מקלחות(בנות)

Je Cours

New member
מקלחות(בנות)

הלו הלו.... חברה שלי שהיא טיפוס דיי ביישן מטבעה, חוששת, לא מריצות ארוכות או ערבי שמירה, אלא מהמקלחות בטירונות ורוצה להתקלח לבד. אז יש לי כמה שאלות לגבי זה: קודם כול, היא יכולה פשוט לבוא למפקדת שלה בטירונות ולומר לה שהיא לא מרגישה בנוח ויתנו לה את המפתחות למקלחת לבד, או שהיא אמורה ללכת לועדה לפני תאריך הגיוס? שנית כול, היא בכלל יכולה להגיד שהיא פשוט ביישנית? היה לנו דיון קטן על זה, ואני חושבת שאמורים להביא סיבה טובה יותר מסתם ביישנות, והיא אומרת שאף אחד לא יכול להכריח אותה להתקלח עם עוד אנשים... תודה לכן :0)

Seventeen1

New member
ואתה מרגיש כמו ילד גדול?

כי אתה גדול בשנה שנתיים? חחח...

ouria

New member
מפתחות?

עם איך שהמקלחות בטירונות נראות, לא צריך מפתחות. זה פתוח לרווחה היא יכולה להתקלח בהפסקת ערב או באמצע הלילה אם ממש בא לא וכן, היא יכולה לבקש מהמפקדות/מפקדים שלה, סביר להניח שיאשרו לה, זה לא טירונות גולני או משהו

Je Cours

New member
את רצינית?

הייתי בטוחה שהיא צריכה לעבור וועדה ושזה לא יבוא לה כול כך בקלות... זה גם מה שאני אמרתי, שאם קשה לה כול כך אז היא יכולה להתקלח בלילה, אבל אז נזכרתי שבגדנ"ע אחרי שעה מסויימת היית אמור להיות באוהל. ואם היא תציא באמצע הלילה למקלחות זה... לא יהיה עבירה על משהו?

אממ..

ע"ע תשובתי לפני כחודש לגבי מקלחת: אני עשיתי טירונות בעובדה. לא ישנו באוהלים, והמגורים היו מעין בניין גדול עם שלוש קומות כשיש מקלחת משותפת לכל הקומה. בטירונות המקלחות תמיד היו סתומות ותמיד הייתה הצפה. אגב, גם במהלך הקורס, היו תמיד רק שתי מקלחות שעובדות מתוך 5, כשיש יותר מ-50 בנות בקומה. איך מסתדרים עם המקלחת? פשוט. לא שמים זין. תאמיני לי שכבר על היום השני בנות יבינו שלהתקלח בבגד ים או בתחתונים זה דבילי, זה מעייף לייבש את זה בכל פעם, ולאף אחת לא באמת אכפת מאיך שהשנייה נראית. איך מייבשים דברים? כשממש היינו צריכות לכבס משהו אז כיבסנו (זה היה בדר"כ בשבתות) ותלינו את זה על מעקה שהיה מול הדלתות שלנו. למען האמת היו גם חבלים כאלו בחלון בחדר. אבל כשהמפקדות בודקות את החדר בכל בוקר אסור שיהיו שם בגדים. בקיצור.. זה לא עובד כל הקטע של הכביסה.. איפה היה מקום להתלבש בלי להרטב ובפרטיות? בחדר. אבל זה בלי פרטיות. את מאבדת פרטיות בצבא, עד שאת לא מגיעה לשירות הסדיר שלך. ואם את לוחמת, גם אז לא תהיה לך פרטיות. אם את במחזור, את יכולה לשים טמפון, או פשוט להתקלח ככה.. אף אחד לא ירגיש

