות רגוע... זה באמת לא כזה ביג דיל, כן, אפילו שזה מביך מעט, או לא נעים וכל זה. ולא להתקלח שבוע? לא מומלץ... המפקדים גם יכריחו אתך להתקלח, הם חייבים. גם לוותר על שעות שינה הם לא ייתנו לך, כי אתה חייב לקבל מספר מדוייק של שעות שינה. תאמין לי, שכל ההרגשות האלו - יעברו בשנייה שתהיה מטונף, עייף, ולחוץ להספיק להתקלח עם עוד מחלקה של בנים בשעה אחת. כמו שאמרנו לבת, אתה גם יכול להביא וילון או לשים מגבת שיכסו את התא שלך, וככה תהיה לך פרטיות. אולי בנים לא עושים את זה כי אז הם לא "מגניבים", אבל היי... זה רעיון, ואם באמת מפריע לך, אז תעשה את זה

Saint Marco

New member
תאמין לי,

שבטירונות אחרי שכולם כבר גמורים בסוף היום האינסטלציה של אף אחד לא מעניינת.

aureliano1

New member
תעשה חיפוש בפורום

את כל הקשור ל"אל המלך בנדי" הוא כבר כתב את כל מה שניתן לכתוב על הנושא

למעלה