מקלחון

דנה 987

New member
מקלחון

האם משהו מכיר או התקין מקלחון מחברת פורום? האם הוא מומלץ? המקלחון שלנו הוא חזיתי באורך של 110 ס"מ. אשמח לשמוע הצעות, כי בכל חנות ממליצים על חברה אחרת. תודה

בינא

Member
מה המחיר שביקשו? האם הבעיה היא המחיר?

אם עולה הרבה פחות מסוגים אחרים וזה התקציב שיש, מדוע ההתלבטות בכלל? מכסימום תחליפי עוד כמה שנים...

דנה 987

New member
מחיר

אכן המחיר שביקשו על מקלחון חזית של 110 הוא זול , 1500 ש"ח בהשוואה למחירים שראיתי באינטרנט של חברות אחרות. אבל ממרומי גילי אני כבר יודעת שזול יוצא לא פעם יקר... כמו כן, מנסיוני, לא מחליפים כל כך מהר. לכן, מה שחשוב לי זה איכות, נוחות נקיון וכמובן בטיחות. (אנחנו כבר קרובים לגיל השלישי) לכן אשמח לשמוע על מקלחונים העונים לדרישות אלה. תודה

בינא

Member
המחיר לא זול אלא סביר לגמרי.

את עדיין צעירה אם הבנתי נכון (זה הכל בראש). איכות, נוחות, אפשרויות ניקיון ובטיחות, ניתן לבדוק על המקום אצל הספק וכל אחד שופט בהתאמה לדרישותיו ולא בהתאם למה שאחרים יכולים להגיד או יסבירו לו כי מה שמתאים בנושא זה לאחד, לא מתאים לאחר. מחירים באינטרנט אינם נחשבים מחירים זולים בכלל. רצוי ללכת לספקים של המקלחונים ולבחור שם מבין 20-40 אפשרויות את האחד המתאים כי גם נדרש להרכיב אותו. אם תכתבי באיזה אזור בארץ את נמצאת, חזקה שיהיו כאן קוראים שיגיבו מהאזור שלך עם פרטים וניסיון שלהם.

דנה 987

New member
מחיר

תודה על האינפורמציה והמחמאה על הגיל... אני גרה ברמת הגולן. ואכן אשמח לקבל מידע. תודה

בינא

Member
רמת הגולן מקום גדול...יש דרום מרכז וצפון...

יורדים לקריית שמונה, טבריה או עמק הירדן? בכל מקרה, הזמנה באינטרנט לא טובה עבורכם. לדעתי, בנצרת תוכלו למצוא את המקלחונים במחירים הסבירים או תוכלו לפנות לנחלה מעילבון (מיצר ומרכיב אלומיניום בחסד עליון)... אין לי לתת לכם טלפונים אבל לכם אין ברירה אלא ליסוע כדי לראות את המוצרים כי מוצר כזה רוכשים עם העיניים וחוש המישוש ולא באינטרנט.

דנה 987

New member
תשובה

אכן רמת הגולן היא מקום גדול, אבל אנחנו רגילים לנסוע... (אחרי 37 שנים במקום מתרגלים גם לזה) תודה רבה על המידע אכן אסע לראות. הבעיה היא שבמקומות שהייתי עד כה לא היה להם להראות לי במקום את מה שאני מבקשת ולכן ראיתי רק בתמונות וזה לא אותו דבר.

מלי92

New member
מקלחון פורום

גם אני שמעתי עליהם פעם ראשונה. אמרו לי שזה יבוא והפרופילים הם אלומניום, שזה חשוב מאוד כי ניקל במהלך השנים נהיה מגעיל. ניסיתי למצוא אתר שלהם אבל לא מצאתי, בכל חנות שהלכתי אמרו רק מיטרני או חמת שהם יקרים פי 3 כמעט אם שמעת משהו חדש אני אשמח לשמוע תודה

למעלה