Je Cours

New member
אמרתי לה את כול זה

חברה שלנו התגייסה לפני שבועיים הויא אומרת את אותו הדבר, שלאף אחד לא אכפת, שלכולן יש אותו הדבר, אבל היא דיי דבקה בשלה. אולי הייתי צריכה להוסיף משהו לגביה: למרות שהיא בחורה רזה וקטנה, היא אף פעם לא לובשת מחשופים או הולכת לים בלי חולצה. ממה שהבנתי יש לה צלקות בחלק העליון של הגוף, על החזה ועל הגב. והיא פוחדת מהלשונות הרעות בטירונות, מהשאלות הטורדניות והמבטים. אז דיי ניתן להבין, אבל בכול זאת.... אני אישית, אם הייתי פוגשת מישהי כזאת, אז אני חושבת שלא צריך לעשות מזה עניין. אף אחת היא לא כליל השלמות ואני עדיין חושבת שלא היו עושים מזה סיפור.

אז שתצא מהבועה שלה.

נקודה. לאף אחד/אחת לא אכפת מצלקות או לא צלקות. ולמי שכן אכפת מזה.. טוב.. זה רק מעיד על אופי של בנות.. עם דבילי.

Dizen

New member
אף אחד לא עושה מזה עניין

כמו שכבר אמרו פה קודם- כולן שפוכות מעייפות ולאף אחת לא אכפת איך השניה נראית- גם אם יש לה צלקות. לשונות רעות, שאלות טורדניות, מבטים
לא ממש. אני זוכרת אולי פעמיים ששאלו אותי על הצלקות שלי, וגם אז זה נעשה בצורה יפה ולא פוגעת. היא לא חייבת לענות אם היא לא רוצה... באמת שאין מה לדאוג. אבל אני כל כל מבינה אותה

i am the pita

New member
היי גם אני אעשה את הטירונות בעובדה

ויש לי כמה שאלות אלייך בבקשה... אמממ איך בנויות המקלחות שם? כאילו זו שאלה די טיפשית אבל זה מעניין אותי...ובכלל היית אומרת שעובדה זה בסיס טוב יחסית לעשות בו את הטירונות? כי שמעתי מאנשים שזה בסיס ממש בלאגן ואחד הגרועים... תודה :)

בסיס בלאגן?

מה זה בסיס בלאגן? עובדה זה בסיס מעולה. הוא אומנם לא מפותח כ"כ, וחם בו אימים, אבל הוא בסיס נהדר. במיוחד לקורסיסטים. לעומת בסיסי בט"ר אחרים שקיימים בארץ, עובדה זה אחלה בסיס. איך המקלחות? הן נמצאות במגורים. המגורים הם בניין של 3 קומות, לכל קומה מקלחות ושירותים. תקווי שהבנות לא יהיו מגעילות וישילו שערות שיסתמו את המקלחת ולא ידביקו לכן תחבושות וטמפונים על הקירות (אל תשאלו איך אפשר. אפשר :|) יש 5 מקלחות בכל קומה. תקווי שכולן יעבדו.

MeRmAiDe

New member
נכנסים בסבבה וזהו..

אפשר לבקש מהמפקד/ת להתקלח אחרי כולן. אבל זה לא כזה ביג דיל,וזה מה שהיא צריכה להבין..כי סה"כ,לאף אחת לא אכפת מהשניה,כולן שפוכות מעייפות ורק רוצות לסיים ולצאת.שלא תיקח את זה קשה,היא לא הראשונה ולא האחרונה שעושה טירונות.

התגייסתי לפני שבוע ודעתי בעניין-

אם באמת מפריע לחברה שלך היא יכולה להתקלח בבגד ים, אולי זה טפשי, אולי זה מטריד לייבש(כן, זה מטריד) ואולי בנות מציקות בקשר לזה (כמה פעמים אפשר לשמוע את אותן המילים...) ואולי באמת לאף אחת אחרת לא אכפת אבל אם לה לא נוח שתתקלח בבגד ים. שבוע אני עושה את זה והיה לי שבוע מאושר, זה סיפור אבל אם היא מוכנה להקריב בערך 7 דקות ביום לטובת הפרטיות שלה היא יכולה... זה לא כזה סיפור, רוב הבנות מתקלחות בלי כלום ובאמת לאף אחת לא אכפת אבל אני מבינה את חברה שלך=] גיוס קל=]

למעלה